XL Mozambique White Pearl Pool Bar Area
Mozambique

White Pearl Resorts

Unik og trendy poolvilla

White Pearl Resorts er et af Mozambiques hotteste, nyere resorts. Trendy, tropiske omgivelser, private poolvillaer og kilometerlang fin, hvid sandstrand tæt på Sydafrikas bedste safariparker - en afslappende afslutning på en oplevelsesrig Afrika-rejse.

Badeferie på grænsen til bushen

Blot 25 km fra den sydafrikanske grænse ser verden helt anderledes ud. Sydafrikas åbne savanner og kratklædte bushlandskaber glider over i tæt, tropisk skov og kridhvide sandstrande med flade bølger af det klareste, blå vand.

Her ligger White Pearl Resorts, et af Mozambiques mest trendy nye resorts, på områdets fornemste beliggenhed ved en strand, der flere gange er blevet kåret til en af Afrikas ti bedste.

En af Afrikas 10 bedste strande

Vi forstår godt hvorfor. Stranden er 2 km bred, og den er jeres - kun jeres. Med så meget plads mærker I kun sporadisk til resortets andre, få gæster. I modsætning til Sydafrikas mere krappe vande er bølgerne her hypnotiserende rolige og blide. I kan duve i overfladen med snorklemasken på og kærligt lade jer føre med den sagte strøm. Snorklingen er god, og længere ude er der endnu bedre dykning. Delfiner, pukkelhvaler og havskildpadder kommer hyppigt forbi.

XL Mozambique White Pearl Breakfast With A View
XL Mozambique White Pearl Suite Deck With Private Pool Plunge With Daybeds
XL Mozambique White Pearl Turtle On Beach
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Gastronomi ved havet

Resortets restaurant, The White Pearl Restaurant, ligger flot med en stor, hævet terrasse ud mod havet. Om morgenen kan I nyde solopgangen over Det Indiske Ocean, og om aftenen kan I se stjernerne bryde frem over jer i takt med, at stearinlysende tændes på bordene. Menuen er international med lokale undertoner og, som en selvfølgelighed, masser af frisk seafood.

Til frokost kan I nyde delikate tapas i Beach Baren eller få arrangeret en privat picnic på stranden.

Moderne villaer med egen pool

På White Pearl Resorts kan I vælge mellem en Pool Suite eller en Beach Pool Suite, hvor eneste forskel er, at resortets Beach Pool Suites ligger i første række mod havet og har direkte adgang til stranden fra terrassen. Havudsigten er lige betagende fra alle villaer.

Villaerne består af et åbent, kombineret sove- og opholdsrum samt et badeværelse, hvor I også kan nyde havudsigten fra badekarret. Jeres villa er på tre sider omkranset af en stor terrasse, der rummer et udendørs, afskærmet bad, en spiseafdeling og jeres private plunge pool.

Store skydedøre og interiør i sarte, lyse toner bringer Det Indiske Ocean helt inden for.

XL Mozambique White Pearl Pool Suite, View From Your Lounge
XL Mozambique White Pearl Exquisite Ocean Views
XL Mozambique White Pearl Stylish Bedroom

Hot, trendy og minimalistisk

White Pearl Resorts er helt isoleret fra omverdenen og helt ulig Mozambiques mere mainstram resorts. De 21 poolvillaer er alle opført på pæle for at forstyrre de naturlige omgivelser så lidt som muligt, og de har alle en utilsløret udsigt over det glitrende Indiske Ocean.

Selve resortet er af ældre dato, men alt er blevet totalrenoveret for få år siden og fremstår nu i en enestående minimalistisk og moderne beach house-stil, der på en gang er funky, futuristisk og harmonisk. Her er fortrinsvist tale om et voksen-resort med mange par og bryllupsrejsende, men børn er også velkomne.

Ingen planer - Og det er helt okay

Både på stranden og ved det store poolområde er der arrangeret magelige daybeds, hvor I uden de mindste samvittighedskvaler kan tilbringe dagen med at afkode havets melodiske lyde og nippe til forfriskende cocktails fra den nærliggende Beach Bar eller Pool Bar. Andet er der ikke på programmet.

Hvis I virkelig vil, kan I ride resortets heste gennem de omkringliggende bushlandskaber eller langs med stranden. Eller hvalsafari (afhængigt af sæson) eller snorkletur med båd. Men I behøver det faktisk ikke. Her er det nok bare at være.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mozambique

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mozambique. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.