Xl Mexico Las Nubes Holbox Room
Isla Holbox, Mexico

Las Nubes Holbox

Caribisk stemning i den fredeligste ende af Playa Norte-stranden

På Isla Holbox gemmer hotellet Las Nubes Holbox sig i den mest fredfyldte ende af Playa Norte. Naboerne til begge sider er hvide strande. Foran hotellet er det turkisblå hav. Og bagved ligger flamingoernes frodige mangrove. 

Xl Mexico Las Nubes Holbox View From The Sea
XL Mexico Isla Holbox Beach Palms Nature
XL Mexico Isla Holbox Wooden Houses Holbox Island

Beliggenhed lige i sandet

Las Nubes Holbox fanger med sine palmetækkede tage og hvidskurede bygninger den skønne stemning, som er så unik for mexicanske bungalow- og strandhoteller. Og beliggenheden lige i sandet i en næsten isoleret del af den lange strand sikrer fred og ro. 

På ét punkt er hotellet dog helt sin egen. Nemlig i det store trædæk foran hotellet, der går helt ud i det turkisblå vand, så I kan sidde i solstole, i baren og på restauranten hævet over Det Caribiske Hav og høre bølgerne skvulpe.

Hvide strande og tre pools

Hotel Las Nubes Holbox består af en række mindre bygninger fordelt i en tropisk palmehave. De karakteristiske palmetækkede tage og brugen af naturtømmer til rækværker på balkoner og trapper skaber den autentiske stemning, I rejser til Mexico for at nyde. 

På begge sider af hotellet er der hvide strande, der lokker til svømmeture, gåture, kajakture, solbadning og byggeri af sandslotte alt efter interesser. Ved lavvande kan der være et stykke at gå til det dybe vand, men hotellet har tre dejlige pools at gøre godt med, hvis I skal i vandet her og nu. 

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Las Nubes Holbox

Las Nubes Holbox har 28 rummelige værelser og suiter, der alle er enkelt, men smukt indrettet. Alle har aircondition, Wi-Fi og møbleret terrasse/balkon med hængekøje. Mange kaldes bungalows, men det er ikke selvstændige bungalows. Der er flere værelser i hver bungalow. 

 Bungalow ocean view. To dobbeltsenge, havudsigt.

 Bungalow jungle view. King size seng eller to dobbeltsenge. Udsigt til mangroven.

 Junior suite jungle view. Værelse med udsigt til mangroven. 

 Junior sunset view. Værelse med havudsigt. 

 Master suite Las Nubes. Øverst med havudsigt. Separat opholdsrum. 

 Master suite El Mar. Øverst med den mest spektakulære udsigt i eksklusivt område af hotellet.

 Master suite Las Hamacas. Øverst med spektakulær havudsigt. Stor stue og stort soveværelse i eksklusivt område af hotellet. 

Restaurant El Sabor de las Nubes

Restauranten El Sabor de Las Nubes ligger lige ud til havet, så I har uforstyrret udsigt til de fænomenale solnedgange, som Isla Holbox forkæler sine gæster med her. Restauranten har en stor á la carte menu. 

Også hotellets bar ligger lige ud til vandet under det store traditionelle tag, som både giver skygge og en enestående stemning.

Orquidea spa by Las Nubes

Las Nubes Holbox har en charmerende spa, der er bygget op som en lille oase med små palmetækkede bungalows. Nyd en afslappende behandling. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.