XL Mexico Mexico City Old Basilica Of Guadalupe
Oplevelse i Mexico

Oplev megabyen Mexico City

Udforsk mexicos hovedstad på en fascinerende tur

Mexico City er med 30 millioner indbyggere en af de største kulturbyer i verden. Omgivet af bjerge og udslukte vulkaner tiltrækker den hvert år over 13 millioner turister. Efter denne udflugt vil I kende de største seværdigheder. Glæd jer til storslået arkitektur, dramatiske fortællinger og kulørte madmarkeder.

Det skal I opleve

I magthavernes fodspor

Den enorme plads i hjertet af byen hedder Plaza de la Constitución, men indbyggerne begyndte allerede i 1800-tallet at kalde den Zócalo, “soklen”, da byggeriet af et stort monument over landets uafhængighed kuldsejlede. Man nåede kun at bygge piedestalen, som den 220x240 m store plads i folkemunde blev opkaldt efter.

Det er en af de største pladser i verden og har fungeret som magtens centrum, siden aztekerne grundlagde deres hovedstad Tenochtitlan her. Nordøst for pladsen kan man stadig se resterne af Templo Mayor, som aztekerne lod opføre. 

Et leben uden lige

I dag huser Zocaloen Latinamerikas største katedral, som I får mulighed for at besøge, Justitsministeriet samt Palacio Nacional, den tidligere præsidentbolig, som også er kendt for sine imponerende vægmalerier af Diego Rivera. Her kan I også blive klogere på Mexicos dramatiske historie. Eller I kan suge til jer af livet på pladsen, der ofte er scene for koncerter og stedet, hvor mexicanerne samles, når noget skal fejres, eller noget skal buhes ad.   

Madmekka og kulært markedsplads

Glæd jer også til besøget i Mercado San Juan 1,5 km vest for Zocaloen, hvor I får lejlighed til at prøvesmage 2-3 specialiteter. Det 150 år gamle marked hitter hos gourmeter og kokke på udkig efter delikatesser, man ikke finder andre steder i byen.

Det er et godt sted at finde huitlacoche, en kornsvamp, som med lidt god vilje kan kalde Mexicos svar på trøflen. Flere af boderne ejes af efterkommere af spanske indvandrere, som endte i Mexico i kølvandet på Den Spanske Borgerkrig, og tog deres kulinariske traditioner fra Spanien med sig i bagagen.

På bar med Pancho Villa

Jeres karruseltur gennem Mexico City slutter på den berømte cantina, Bar La Opera, hvor I, ud over en drink kan nyde det smukke interiør, der er som snydt ud af en parisisk cafe fra slutningen af 1800-tallet. Det er ikke tilfældigt, for den har været åben siden 1870, og det skorter ikke på historiske personligheder og kendte stamkunder. I 1910 affyrede den mexicanske revolutionshelt Pancho Villa et skud i loftet, som stadig kan ses. Bestil husets signaturdrink, ren tequila, der sippes sammen med sangrita, en salt og sød tomatbaseret juice serveret i shotglas.

Efter den guidede rundvisning er der mulighed for at spadsere rundt på egen hånd, besøge museer i området mv.

XL Mexico A View Of Downtown Mexico City
XL Mexico Mexico City Metropolitan Cathedral Zocalo Night
XL Mexico Mexico City Diego Rivera Art
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.