Xl Mexico Mezzanine Hotel Tulum Terrace Couple (1)
Tulum, Mexico

Mezzanine

Intimt boutiquehotel med havudsigt og gourmetrestaurant ud til Det Caribiske Hav

Den hyggelige stemning og personlige betjening er i højsæde på dette lille strandhotel, der gør en dyd ud af at forkæle sine gæster. Glæd jer til små detaljer som duftlys og sæber, som I selv vælger ved ankomst, samt fine accessories i form af yogamåtter, solhatte, myggespray og strandtaske.

Xl Mexico Mezzanine Hotel Tulum Pool Area
Xl Mexico Mezzanine Hotel Tulum Beach Couple (1)
Xl Mexico Mezzanine Hotel Tulum Bar (1)

Hotel med personlighed og stil

Mezzanine holder fast i traditionen med små bountyhoteller, der er blevet kendetegnende for idyllen i Tulum. Det er bygget på klipper med udsigt over Det Caribiske Hav, så I kan nyde udsigten fra terrassen, baren eller værelset, eller gå blot 50 meter ned til stranden for at tage en svalende dukkert.

Hotellet har også en fin lille pool med et loungeområde, der stiller svære eksistentielle spørgsmål til gæsterne: Skal man tage siestaen i hængekøjen eller nede på stranden?

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Prisvindende gourmetmad og skarpe cocktails

Hotellet har et lidt højere gastronomisk niveau end mange andre Tulum-hoteller med en prisvindende restaurant, der styres af en anerkendt thailandsk køkkenchef samt en køkkenhave, hvor man dyrker sine egne økologiske grønsager.

Cocktailbaren betjenes af en bartender med en fortid på en række hippe cocktailbarer i London og New York, deriblandt SoHo House.   

Store, flotte værelser

Mezzanine har 9 velindrettede værelser med aircondition, minibar m.m. I får desuden friskbrygget te og kaffe leveret til døren hver morgen. Nyhavn anbefaler følgende kategorier: 

  • Deluxe Master Suite: Værelse med lækkert badeværelse og privat terrasse med havudsigt. Vær opmærksom på, at der er åbent mellem værelse og badeværelse
  • Sea View Room: Højloftet værelse med masser af luft og havudsigt
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.