XL Mexico Palmaïa The House Of Aïa Aïa Mushroom Ocean
Playa del Carmen, Mexico

Palmaïa - The House of AïA

Prisvindende, holistisk luksusresort i Playa del Carmen - all inclusive

Refugie. Retreat. Og holistisk luksusresort. Palmaïa - The House of AïA er alle disse ting. Og mere til. Forestil jer plantebaseret gastronomi med Michelin-kokke ved roret. Smukke suiter. Det skønneste personale. Kridhvide strande. En magisk spa dybt inde i regnskoven - med et væld af behandlinger og programmer. Og en eventyrlig og afslappet bohemestemning, der går lige i hjertet. Med nærvær, naturlighed og god plads til at nyde det hele – på jeres helt egne præmisser.

 

Palmaïa - The House of AïA er et fantastisk getaway for både familier og par. Her finder I bl.a. et adults only område for jer, som ønsker det, mens børn bl.a. kan glæde sig til en kreativ og holistisk Kids Club – uden tablets, mobiler og gaming.  

Velvære, harmoni og holistisk luksus i Playa del Carmen

Luksusresort, retreat og alt i mellem

Palmaïa - The House of AïA har kort fortalt skabt et enestående refugie - omkranset af regnskov og kridhvide strande – i den sydlige og fredfyldte dele af hippe Playa del Carmen.

Det luksuriøse resort bygger på en holistisk filosofi, som gerne vil forbinde gæsten til naturens ro og skønhed – eller sætte gæsten fri, om I vil. Her finder I ikke strenge detox-regimer eller invasive, medicinske procedurer – til gengæld kan I glæde jer til fortrinlig, plantebaseret gastronomi, fri leg i gudesmukke omgivelser, en eventyrlig spa, ro, plads, sans for detaljer – og ikke mindst en tilgang til velvære, som er lige så afslappet og dedikeret, som I ønsker det.

Et fortryllende fristed for både familier og par

Palmaïa The House of AïA er for alle – med god plads til familier og et adults only område. Forestil jer den autentiske Tulum-stemning, blot med langt færre mennesker, fredfyldt natur og en fordomsfri blanding af gæster, der spænder fra det aktive par til familien, der bare gerne vil slappe af og nyde stranden – med en mere unplugged og gennemført, naturlig stemning, end I finder på de fleste andre resorts.

Et holistiske strandresort
- uden fordomme og faste forskrifter

En drøm bliver til virkelighed

Grundlæggeren af Palmaïa - The House of AïA, Alexander Ferri, har tidligere arbejdet på luksusresorts i bl.a. Thailand, Maldiverne og Afrika, inden han satte sig for at skabe sit eget sted – inspireret af traditionelle kulturers forbindelse til den naturlige verden. Resultatet er intet mindre end forrygende – et fristed skabt for at give næring til nysgerrighed, åbenhed, selvudvikling, nærvær og respekt for naturen.

Retreat eller strandferie – I bestemmer selv balancen

Når I bor på Palmaïa - The House of AïA kan I som sagt dyrke lige så lidt og så meget wellness, som I har lyst til. Mange gæster kommer her mest for at slappe af og nyde de skønne, naturlige omgivelser – andre deltager i et af resortets wellness-programmer. I bestemmer med andre ord selv, hvilken type ferie, I vil have – resortets restauranter er i udgangspunktet veganske og vegetariske, men har I f.eks. lyst til kød er det naturligvis ikke et problem, ligesom jeres drinks og cocktails kan være med eller uden alkohol.

I har også adgang til flere naboresorts i nærheden, der alle har forskellige restauranter – men det kræver, at I for en stund kan slippe de fire restauranter på jeres eget resort. Og det er langt fra sikkert.  

Wellness med inspiration fra hele verden

Resortet har et holistisk wellness-koncept, der bygger på netop disse værdier – med ceremonier, ritualer og forskellige healingsessioner i selskab med erfarne behandlere, der alle har levet i de samfund, som deres forskellige praksisser stammer fra - her finder I virkelig noget for enhver smag og interesse, hvad enten det er ”sjælsrensningssessioner” med resortets shaman, meditation, lydterapi, ældgamle mayaritualer, eller yoga for begyndere og øvede.

Architects of Life

Et af Palmaïa - The House of AïAs mest populære og omfattende wellness-programmer er Architects of Life, der byder på et fuldt skema med aktiviteter fra det spirituelle til det aktive. Her begynder dagens med pranayama-åndedrætsøvelser ved solopgang, efterfulgt af et væld af valgfrie oplevelser - fra gong-bade og kakao-ceremonier til danseklasser og røgfyldte sjælsrensningsritualer.

Suveræn all inclusive – med sjæl og hjerte

Palmaïa - The House of AïA er all inclusive*, når det er allerbedst. Restauranterne og resortets mange faciliteter er i sig selv fantastiske, men det lige så meget de små detaljer, der løfter oplevelsen til noget særligt: Køletasker på stranden fyldt med kombucha og kolde øl. Veganske taco-trucks med streetfood. Skønne caféer, hvor I kan bestille power shots og koldpressede juicer hele dagen. Den slags detaljer, der bare fylder sindet med hjertevarme, forkælelse og følelsen af frihed – vi er vilde med det.

*Udvalgte oplevelser som Atlantis Spa in the Jungle, Avalon Beauty Salon og premium vine kan tilkøbes, når I er på resortet.

