XL Mexico Rosewood Mayakoba Beach Club Beach Pool Jacuzzi

Luksussuite med privat pool på Riviera Maya

Luksussuite med privat pool på Riviera Maya

8 dage fra 48.000 kr. | BØRN fra 6.500 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

Rosewood Mayakoba 5*, kåret til Mexicos bedste

Nyd at være sammen i en stilfuld luksussuite på min. 180 m2. I har privat pool og forkæles med privatliv, suveræn gastronomi, caribisk strand og masser af faciliteter fra spa til championship golf.

Rosewood Mayakoba ligger kun 30 min. fra lufthavnen, små 10 km fra charmerende Playa del Carmen og 2,5 timer fra mayabyen Chichén Itzá. Større afstande skal der ikke til på Mexicos caribiske kyst, før man er i en anden verden omgivet af jungle, pyramider, mangrove og uendelige strande.

Glæd jer til

 • Lækker luksussuite med plunge pool og tagterrasse
 • Personlig service og afslappet atmosfære
 • Vidunderlig gastronomi fra sushibar til tequila-bibliotek
 • Suveræn spa og mange udflugtsmuligheder
 • 3 pools og 18-hullers professionel golfbane

Sejler til jeres suite

At denne rejse til Mexico vil byde på en ekstraordinær oplevelse, mærker I allerede ved ankomsten. I bliver budt velkommen og ledt til receptionens bådebro, hvor hotellets charmerende lille båd ligger klar. I stiger om bord og sejler nu stille og roligt gennem den frodige mangrove.

Få minutter efter lægger I til ved jeres suites bådebro. I er fremme og klar til at nyde livet ved Riviera Maya

Lækker Lagoon Studio

Når I træder ind i jeres Lagoon Studio Suite vil I nyde den varme indretning og smukke udsigt, hvor man føler sig i nærkontakt med omgivelserne. Suiten er overdådig og hjemlig på samme tid med stor brug af naturmaterialer.

Med minimum 180 m2 byder Lagoon Studio Suites på masser af plads inde og ude (79 m2 indenfor og 101 m2 udenfor). I har eget soldæk med solstole, plunge pool (4 x 2 meter) og også privat tagterrasse, hvor I kan fange dagens sidste solstråler eller nyde de varme tropeaftener.

Det store badeværelse har badekar og såvel indendørs som udendørs rain shower. Rejser I med børn, er her rigeligt plads, da I så får to queen size senge (160 x 200 cm). Par får naturligvis en king size seng. Og børn bor gratis, når de deler værelse med to voksne.

Lagoon Studio Suites ligger nær resortets største swimmingpool, spaen og flere restauranter. Der kører golfvogne, der på 5 min. bringer jer fra jeres suite til stranden. De øvrige villaer, i en højere priskategori, ligger ved eller lige ud til stranden.

XL Mexico Rosewood Mayakoba Beach Club Beachfront Suite Terrace
XL Mexico Rosewood Mayakoba Beach Club Spa Treatment Room
XL Mexico Rosewood Mayakoba Beach Club Food Detail
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Afslappet og eksklusivt

Når I bevæger jer ud på hotellet, vil I også her opleve den særlige stemning, hvor smuk arkitektur og moderne design følges op med sublim personlig service. Atmosfæren er på samme tid meget afslappet og meget eksklusiv.

Det er ikke uden grund, at Rosewood Mayakoba igen og igen kommer i toppen ved de internationale prisoverrækkelser. Overalt er der tænkt på den mindste detalje. Bestiller I en cola, er isterningen selvfølgelig lavet af cola.

Gastronomiske eventyr

Rosewood Mayakoba inviterer til gastronomiske eventyr på flere restauranter.

Casa del Lago

Stemningsfulde Casa del Lago ligger smukt hævet over mangrovens lagune. Her starter morgenen med den store buffet præget af både internationale og lokale delikatesser, og ved frokosttid kan I nyde lette retter primært inspireret af det italienske køkken.

Når solen går ned, skifter Casa del Lago til en stilfuld og romantisk restaurant igen med inspiration fra italiensk gastronomi. Start eventuelt med en drink i Casa Del Lago Bar. I løbet af dagen kan I her få små tapas – og selvfølgelig en margarita.

Punta Bonita

Restauranten Punta Bonita serverer en let frokost med alt fra pizza til tapas på menuen akkompagneret af en fantastisk udsigt over stranden og det azurblå hav.

Agave Azul

Rejser til Mexico er også smagfulde møder med gudernes drik, den lokale tequila.

Baren Agave Azul tilbyder flere end 100 af Mexicos bedste tequilaer. Agave Azul byder også på sushi og andre asiatisk inspirerede retter til en delikat middag.

3 swimmingpools

Den største swimmingpool er et smukt landskab af vandfald og smukke bassiner i forskudt niveau med udsigt til den grønne mangrove. Den anden swimmingpool og børnepool ligger med vidunderlig udsigt over Det Caribiske Hav. Overalt der naturligvis solsenge, parasoller og meget opmærksom service med håndklæder, gratis vand og små forfriskninger.

Spa, golf og udflugter

Ønsker I at være aktive, kan vi anbefale hotellets fitness center og – hvis I spiller golf - El Camaleón-golfbanen signeret af Greg Norman.

18-hullers banen var i 2006 den første golfbane I Mexico, der var vært for en officiel PGA TOUR event.

Går interessen mere mod afslapning og velvære, har I alle muligheder i den store Sense Spa med velgørende behandlinger med professionelle terapeuter. Spaen ligger på sin egen ø i lagunen.Hotellets beliggenhed er samtidig god, hvis I ønsker at udforske Yucatán-halvøens enestående natur og mange historiske maya-ruiner.

Rose Buds for børn

En fantastisk suite med pool, en uendelig lang strand, pools, sol og masser af tid sammen med forældrene er i sig selv et paradis for børn. Men livet i børnehøjde standser ikke med det på Rosewood Mayakoba.

Børnene bliver modtaget med gaver, og der er et hav af tilbud til dem fra kid's menu over events til masser af sjov: Sejlture, kokkeskole og yoga er bare eksempler, hvor vi voksne egentlig også godt kunne tænke os at deltage.

Xl Mexico Snorkling Snorkler Fish Child

Udmærkelser

 • 2013 Condé Nast Traveler- Readers’ Choice Awards: 1 Resort in Mexico
 • 2013 Travel + Leisure: 1 Luxury Hotel in Mexico
 • Virtuoso “Best of the Best” Hotel Awards: Most Socially Responsible
 • Rainforest Alliance: Sustainable Standard-Setter Award
Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Cancun t/r med f.eks. British Airways eller KLM/Air France
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transfer lufthavn-hotel t/r
 • 7 nætter på Rosewood Mayakoba 5*, Lagoon Studio Suite, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Luksussuite med privat pool på Riviera Maya, voksenpriser
RejseperiodeDobbeltEnkelt
22.05.24 ‑ 19.06.2451.000‑53.00092.000‑94.000
20.06.24 ‑ 31.07.2454.000‑61.00088.000‑102.000
01.08.24 ‑ 17.12.2447.000‑55.00082.000‑96.000
18.12.24 ‑ 20.12.2458.000‑60.00099.000‑101.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Luksussuite med privat pool på Riviera Maya, børnepriser
Rejseperiode1. barn2. barn
22.05.24 ‑ 19.06.246.000‑8.0006.000‑8.000
20.06.24 ‑ 01.08.2416.000‑18.00016.000‑18.000
02.08.24 ‑ 31.12.249.000‑11.0009.000‑11.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.