XL Burma Sandoway Resort Ngapali Beach Beach View

Familieeventyr i Burma

Familieeventyr i Burma

17 dage

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

Børnevenlig rundrejse med afslutning på tropestrand

Nyd en eventyrlig rejse til Burma (Myanmar) med børnevenlige udflugter tæt på det autentiske liv og ud i fantastisk natur. I bor med plads til hele familien og har god tid til både oplevelser og hygge ved hotellernes pools og på den lange strand i Ngapali.

Glæd jer til

 • Familievenlige udflugter til fods, på cykel og i båd
 • Shwedagon-pagoden og Inlesøen flydende landsbyer
 • Tempelsletten ved Bagan med frokost
 • Besøg i private hjem og hos højlandets elefanter
 • 5 dage i en villa på stranden ved skønne Ngapali

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Yangon 2 nætter på Yangon 2 Højdepunkter
Bagan 3 nætter på Bagan 3 Højdepunkter
Kalaw 1 nat på Kalaw 1 Højdepunkter
Inlesøen 3 nætter på Inlesøen 3 Højdepunkter
Ngapali 5 nætter på Ngapali 5 Højdepunkter
Xl Burma Myanmar Bagan Two Young Novice Monk Morning Alms Old Bagan People
Xl Burma Myanmar Rufous Necked Hornbill Animal
Xl Burma Ananta Inle Sun Set And Pool
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Ferie i Burma med ro på og tid til at være sammen

I oplever de største attraktioner på en måde, så I har tid til at fordybe jer i jeres eget tempo. I kommer gennem markeder og gadeliv til Shwedagon-pagoden i Yangon og oplever tempelsletten ved Bagan på en udflugt, der er meget mere end bare tempel efter tempel. 

I første række på skønne Ngapali Beach

Eventyret slutter ud til en af Burmas bedste strande, Ngapali Beach, der har perfekt vejr i den danske vinter. Vi har fundet områdets efter vores mening bedste hotel lige ud til stranden.

Nyd den dejlige og meget autentiske stemning, solen, sandet og vandet og ikke mindst at have masser af tid til at slappe af sammen. I skal bo i en lækker hytte i første række på vidunderlige Sandoway Beach Resort 4+*

Xl Burma Ngapali Beach Ocean Sunbed Couple Myanmar
Det skal I opleve

Dagsprogram

Denne rejse til Burma er tilrettelagt, så den passer perfekt til ferie i den danske vinter (mulig fra oktober til maj). Det er den tørre tid i Burma, og vejret er skønt, men tag en tyk trøje med til højlandet. Alt kan skræddersys til jer, så tal endelig med en af vores Burma-eksperter om særlige ønsker.

I forlader den danske vinter og rejser mod Burma (Myanmar). I lander dag 2 i Yangon.

Xl Burma Myanmar Yangon Schwedagon Dusk

Yangon bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til hotellet. 

XL Burma Chatrium Hotel Royal Lake Yangon Pool

Chatrium Hotel Royal Lake Yangon 4*

I skal bo 2 nætter på skønne Chatrium Hotel Royal Lake Yangon, der ligger med udsigt over byen, mens Shwedagon-pagodens guld lyser op i horisonten. 

I har nok lyst til at slappe lidt af oven på flyrejsen, og det kan passende ske ved hotellets pool. Læg jer til rette i en solstol og tænk på, at det er vinter derhjemme.

Yangon by night

I skal ind i døgnrytmen, og det kommer I bedst, hvis der er en masse spændende indtryk, der holder jer vågne til sengetid. Derfor inviterer vi jer på en stemningsfuld aftentur i Yangon. I skal ud blandt gadekøkkener, ånder og lokale. 

Det bliver en aften fyldt med gode fortællinger, og I besøger natmarkedet og nyder snacks, en øl og en velsmagende skål nudler på vejen.

Xl Burma Yangon Street Food Crabs Night

Når man siger Yangon, siger man automatisk også Shwedagon-pagoden. Den kæmpe, guldbelagte pagode emmer af liv og spirituel stemning. Det skal I opleve nu. 

