Xl Mexico Coral Tulum Panorama View Hotel Beach
Tulum, Mexico

Hotel Tago Tulum

Luksussuite med privat pool direkte til stranden i Tulum

Eksklusiv loungestemning, lækker indretning med masser af naturmaterialer, delikat gastronomi og store suiter med privat plunge pool. Nyd bohemestilen på Tulums mest luksuriøse hotel direkte ud til det hvide sand.

Xl Mexico Coral Tulum Beach
Xl Mexico Coral Tulum Restaurant Evening
Xl Mexico Coral Tulum Ocean Front Room Pool Beach

En afslappet attitude

Den 10 km lange sandstrand ved Tulum på Mexicos caribiske kyst er kendt for små og enkle bungalowhoteller, der gemmer sig under palmerne. Hotel Tago Tulum formår at holde den oprindelige afslappede attitude, men stikker alligevel af fra de øvrige hoteller med en markant mere eksklusiv loungestemning med sans for hver lille detalje.

Hotel Tago Tulum er derfor svaret på et ønske fra mange rejsende, der elsker Tulum, men fra deres øvrige rejser er vant til lidt mere komfort, lidt højere gastronomi og service i international klasse.  

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

20 suiter - Vi anbefaler Ocean View

Hotel Tago Tulums´ 20 suiter er fordelt i to bygninger, der danner en vinkel ud mod den hvide strand. Hver bygning består af 5 forskudte led for at sikre størst mulig privatliv på balkoner og terrasser. I hvert led er en suite i stueetagen og en på første sal. En kreativ fortolkning af Tulums kendte bungalowstil. 

Yderst mod havet er Ocean Front Suiter. Længere inde kommer Ocean View Suiter. Og til sidst Garden View. Nyhavn Rejser anbefaler som minimum Ocean View, for udsigten mod den hvide strand og det turkisblå hav er guddommelig.

Lækker indretning og privat pool

Indretningen er moderne og luksuriøs med lækre materialer. Lyse klinker og natursten brydes af mørkt træ og fine tekstiler. Harmoni og elegance med sans for de finesserne. Værelserne på første sal har loft til kip, så man kan nyde de smukke palmeklædte tages form indefra også. 

I hele den store terrasses bredde er en plunge pool, så en tur i skyggen om dagen eller en drink på altanen om aftenen kan suppleres med en svalende dukkert. Alle værelser har aircondition og Wi-Fi.

Gastronomi på Hotel Tago Tulum

Også når det gælder maden, stræber Hotel Tago Tulum efter et højere niveau. Restauranten Cilantro's har borde tre steder: Over receptionen, hvor I mærker brisen og sidder under et storslået palmetækket tag, i hotellets gårdhave og endelig på stranden med tæerne i sandet. Maden er delikat på internationalt niveau. 

Spa

Hotel Tago Tulum har også en spa, der tilbyder både massage og diverse skønhedsbehandlinger.

Kun for voksne

Fra januar 2019 vil Hotel Tago Tulum kun være for voksne

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.