Xl Burma Green Hill Valley Elephant Centre Nature
Oplevelse i Myanmar

Jungletrekking og elefanter i Burmas højland

Oplev fascinerende natur og sæt jeres eget spor i stort naturprojekt

Tag på kort eller længere trekking i Burmas jungle med guide. Målet er en et naturprojekt med bl.a. en lejr for pensionerede elefanter fra tømmerindustrien. Plant et træ og gå i bad med elefanterne.

I højlandet i Burma (Myanmar) har vi fundet et naturprojekt, der på samme tid har til formål at bevare regnskoven, udvikle lokalsamfundet og pleje pensionerede elefanter fra tømmerindustrien.

Trekking gennem junglen

Lejren ligger 1½ times kørsel fra Heho ved Inle-søen, og I kan køre direkte hertil, hvis I vil. Vi anbefaler dog at gå hertil gennem regnskoven og få denne unikke naturoplevelse med. Stemningen i tæt regnskov er aldeles unik fra lyde til dufte. Jeres guide kan arrangere trekking fra ½ time til flere timer alt efter jeres ønsker. 

Green Hill Valley

Lejren Green Hill Valley blev stiftet i 2011 af en familie, der arbejdede med elefanter i tømmerindustrien. Nogle elefanter var slidt op, og familien kunne forudse, at andre elefanter med tiden blev overflødige på grund af mindre skovhugst. De stiftede derfor en lejr, hvor elefanterne kunne få den nødvendige pleje. Elefanterne er ikke i stand til at klare sig selv i naturen. 

Dyrlæger, frihed og respekt

Når vi arrangerer besøg i en camp som Green Hill Valley er det derfor ikke kun for den gode oplevelse, men fordi det er et eksempel på, hvordan Burma er et land i udvikling. En udvikling, vi kan være med til at præge gennem at støtte de  mest fremsynede.

I Green Hill Valley er elefanterne fri i junglen om natten. Der roteres mellem elefanterne, så kontakten med mennesker fordeles mellem alle dyr. Turister kan ikke få lov til at ride på dem. Og her er fast dyrlæge tilstede.

Indtægterne i lejren går til at pleje elefanterne og til projekter i samarbejde med lokalsamfundene for at uddanne og udvikle det lokale område og fremme små mikroøkonomier. 

Xl Burma Green Hill Valley Elephant Care Program Replanting Trees

Frokost og bad - til jer og elefanterne

Når I er fremme ved lejren bliver I budt velkommen med en frokost, som I kan nyde sammen med en fantastisk udsigt over regnskovene og højlandets bjerge og dale. Herefter er det elefanternes tur til at få mad. I kan hjælpe, lige som I senere kan gå med ud i floden, når elefanterne bader.  

Sæt et aftryk på en grøn verden

Green Hill Valley er ikke bare en elefantlejr, men et naturprojekt, der også sætter fokus på at bevare regnskoven og ikke mindst genplantning. I får mulighed for at plante et træ, der så vil vokse op som et minde om jeres besøg. 

Et dejligt afbræk fra Burmas templer

Besøget I elefantlejren gøres bedst, hvis I bor en nat I Kalaw. Men I kan tage på denne udflugt på en dagstur fra Inlesøen. Det er dog typisk en tur, I vil tage direkte fra lufthavnen i Heho, og som så slutter på jeres hotel i Kalaw. Turen er et herligt supplement til Burmas mange templer, byer og kulturliv. Især, hvis I rejser med børn.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Burma Sandoway Resort Ngapali Beach Beach View
Bagan, Myanmar, Asien

Glæd jer til

Familievenlige udflugter til fods, på cykel og i båd

Shwedagon-pagoden og Inlesøen flydende landsbyer

Tempelsletten ved Bagan med frokost

Besøg i private hjem og hos højlandets elefanter

5 dage i en villa på stranden ved skønne Ngapali

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Myanmar

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Myanmar. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.