Ad bagvejen til Shwedagon-pagoden

I skal dog ikke bare hen til pagoden og tilbage igen. Nej, der venter en halvdagsudflugt, hvor I først udforsker kvarteret bag Shwedagon og nyder en velsmagende suppe. Byens liv er i fuld gang i klostre og på markeder. Senere går I så mod pagoden, som er intet mindre end magisk. Ikke kun på grund af guldet, men på grund af hele stemningen. Der er god tid til at udforske Shwedagon-pagoden. 

Xl Burma Yangon Market Monks Near Shwedagon

Turen slutter med frokost for foden af pagoden, inden I bliver kørt retur til jeres hotel, hvor børnene nok gerne vil direkte i poolen. Resten af dagen er på egen hånd. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil have lidt familievenlige tips.

Xl Burma Yangon Shwedagon Paya Pagoda Daytime Myanmar

Jeres rejse til Burma går nu mod den mageløse tempelslette ved Bagan. Den 42 km2 store slette er fyldt med tusinder af templer og pagoder, så langt øjet rækker. Hver eneste helligdom har sin egen historie.

I bliver kørt i lufthavnen i Yangon, og i Bagan bliver I atter budt velkommen og kørt til hotellet af en repræsentant for Nyhavn Rejser. Og det er ikke hvilket som helst hotel i Bagan! 

Xl Burma Bagan Temples View Landscape Myanmar

Bagan Lodge 4+*, Bagan

I skal bo 3 nætter på skønne Bagan Lodge. I har et stort værelse, og mellem udflugterne kan I kaste jer i de kæmpe 20 m lange pools og den store jacuzzi.

XL Burma Bagan Lodge Second Pool
XL Burma Bagan Lodge Suite Room Views
XL Burma Bagan Lodge Exterior Pool

En udflugt til Bagan kan hurtigt blive tempel efter tempel efter tempel. Fascinerende for nogen, men sjældent for børn. Derfor skal I på en udflugt til tempelsletten, der giver jer en afvekslende dag med bl.a. et måltid, I nok sent vil glemme. 

Xl Burma Bagan Sunset On The Plain Of Bagan Temple Pagoda Monk

Bagan væk fra de store turiststrømme

I Nyhavn Rejser vil vi altid gøre alt for at lede jer til de største oplevelser, men væk fra de største turiststrømme. I besøger derfor Bagans mest kendte templer på de bedste tidspunkter, og koncentrerer jer ellers om mindre kendte templer, der ofte giver endnu større oplevelser. 

Frokost med 30 retter

Ved frokosttid nyder I et skønt måltid i skyggen fra et stort træ. Der er noget at tale om, når I slutter eftermiddagen hjemme ved poolen.

Xl Burma Bagan Lunch By Mingalazedi Pagoda Table Tree

Når man rejser med børn, er det vigtigt med nogle gode pauser, hvor dagsformen bestemmer, hvad I skal lave. Derfor har I det meste af dagen på egen hånd. I kan vælge at udforske mere på tempelsletten eller bare hygge sammen på hotellet. 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi alligevel skal arrangere f.eks. en afslappet cykeltur hjemmefra.

Solnedgang på Ayeyarwady-floden

Om aftenen har vi dog arrangeret en lille udflugt for jer. Stille og rolig. Og utroligt stemningsfuld! I stiger nemlig om bord på en båd, der er jeres for et par timer på den mægtige Ayeyarwaddy-flod ved Bagan. I nyder en drink på en sandbanke og udsigten til templerne i solnedgangen.

Xl Burma Bagan Sunset Cruise Ayeyarwady River

Jeres rejse til Burma går nu mod højlandet med Inlesøen og Kalaw. I flyver til Heho, hvor I bliver budt velkommen. Hvor mange måske ville køre direkte til Inle-søen nu, har vi fundet nogle både sjove og smukke oplevelser i Kalaw, som I ikke må gå glip af. 

Kalaw var oprindeligt en hill station for englænderne, hvor de kunne tage hen, når det blev for varmt. Her er en skøn frodighed og dejlig stemning. Nu er det dog vinter, så hav hellere end varm trøje med. 

