• Terrasse og pool ved Villa da Praia på Santorini Mozambique
 • Aftenstemning ved poolen på Santorini Mozambique
 • Stranden ved Santorini Mozambique
 • Nyd morgenaden eller kaffepausen ved poolen på Santorini Mozambique

Santorini, Mozambique

Private villaer og suiter ved paradisisk sandstrand

Aftenstemning ved poolen på Santorini Mozambique
Læs mere

Santorini Mozambique er en perle ved Det Indiske Ocean. Det lille boutique-hotel byder på moderne suiter og elegante villaer til familien og en idyllisk beliggenhed ved en uberørt, hvid sandstrand. 

Stranden ved Santorini MozambiqueKombiner med safari

Blå og hvidt flyder ud i et i det varme sollys. Det Indiske Ocean er fladt og uendeligt, og sandet er bløt som talkum under jeres fødder. Oven på en oplevelsesrig safari syd for grænsen er en afstressende badeferie langt fra alfarvej præcis, hvad I trænger til.

Det er netop, hvad I får på Santorini Mozambique. Og med direkte fly fra Kruger Nationalpark til Vilanculos i Mozambique har det aldrig været nemmere at kombinere safari og strand i Afrika. På Santorini Mozambique får I tilmed rigtig god valuta for pengene.

Picnic på stranden ved Santorini MozambiqueSolbadning, snorkling og dykning

Den lange, hvide sandstrand strækker sig kilometer efter kilometer mod nord og syd, og det krystalklare vand gemmer på nogle af verdens bedste dykkersports. Med en sigtbarhed på op til 40 m er en snorkelmaske alene nok til timers betagelse og underholdning.

Santorini Mozambique tilbyder hesteridning på stranden, og de blå vande kan også udforskes med kajak eller paddle boards. Eller hvorfor ikke en romantisk sejltur i traditionel dhow?

Hesteridning på stranden ved Santorini Mozambique

Udforsk Mazaruto Nationalpark

Santorini Mozambique ligger ud til Bazaruto Nationalpark, der ud over et flere kilometer langt koralrev også består af en række småøer, der hver især er perfekte små udflugtsmål. Her kan I opleve hundredvis af forskellige fugle- og krybdyrarter, krokodiller, antiloper, aber og sommerfugle i alle regnbuens farver i deres naturlige miljø. Flere arter findes ingen andre steder i verden.

Poolen ved hovedbygningen på Santorini MozambiqueOgså for børn

Selv om Santorini Mozambique primært henvender sig til par, er hotellet også særdels velegnet til familier, ikke mindst grundet de rummelige villaer, hvor hele familien kan bo sammen. Vandet er roligt og lavt ved kysten - perfekt hvis I har børnene med. Og dagen igennem inviteres børnene til at deltage i sjove aktiviteter såsom sandboarding, bagning i hotellets køkken, kreative lege og ekspeditioner i den omkringliggende natur.

Stress af med en massage i det fri på Santorini MozambiqueSom I vil have det

Konceptet på Santorini Mozambique er baseret på total afslapning i private rammer. Ønsker I en skønhedsbehandling eller massage? Det kan arrangeres hvor end, I ønsker - på stranden eller på terrassen?

Ønsker I en romantisk middag? Den tilberedes af en professionel kok i jeres egen villa.

Ønsker I at opleve det lokale marked eller udforske naturen omkring jer? Hotellet arrangerer en privat udflugt med en lokal kendt guide, der fortæller jer alt, hvad I vil vide om flora, fauna og lokale traditioner.

Terrasse og pool ved Villa da Praia på Santorini MozambiqueVillaer med privat pool

Santorino Mozambique består af en hovedbygning med fem suiter, der kan bookes individuelt eller i fællesskab, hvis I er et større selskab, der rejser sammen.

Hovedbygningen tilbyder et fredfuldt poolområde, to udendørs loungeområder og to restauranter.

Herudover råder hotellet over to private villaer, der er det oplagte valg for jer, der rejser sammen som familie, eller for jer, der blot ønsker lidt mere privatliv. Villaerne ligger isoleret fra resten af hotellet, men ikke længere væk, end at I nemt kommer omkring på hele området. Hver villa har egen pool.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.