XL Mozambique Santorini Main Villa Pool Evening
Mozambique

Santorini

Private villaer og suiter

Santorini Mozambique er en perle ved Det Indiske Ocean. Det lille boutique-hotel byder på moderne suiter og elegante villaer til familien og en idyllisk beliggenhed ved en uberørt, hvid sandstrand. 

Solbadning, snorkling og dykning

Den lange, hvide sandstrand strækker sig kilometer efter kilometer mod nord og syd, og det krystalklare vand gemmer på nogle af verdens bedste dykkersports. Med en sigtbarhed på op til 40 m er en snorkelmaske alene nok til timers betagelse og underholdning.

Santorini Mozambique tilbyder hesteridning på stranden, og de blå vande kan også udforskes med kajak eller paddle boards. Eller hvorfor ikke en romantisk sejltur i traditionel dhow?

Kombiner med safari

Blå og hvidt flyder ud i et i det varme sollys. Det Indiske Ocean er fladt og uendeligt, og sandet er bløt som talkum under jeres fødder. Oven på en oplevelsesrig safari syd for grænsen er en afstressende badeferie langt fra alfarvej præcis, hvad I trænger til.

Det er netop, hvad I får på Santorini Mozambique. Og med direkte fly fra Kruger Nationalpark til Vilanculos i Mozambique har det aldrig været nemmere at kombinere safari og strand i Afrika. På Santorini Mozambique får I tilmed rigtig god valuta for pengene.

XL Mozambique Santorini Beach

Udforsk Mazaruto Nationalpark

Santorini Mozambique ligger ud til Bazaruto Nationalpark, der ud over et flere kilometer langt koralrev også består af en række småøer, der hver især er perfekte små udflugtsmål. Her kan I opleve hundredvis af forskellige fugle- og krybdyrarter, krokodiller, antiloper, aber og sommerfugle i alle regnbuens farver i deres naturlige miljø. Flere arter findes ingen andre steder i verden.

Også for børn

Selv om Santorini Mozambique primært henvender sig til par, er hotellet også særdels velegnet til familier, ikke mindst grundet de rummelige villaer, hvor hele familien kan bo sammen. Vandet er roligt og lavt ved kysten - perfekt hvis I har børnene med. Og dagen igennem inviteres børnene til at deltage i sjove aktiviteter såsom sandboarding, bagning i hotellets køkken, kreative lege og ekspeditioner i den omkringliggende natur.

XL Mozambique Santorini Terasse Lounge
XL Mozambique Santorini Spa Wellness People
Xl Mozambique Santorini Villa Da Praia Pool Terasse

Som I vil have det

Konceptet på Santorini Mozambique er baseret på total afslapning i private rammer. Ønsker I en skønhedsbehandling eller massage? Det kan arrangeres hvor end, I ønsker - på stranden eller på terrassen?

Ønsker I en romantisk middag? Den tilberedes af en professionel kok i jeres egen villa.

Ønsker I at opleve det lokale marked eller udforske naturen omkring jer? Hotellet arrangerer en privat udflugt med en lokal kendt guide, der fortæller jer alt, hvad I vil vide om flora, fauna og lokale traditioner.

Villaer med privat pool

Santorino Mozambique består af en hovedbygning med fem suiter, der kan bookes individuelt eller i fællesskab, hvis I er et større selskab, der rejser sammen.

Hovedbygningen tilbyder et fredfuldt poolområde, to udendørs loungeområder og to restauranter.

Herudover råder hotellet over to private villaer, der er det oplagte valg for jer, der rejser sammen som familie, eller for jer, der blot ønsker lidt mere privatliv. Villaerne ligger isoleret fra resten af hotellet, men ikke længere væk, end at I nemt kommer omkring på hele området. Hver villa har egen pool.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mozambique

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mozambique. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.