Xl Mexico Tulum Hotel Esencia Beach Hotel
Tulum, Mexico

Hotel Esencia

Ultimativ luksus ud til uspoleret caribisk strand

Hotel Esencia kombinerer femstjernet service og en gourmetrestaurant med den måske smukkeste strand på Riviera Maya. En intim oase, hvor der er fokus på jeres velvære fra morgen til aften.

Xl Mexico Tulum Hotel Esencia Pool
Xl Mexico Tulum Hotel Esencia Jungle Suite Wiht Plunge Pool Exterior
Xl Mexico Tulum Hotel Esencia Beach Drink

Historisk hacienda med lækre designdetaljer

Hotel Esencias flotte hovedbygning begyndte som gæstehus for en rig italiensk hertuginde, men blev siden lavet om til luksushotel. Det kombinerer sofistikeret simplicitet med moderne bekvemmeligheder, fra lounge-musikken på iPod’en på værelset til fjernbetjente rullegardiner, så I får en god nats søvn.

Esencia ligger ud til den skønne Xpu-Ha Bugt langt fra de store resorts. Nyd kilometervis af tropisk sandstrand, førsteklasses service og en spa i baghaven. Det er faktisk lidt af en bedrift, hvis I overhovedet får set mayaruinerne i baglandet.

Aktiviteter

Fra Hotel Esencia er der kort afstand til Sian Ka’an Biosphere, der lokker med mayaruiner, ferskvandsbassiner og regnskov. Og der er kun 10 min. til det kendte Tulum maya-kompleks.

Glæd jer også til meditation og yoga på hotellet, hvor der arrangeres undervisning i alt fra snorkling og dykning til kite- og paddleboard. Der er også en Robert Trent Jones-golfbane med 27 huller.

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Hotel Escencia

Hotel Esencia har 38 smagfuldt indrettede suiter og tre villaer med et touch af Prada. Alle har udsigt til haven eller Det Caribiske Hav. Nyhavn Rejser anbefaler følgende kategorier: 

  • Jungle Room: 60 m2 med terrasse og loungeområde, 200 m fra hovedbygningen, men med kun 2 minutters gang til strand og restaurant
  • Jungle Suite: Med stor terrasse og udsigt til haven 
  • Jungle Suite Plunge Pool: Med stor terrasse, walk-in closet, luksusbadekar, rainshower bruser, nogle suiter er desuden udstyret med indendørs eller udendørs plunge pool
  • Ocean Suite: I hovedhuset, med stor terrasse og plunge pool eller balkon med luksusbadekar. Enkelte suiter har hverken pool eller badekar, men er til gengæld større

Gourmetrestaurant med havudsigt

Køkkenchef Dimitris Katrivesis står for et fantastisk peruansk-japansk fusionskøkken med mexicanske aner på den stilfulde Restaurant Mistura med udsigt over vandet. Han har stået i lære hos ingen ringere end stjernekokken Ferrán Adrià på ElBulli i Spanien, så det er slet ikke så tosset, som det lyder!

Poolbaren serverer et raffineret Middelhavskøkken, og i en palmehytte på stranden kan I nyde udsigten over havet med en cocktail eller en koldpresset smoothie i hånden. 

Spa & Health Club

I det østlige hjørne af haven ligger Health Club med tilknyttet fitness rum, velassorteret juicebar samt flot designet spa med eget laboratorium, der blandt andet bruger økologiske hudplejeprodukter fra Tata Harper. De stemningsfulde omgivelser er i sig selv en lise for sjælen.   

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.