Riviera Maya, Mexico

Maroma, A Belmond Hotel

Uformel luksus, enestående strand og forrygende atmosfære

Lad jer forkæle på legendariske Maroma, A Belmond Hotel, der ligger ud til en af de bedste strande i Mexico. Det eventyrlige hotel blev totalrenoveret i 2023 og resultatet er ganske enkelt mageløst - en suveræn kombination af afslappet luksus, elegance, sjæl, kreativitet og en autentisk varme, der tilsammen indfanger alt det, vi elsker ved Mexico.

Gamle mysterier møder moderne åbenbaringer

På afstand gør Maroma måske ikke meget væsen af sig. De hvidskurede vægge og smukke palmetækkede tage på det lille hotel glider harmonisk ind i omgivelserne og signalerer naturlig elegance, når det er bedst.

For mange ville det også være nok, men når I træder inden for, mærker I, at Maroma er et eksklusivt hotel i særklasse. Høj komfort, enestående service, gastronomiske eventyr og sansefuld indretning gør opholdet til en drøm – netop fordi det sker i så uformelle og autentiske rammer, der på suveræn vis kombinerer Mexicos historiske kulturarv med den kreative kant og sjæl, som landet også er kendt for.  

En Belmond-legende får nyt liv

Maroma er flere gange blevet hædret med prestigefulde kåringer. Det anerkendte magasin Condé Nast Traveler har f.eks. rangeret Maroma blandt "Verdens bedste hoteller" ud fra beliggenheden ud til den vidunderlige strand med det fineste sand. 

 I august 2023 genåbnede Maroma efter en gennemgribende renovering, der tager endnu dybere livtag med hotellets forankring i Mexicos rige kuklturarv - den anerkendte designer Tara Bernerd har samarbejdet tæt med lokale kunsthåndværkere for at skabe alt fra tæpper og betræk til lamper, møbler og de vulkanske Sukambi-sten, der pryder hotellets tre pools. Resultatet er mageløst.

Det nye Maroma er simpelthen indbegrebet af alt det, vi elsker ved Mexico. En fortryllende verden, hvor ægte livsglæde og lokal forankring balancerer i perfekt balance med forkælelse og dyb ro - hotellet er omkranset af 80 hektar regnskov og privat strand, som I ikke behøver at dele med andre. Men alt det er kun begyndelsen.    

 

XL Mexico Belmond Maroma Resort & Spa Hotelfront Night
XL Mexico Belmond Maroma Beach
XL Mexico Belmond Maroma Dining
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Pool, strand, tennis og smuk udsigt

Livet på Maroma er afslapning og forkælelse krydret med præcis så meget aktivitet, I har lyst til. 
Solstolene på den brede strand er et naturligt mål for en udflugt, og vil I trods alt lidt længere væk, er en gåtur langs den smukke strand, der er forkælet af smukke solopgange, et dejligt afbræk.

Her er også gode muligheder for snorkling, dykning, dybhavsfiskeri, kajak og windsurfing, og der er golf i nærheden. 

Hotellet har tre swimmingpools omgivet af grønne plæner og små gangstier. Nyd den smukke udsigt over stranden fra udkigstårnet "El Mirador", og trænger I til lidt motion, er her fitness center og to tennisbaner. I Business Center/Cultural Palapa er der et udvalg af bøger og bærbare pc'er til fri brug.

Maroma ligger 20 minutter syd for Cancún, så I er hurtigt fremme fra lufthavnen og tæt på mange af de største attraktioner på Mexicos caribiske kyst.

Grillet seafood og moderne mexicansk gastronomi

Maroma har 2 fortrinlige restauranter og 2 barer:

Casa Mayor kan I glæde jer til skønne og nyskabende fortolkninger af det mexicanske køkken, skabt af chefkokken Daniel Camacho, der gør en dyd ud af at bruge de allerbedste råvarer og lokale delikatesser, der kan opdrives på Yucatan-halvøen og andre af Mexicos regioner.

Seafood over åben ild, jord-til-bord køkken, legesyg kreativitet og en vidunderlig placering på strandkanten, er opskriften på Woodend by Curtis Stone, der som navnet antyder, er det nye hjertebarn for den australske stjernekok og madpioner Curtis Stone.