Xl Burma Kalaw Trekking Village

Plant et træ og gå i bad med en elefant

I skal på besøg i en elefantlejr, der er skabt for at bevare elefanter, natur og lokale traditioner. Det sidste stykke til lejren går I gennem den frodige skov, som de lokale søger at forvandle til naturligt habitat for elefanterne. Det er som udgangspunkt kun en halv time, men I kan sagtens forlænge gåturen, hvis I vil. 

Fremme i lejren nyder I de store dyr og hører om, hvordan de er endt der. I kan ikke ride på dem, men I kan fordre dem og tage med til floden for at bade dem. På vejen passerer I et skovprojekt, hvor I kan plante et træ. Se også det spændende lille museum med bl.a. et imponerende skelet af en elefant. Fra elefantlejren bliver I senere kørt gennem den smukke natur ca. 45 minutter til jeres hotel. 

Xl Burma Conservering Project Woman Feeding Elephants

Kalaw Heritage Hotel 3*

I skal bo en enkelt nat på Kalaw Heritage Hotel, der ligger med udsigt til højlandet og kun 2 km fra det store marked i Kalaw. Det er et moderne hotel i charmerende rammer fra kolonitiden.

Xl Burma Kalaw Heritage Hotel Acorn Building

Nu skal I videre mod endnu et ikon for rejser til Burma. Den store Inlesø med flydende landsbyer og haver og fiskere, der ror med det ene ben. I kunne køre af sted i bil, men naturen er så smuk, så vi laver en oplevelse ud af transporten. 

Xl Burma Kalaw Trekking Village Myanmar

Skøn gåtur til landsby og togtur til Inle

I skal på en skøn udflugt, hvor I skal ud at bruge benene igen, men selvfølgelig ikke mere end, at små ben også kan være med. I starter ved 8-tiden om morgenen, og i løbet af de næste par timer går I gennem skov og landbrugsland med stop i Danu-folkets landsby, der ligger med fantastisk udsigt. 

Senere hopper I om bord på det lokale tog til Inlesøen, hvor I kan læne jer tilbage og nyde flere udsigter. Der er afgang kl. 11, og I er fremme kl. 17:30 efter frokost i toget. Der er noget ganske særligt ved at rejse med tog. I slapper af, får talt sammen og kan lade øjnene glide på opdagelse i landskaberne, der passerer forbi. 

Xl Burma Kalaw Train On Track Towards Inle Lake Nature

Ananta Inle 3+*

I skal bo de næste tre nætter på det hyggelige hotel Ananta Inle. Hotellet er bygget som en hestesko omkring et poolområde, og der er tid til en dukkert, når I er fremme. Udsigten mod søen fuldender billedet.

XL Burma Ananta Inle Exterior 2

Nu skal I opleve livet på den store Inlesø. Her er landsbyer bygget på pæle i vandet og flydende haver, hvorfra kvinder sejler af sted med varer til markederne. Og så er her de kendte fiskere, der udfører en utrolig balancekunst, når de ror med benet.

Den mest autentiske oplevelse på Inlesøen

Vi arrangerer en spændende dagsudflugt, hvor der er masser at opleve for både store og små.  I skal ikke bare ad standardruten på Inlesøen, men også videre mod de mest autentiske oplevelser ad små kanaler til smukke stupaer. I spiser frokost hjemme hos en lokal familie og sejler i kano til de flydende haver for at komme helt tæt på den unikke stemning.

Xl Burma Inle Lake Fishermen Boats Sunrise Myanmar

Pausedag. Pooldag. Hyggedag. Læsebogdag. Men måske også gå tur ved søen dag på egen hånd, hvis I vil. Det er helt op til jer, hvad dagen skal bringe. 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en spændende cykeltur væk fra den slagne vej til Inlesøens landsbyer. I skal jo trods alt lige herfra til afslapning ved stranden.

XL Burma Inle Lake Biking To Indein Oxe Carriadge

Jeres Burma rejse skifter nu fuldstændig karakter. Fra magisk historie og fantastisk natur til ikke mindre fantastisk strand. I bliver kørt i lufthavnen og flyver en times tid til Thandwe, hvorfra I bliver kørt til stranden ved Ngapali. Der er tid til en dukkert, når I når frem, så glæd jer til at få tæerne i sandet.

