Xl Burma Burmese Woman Traditional Farmer Corn Field
Oplevelse i Myanmar

Trekking og tog gennem højlandet i Burma

Mageløse landskaber og etniske stammefolk - med tog gennem højlandet

Gå gennem skov og frodigt landbrugsland til et berigende møde med Danu-folket i deres landsby. Fortsæt på en mageløs togtur over bjergene med udsigt til livet i Shan-højlandet.

På denne udflugt i Burma (Myanmar) er I i bogstavelig forstand på sporet af etniske stammer, smuk natur og livet, som det folder sig ud lokalt langt fra de største byer. Først skal i på 3 timers vandretur og siden hviler I benene på en smuk togtur.

Trekking gennem Danu-landsby

I Burma lever en lang række etniske minoriteter med Shan og Karen stammerne som de største. De udgør dog kun 9% og 7% hver. En af de mindre minoriteter er Danu, der bor i Shanstaten. I skal møde dem i en af deres landsbyer på denne udflugt, hvor I starter fra jeres hotel allerede kl. 8 om morgenen. I kan så gå i den behageligste temperatur og har god tid til dagens mange oplevelser. 

Betegnelsen Danu nedstammer fra ordet Donke, der betyder tapper bueskytte. Danu-folket kom da også hertil efter krige i Thailand, men I behøver ikke frygte en krigerisk velkomst af den grund. I bliver budt hjerteligt velkommen. I dag lever Danu-folket som fredelige fiskere og landmænd. På vandreturen kommer i gennem skov og langs marker, hvor der dyrkes sesamfrø, te, blomkål og ris. 

Togtur over bjergene i Shan-højlandet

Kl. 11 ankommer I til byen Myin Dike, hvor I stiger om bord på lokaltoget mod Inlesøen. I deler kupeen med de lokale, og uden for vinduerne i toget udspiller et farverigt lokalliv sig i de smukkeste omgivelser. I kører over bjerge og gennem grønne dale, og i får en enkel frokost undervejs. 

I ankommer til Nyaung Shwe, Inle-Søens største by, kl. 17:30 – efter planen. I denne del af verden kan man ikke være helt sikker. I stopper nemlig i flere landsbyer undervejs, og har de lokale bjergstammer mange varer, der skal af eller på, så kan det tage lidt tid. For jer er det bare endnu en skøn mulighed for at betragte det lokale liv. 

Fremme i Nyaung Shwe bliver I kørt eller sejlet til jeres hotel mange oplevelser rigere.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Burma Sandoway Resort Ngapali Beach Beach View
Bagan, Myanmar, Asien

Familieeventyr i Burma

17 dage fra

35.500 kr.

Glæd jer til

Familievenlige udflugter til fods, på cykel og i båd

Shwedagon-pagoden og Inlesøen flydende landsbyer

Tempelsletten ved Bagan med frokost

Besøg i private hjem og hos højlandets elefanter

5 dage i en villa på stranden ved skønne Ngapali

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Myanmar

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Myanmar. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.