Forkælelse i pagt med naturen

Ansvarligt ressourceforbrug og nul engangsplastik. Bæredygtige byggematerialer og plantebaserede mad. Naturens harmoni – og forbindelsen til denne – er en bærende del af filosofien på Palmaïa The House of AïA. Det betyder bl.a. også atr resortet har en ambition om at blive CO2-neutral. I 2024 havde man reduceret CO2-aftrykket til 50 procent af den udledning, som sammenlignelige resorts i Mexico har.

Small Mexico Palmaïa The House Of Aïa Explore
XL Mexico Palmaïa The House Of Aïa Architects Of Life
XL Mexico Palmaïa The House Of Aïa Atlantis Spa (3)
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fortrinlig gastronomi – med overvejende plantebaserede menuer

Palmaïa - The House of AïA har fire fortinlige restauranter, der alle er overvejende plantebaseret – igen er der ingen dogmer, men resortet arbejder ambitiøst og kreativt med et enkelt princip, som de kalder The Nourishing Biome – dvs. økologi, et minimum af forarbejdede fødevarer, ingen raffineret sukker, årstidens grønt, fermenterede ingredienser, glutenfri retter og en fantastisk variation af ingredienser, som tager det f plantebaserede køkken til nye højder. Resultatet er imponerende, overraskende og originalt – glæd jer til vidunderlige kreationer og smagsoplevelser, som I med garanti ikke har prøvet før.

Selv om de fleste retter er veganske eller vegetariske, er der også rig mulighed for at nyde frisk fisk, æg og kødretter for jer, som ønsker det – efter anmodning. Resortet tilbyder desuden inspirerende madlavningskurser for jer, som ønsker at lære mere om overnight oats, proteinkugler og meget mere.

  • Lek: LEK serverer traditionelt mexicansk køkken med et moderne touch - retterne er krydret med hemmelige, sjældne urter og krydderier høstet direkte fra kokkens eget drivhus. Morgenmad og aftensmad.
  • Su Casa: Su Casa inviterer til afslappet strandstemning og sæsonbetonede retter med lokale ingredienser, alle tilberedt med international smag og flair. À la carte-morgenmad, frokost og aftensmad.
  • Mar de Olivo: Her bliver Middelhavets bedste madtraditioner løftet og nyfortolket ved hjælp af mindre kendte, men ikke mindre velsmagende, ingredienser og metoder.
  • Ume: Ume tager udgangspunkt i det traditionelle thailandske køkken med inspiration fra andre østasiatiske smage, krydderier og dufte – et sydøstasiatisk fusionskøkken, som tåler indtil flere besøg.
  • Charly’s Vegan Tacos: Resortets skønne foodtruck er det perfekte sted at snuppe en hurtig bid fra den skiftende menu med mexicanske streetfood-favoritter.

Derudover har Palmaïa - The House of AïA en stemningsfuld strandbar, Eolo Beach Club, hvor I kan nyde kreative cocktails – med og uden procenter – foruden et stort udvalg af veganske juicer, mens besøgende lydkunstnere og lokale DJ's sørger for musikken.

Sidst, men ikke mindst skal vi huske at nævne The Health Cafe, som er en af vores favoritter – menuen, indretningen og udsigterne er simpelthen fabelagtige, hvis I spørger os.

Atlantis: Spa in Jungle

Atlantis Spa ligger midt i junglen, indhyllet i vilde mangrover, klippeformationer og en naturlig cenote – behøver vi at sige mere. Glæd jer til et eventyrligt refugie inde i refugiet – men et fascinerende udvalg af behandlinger og terapier, bl.a. med afsæt i ældgamle maya-traditioner, som på flere punkter minder Indiens lægekunst med bl.a. ideen om kroppens energipunkter eller såkaldte chakraer.

Resortet har også en lille skønhedssalon, Avalon Beauty Salon, der byder på alt fra hårklipning og pedicures til waxing og makeup.

Kajakker, fitnesscenter, udflugter og meget mere

I finder paddleboards og kajakker ved stranden, mens I også kan booke eksklusive udflugter gennem resortet – bl.a. til lokale cenoter og maya-ruiner, som de færreste besøger. Hør mere med jeres rejserådgiver, som kan hjælpe jer til de bedste oplevelser i området. Palmaïa - The House of AïA har også et moderne fitnesscenter, som I frit kan benytte jer af.

Kids Club med fokus på natur og kreativitet

Resortets Kids Club hedder Awen og tilbyder forskellige aktiviteter og oplevelser skabt til børn i forskellige aldersgrupper – fælles for det hele er et afsæt i Rudolf Steiner filosofi og udendørs aktiviteter med fokus på fri leg, opdagelse, nysgerrighed, kreativitet, tillid og forbundethed med naturen – børneklubben er fri for bl.a. digitale enheder og plastik legetøj.

Suiter med balkon, havudsigt og direkte adgang til pool

Palmaïa - The House of AïA har 234 suiter, alle med balkon, der vender ud mod havet – I kan vælge mellem 4 forskellige kategorier:

  • Suites med balkon og fabelagtig havudsigt
  • Swim-out Suites i stueetagen med terrasser og direkte adgang til resortets store infinity pools
  • Family Suites med børneområde, her kan I vælge mellem balkon eller stueetage med adgang til pool   
  • Meditation Suites med særskilte meditationsrum, her kan I vælge mellem balkon eller stueetage med adgang til pool   

Alle suiter er smagfuldt indrettet med mørke, tropiske træsorter, smukke afskærmninger og elegante badeværelse med fritstående badekar. Der følger smart-tv, Wi-Fi, minibar og butlerservice med til alle suiter.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken suite, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.