Havde det været et sommereventyr i Burma, var I af vejrmæssige årsager i stedet fløjet til en strand i Thailand. Men I har chancen for at opleve Burmas bedste strand, for her er vejret godt om vinteren. 

XL Burma Sandoway Resort Ngapali Beach Pool

Sandoway Resort 4+*, Ngapali

I skal bo de næste 5 nætter på Sandoway Resort. Det var et af de første hoteller på Ngapali-stranden i Burma, og den, der vælger først, vælger bedst. Derfor ligger Sandoway Resort lige ud til den smukkeste og mest stille del af stranden. 

Her er en dejlig og meget autentisk stemning og en god pool at boltre sig i for børnene. Ja, de voksne må selvfølgelig gerne være med.

XL Burma Sandoway Resort Ngapali Beach Beach View
XL Burma Sandoway Beach Ngapali Villa Exterior
XL Burma Sandoway Resort Ngapali Beach Beach View (1)

Nyd den lange strand og det klare vand ved Ngapali. De små boutiquehoteller gemmer sig mellem palmerne side om side med små restauranter. At kalde stranden for uberørt, vil være en tilsnigelse, men her er stadig flere fiskere end turister. I får glæde af den stemning, mange andre stranddestinationer i Østen glemte at holde fast i.

XL Burma Sandoway Beach Ngapali Beach

Vi planlægger ikke udflugter i disse dage, for I skal nyde bare at kunne lade dagsformen styre aktiviteterne. Men tal med jeres rejserådgiver og få evt. tips til, hvad dagen kan gå med ud over at dase, bade, hygge, gå ture langs stranden, spise dejlig mad og få sol på næsen. Hvis altså ikke dette skulle opfylde alle behov!

XL Burma Sandoway Resort Ngapali Beach Villa Interior

Jeres rejse til Burma er slut. Desværre. Det er tid at vende hjem mod det kolde nord. I bliver kørt i lufthavnen og flyver mod Danmark via Yangon. I lander i Danmark dag 17. Velkommen hjem!

XL Burma Sandoway Resort Ngapali Beach Drinks Beach Sunbed
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

I kommer også på flere smukke gåture og en dejlig togtur med de lokale gennem flot natur. I sejler til de flydende landsbyer på Inlesøen og videre til lokale pagoder. Og i højlandet ved Kalaw går I gennem skoven til en elefantlejr, der er et led i et stort naturprojekt.  

I har de bedste guider på alle ture, og da I rejser med børn, kan I glæde jer over, at I kun har private udflugter. I kan tilpasse tempoet, så hele familien er med, uden at tænke på, om andre skal vente. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Nyhavn Rejser har lavet særaftaler med en række hoteller i Burma, så I kan få værelser med op til 2 opredninger til børnene. Hotellerne ligger perfekt for oplevelserne, og de fleste har en dejlig pool, så I kan slappe af sammen efter dagens udflugter.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Yangon t/r
 • Al transport mellem lufthavn og hoteller
 • Alle udflugter med private, engelsktalende guider.
 • 14 x morgenmad og 5 x frokost
 • 2 nætter på Chatrium Hotel Royal Lake Lagoon 4*, Yangon. 2 x deluxe room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Yangon by night
 • Oplevelse: Shwedagon-pagoden bag facaden
 • Indenrigsfly Yangon-Bagan
 • 3 nætter på Bagan Lodge 4+*, Bagan. Villa med 2 opredninger, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Bagan - templer, markeder og solnedgang
 • Oplevelse: Privat sunset cruise på Ayeyarwaddy-floden
 • 1 nat på Kalaw Heritage 3*, Kalaw. Deluxe Room Garden View, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Jungletrekking og elefanter i Burmas højland
 • Oplevelse: Trekking og tog gennem højlandet i Burma  
 • 3 nætter på Ananta Inle 3+*, Inlesøen. Deluxe room med 2 opredninger, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Besøg "søens børn" på Inlesøen
 • Indenrigsfly Heho-Ngapali
 • 5 nætter på Sandoway Resort 4+*, Ngapali. Beach front cottage med 2 opredninger, inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Tillæg kan forekomme for rejser over jul/nytår. Spørg jeres rejserådgiver for den specifikke pris på jeres rejse.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Myanmar

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.