XL Burma Inle Princess Spa House Entrance Inle Lake
Inlesøen, Myanmar

Inle Princess

Autentisk stemning ud til Inlesøen

Unikke villaer

Inle Princess har i årevis været af de bedste hoteller ved Inlesøen i Myanmar, ja, mange siger det bedste. Det er et hotel med en historie og lokal forankring i alt. Værelserne er rustikke villaer, nogle lige i vandkanten. 

Inle Princess er hotellet til jer, der nyder at lade sig omfavne af den autentiske stemning, når I rejser. Her mærker I den lokale forankring i alt fra arkitektur over indretning til selve hotellets drift, der sker i tæt samarbejde med lokalsamfundet. 

Inle Princess er måske ikke præget af det nyeste design, men til gengæld nyder i atmosfære, lokalkolorit, service og god mad.

XL Burma Inle Princess Lake House Interior Room Inle Lake
XL Burma Inle Princess Food Restaurant Inle Lake
XL Burma Inle Princess Spa Massage Inle Lake

Et hotel med en historie

Hotellets ejere og stiftere er vokset op ved Inlesøen. I 1976 åbnede U Ohn Maung og Daw Khin Than Nwe det første guest house ved Inlesøen i Nyang Shwe. De var nemlig den eneste familie, der kunne engelsk, da turisterne begyndte at finde hertil. 

I 1998 åbnede de så Inle Princess ud til Inlesøen, og de skabte stedet sammen med deres lokale netværk af håndværkere og kunstnere. Den dag i dag støtter Inle Princess lokalsamfundet gennem en fond, og de råvarer til køkkenet, der ikke kommer fra hotellets egen køkkenhave, hentes lokalt. Og maden kan virkelig anbefales.

Inle Princess ligger lige ud Inlesøen, hvor lotusblomsterne flyder på vandet, og hvor træerne er beboet af et rigt fugleliv. Her er en vidunderlig stemning.

XL Burma Inle Princess Chalet View From Balcony Inle Lake
XL Burma Inle Princess Princess Houses Zone 3 Inle Lake
XL Burma Inle Princess Spa Saune Inle Lake
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Rustikke villaer og nærkontakt med naturen

Når I bor på Inle Princess, kan I derfor nyde den lokale byggestil i en villa, der oser af lokal stemning med f.eks. de traditionelle flettede lofter og vægge. Det er naturens egne materialer, der er bygget med her. Indretningen er præget af masser af lokal kunst og brugsgenstande fra den lokale Inthar-kultur.

Alle villaer har rigeligt med plads. De har alt afhængig af beliggenhed terrasse mod søen, bjergene eller haven, hvor der er små vandbassiner med liljer. Her er også en lækker pool med udsigt til marker og bjerge.  

  • Princess Houses på 71 m2 på bredden af Inlesøen
  • Lake Houses på 53-63 m2 ud til fjorden med lotusblomster
  • Garden Houses på 53-63 m2 i haven ved vanddamme med liljer
  • Mountain Houses på 50-52 m2 med udsigt til Blue Mountains

En ø med fredfyldt spa

I den tropiske have ved Inle Princess leder en sti hen til en smuk teaktræsbro. Den leder over vandet til en lille ø. På øen finder I spaen. Igen rustikt og autentisk indrettet, så man med det samme føler sig som i en anden verden. Lad jer forkæle med en behandling.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.