Xl Mexico Four Seasons Hotel Mexico City Pool Area
Mexico City, Mexico

Four Seasons Hotel

Luksus med stil i hjertet af Mexico City

Ideelt beliggende på Paseo de le Reforma, nær Chapultepec Park og Nationalmuseet for Historie og Antropologi finder I det elegante luksushotel, Four Seasons. Det ligger midt i det prestigefulde forretningskvarter og trendy shoppingområde, med de fleste seværdigheder i gangafstand fra hotellet.

Four Seasons Hotel minder om en moderne version af en traditionel hacienda, gemt bag den prangende facade. Hotellet har 8 etager, og i midten er der et smukt grønt gårdområde med en fontæne opført i fransk-inspireret kolonitidsstil.

Xl Mexico Four Seasons Hotel Mexico City Doubleroom
Xl Mexico Four Seasons Hotel Mexico City Restaurant
XL Mexico Mexico City Guadalupe.Basilicas Old New

En stilfuld oase

Værelserne er nyrenoverede og eksklusivt indrettede i gennemført Euro-Latino stil med original mexicansk kunst, dekorative møbler af træ, okkergule vægge og tæpper fremstillet af traditionelle, mexicanske tekstiler.

På hvert værelse er der badekar i marmor. I hotellets flotte hovedrestaurant er der et bredt udvalg af Middelhavsretter, mens der er mulighed for at prøve nogle af de typisk mexicanske favoritter på El Bar – bl.a. stegte græshopper og stegte orme samt et stort udvalg af tequila.

Four Seasons Hotel er en stilfuld oase midt i storbyen. Et perfekt valg for jer, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Xl Mexico Four Seasons Hotel Mexico City Pool Area

Værelser

200 værelser og 40 suiter. Alle med aircondition, balkon, fladskærms TV, DVD-spiller, CD-spiller, telefon, internet, clock radio, minibar, hårtørrer, badekåber, sikkerhedsboks og gratis avis. Mulighed for ikke-ryger værelse.

Faciliteter

2 restauranter, bar, 24-timers roomservice, swimmingpool, fitness rum, tennis, business center og konferencefaciliteter. Mulighed for babysitting.

Øvrigt

Club de Golf Bellavista som tilbyder golf, tennis og swimmingpool ligger nord for byen. Der kan arrangeres transport fra hotellet.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.