Den smukke bar Bambuco byder på fabelagtig stemning med gode cocktails, et unikt udvalg af Mezcal og et imponerende vinkort, hvor I bl.a. gå på opdagelse i mange af Mexicos allerbedste vine.

Freddy's Bar frister med 120 tequilaer, eksotiske cevicher (marineret fisk og skaldyr), sushi og sashimi fra formiddag til aften.

Velvære og Maya-healing på Guerlain Spa

Franske skønhedsformularer møder traditionelle Maya-filosofier healing ritualer på Guerlain Spa - den første af sin slags i Latinamerika - hvor I kan se frem til velvære, ro og forkælelse med et væld af kropsbehandlinger, massager, yoga og meditation i de skønneste rammer med udsigt til junglen.

Hotellets samarbejde med det franske parfumehus Guerlain slutter dog ikke her.

Belmond-kædens fokus på bæredygtighed og Guerlains arbejde med biodiversitet og bier har resulteret i oprettelsen af bi-stader og et bi-refugie for hotellets gæster, mens de to brands også har søsat en række lokale projekter, der sigter på at udbrede viden om bæredygtighed og give bedre muligheder for kvinder i lokalsamfundet.

Værelser og suiter på Maroma, A Belmond Hotel

Belmond Maroma Resort & Spa her 72 værelser, suiter og villaer. Alle er smukt indrettet med naturmaterialer og lokalt kunsthåndværk.

Alle værelseskategorier har egen balkon/terrasse og stort badeværelse med badekar. Desuden aircondition, telefon, minibar, gratis Wi-Fi, værdiboks, ipod docking station, toiletartikler, hårtørrer mm. Der er ikke tv på værelset.

Nyhavn Rejser anbefaler at fuldende oplevelsen ved at vælge værelse med havudsigt. Garden view værelser kan være en smule mørke. 

Værelsestyper:

Deluxe garden view værelser på 30 m2. Terrasse/balkon med udsigt til pools og tropisk have. 2 personer, men kan forbindes med Ocean View Master Suite til familier. 

Deluxe ocean view værelser på 30 m2. Storslået havudsigt fra terrasse/balkon, hvor de fleste også har hængekøje. 2 personer.

Ocean view junior suiter på 42 m2. Stort soveværelse med siddeområde, stort badeværelse med kar, brus og påklædningsværelse. Tagterrasse med tækket fungerer som udendørs stue med panoramaudsigt. 2 personer.

Garden view master suiter på 63 m2 i den tropiske have. Stort opholdsrum, badeværelse med kar og brus, walk-in closet og barområde. Op til 3 voksne eller 2 voksne sammen med 2 børn under 12 år. Børn over 12 år regnes som voksne. 

Ocean view master suiter på 63 m2. Som garden view master suiter, men med smuk udsigt over havet og haven. Kan forbindes med garden room.

Oceanfront one-bedroom og two-bedroom suiter fra 178 m2. Separat stue og soveværelse, stor terrasse, privat palapa til spabehandlinger, fås med privat plunge pool/eller pool og uhindret havudsigt. Udendørs brus ud over stort badeværelse med dobbelt badekar. Eget fitness rum og privat adgang til stranden. Fire af suiterne har børneværelse i stedet for fitness rum. Op til 3 voksne eller 2 voksne sammen op til 2 børn under 12 år. Børn over 12 år regnes som voksne.

XL Mexico Belmond Maroma Resort & Spa Spa Entrance

Kinan spa

Belmond Maroma Resort & Spa har også en smuk spa, Kinan Spa. Kinan betyder solens helbredende energi. Kinan Spa byder på et komplet udvalg af spabehandlinger baseret på gamle maya principper.

Børneklub

Der er et aktivitetsrum for børn med mange spil, tv, strandlegetøj, Xbox 360 etc.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Mexico Belmond Maroma Overview
Yucatán, Mexico, Mellemamerika

Glæd jer til

Ægte forkælelse i romantiske omgivelser

En af de bedste strande i Mexico

Super service, udsøgt gastronomi og fantastisk atmosfære

Tæt på attraktioner som mayakomplekset Chichén Itzá

Prisvindende spa, yoga, tennisbaner, dykkerskole m.m.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.