Xl Burma Myanmar Bagan Temples Pagodes Naure

Burma fra pagoder til strand

Burma fra pagoder til strand

17 dage

Kontakt Stina

Tlf. 33 320 320

De største attraktioner krydret med udvalgte 4* hoteller

Oplev tempelsletten i Bagan, fiskere og flydende haver ved Inlesøen, den gyldne Shwedagon-pagode i Yangon og den dejlige strand i Ngapali. En rejse til Burma (Myanmar), hvor vi har lagt særlig vægt på hoteller med ekstra komfort og sjæl. 

Dette er rejsen til Burma for jer, der vil have de største oplevelser og bo godt uden et for stramt program. Der er god tid til at nyde de dejlige hoteller og til at udforske lokalområderne på egen hånd.

Glæd jer til

 • Håndplukkede 4 og 4+* hoteller
 • De største seværdigheder i Burma (Myanmar)
 • Spændende udflugter tæt på det lokale liv
 • 5 dages rustik strandluksus på vidunderlige Sandoway 4+*
 • Roligt tempo med tid til at udforske på egen hånd

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Mandalay 2 nætter på Mandalay 2 Højdepunkter
Bagan 3 nætter på Bagan 3 Højdepunkter
Inlesøen 3 nætter på Inlesøen 3 Højdepunkter
Ngapali 4 nætter på Ngapali 4 Højdepunkter
Yangon 2 nætter på Yangon 2 Højdepunkter
Xl Burma Inle Lake Floating Village Myanmar
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

De største højdepunkter i Burma

På jeres rejse til Burma oplever I U-Bein-broen og de 729 hvide stupaer ved Kuthodaw-pagoden i Mandalay. I udforsker tempelsletten i Bagan med 4.000 templer og pagoder. Også Inlesøens smukke natur og spændende kulturer med flydende haver og byer på pæle i vandet skal I til. Og selvfølgelig Yangon med den gyldne Schwedagon-pagode, der er et magisk syn. 

Alle steder følges I med de bedste guider, der kan fortælle jer om det I oplever – og baggrunden for det. Lige som I altid bliver hentet og bragt mellem lufthavne og hoteller. 

 

 

Unikke udflugter tæt på de lokale

Vi har også indlagt flere udflugter ud over de klassiske, så I kommer tæt på burmeserne. I Mandalay og Yangon skal I på spændende aftenture blandt de lokale. I Bagan ser I ikke bare templer, men også markeder og klostre på en udflugt med en himmelsk frokost! Ved Inlesøen spiser I frokost i et privat hjem. Og i stedet for at flyve og opleve ingenting, kører fra Mandalay til Bagan forbi templer, landsbyer og smukke udsigter.

Xl Burma Bagan Farmer With Oxen Tempel Myanmar
XL Burma Chatrium Hotel Royal Lake Yangon Japanese Food
XL Burma Sanctum Inle Resort Harb Garden3
Det skal I opleve

Dagsprogram

Vi kan rådgive jer om flere udflugter, hvis I ønsker det. Alle rejser til Burma skræddersys efter jeres drømme om oplevelser og komfort. Det betyder også, at rejsen kan gøres på hoteller med mindre komfort, hvis I foretrækker det. Tal med jeres rejserådgiver og få alt, som I vil have det.

I rejser til Burma (Myanmar), hvor I lander dag to i Mandalay.

Xl Burma Myanmar Mandalay Mandalay Hill Viewof Countryside Sunset Nature

Når I lander i Burma (Myanmar) bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, der kører jer til hotellet i Mandalay, hvor I kan slappe af oven på flyrejsen. 

XL Burma Hotel By The Red Canal Mandalay Staff

Hotel by The Red Canal 4*, Mandalay

Allerede her den første dag vil I opleve, hvordan hotellerne på denne rejse til Burma er udvalgt for deres særlige stemning og gode service. I skal bo på Hotel by the Red Canal i Mandalay, der efter vores mening er Mandalays bedste og mest charmerende hotel. 

Hotel by the Red Canal har en smuk tropisk have med en dejlig pool. Mon ikke, det kan friste, når I når frem? Senere kan I nyde aftensmad på hotellets gode restaurant Spice Garden.

2 nætter på Hotel at the Red Canal 4* i et Kachin-værelse inkl. morgenmad.

Xl Burma Hotel By The Red Canal Mandalay Facade Pool Evening
XL Burma Hotel By The Red Canal Mandalay Pool2
XL Burma Hotel By The Red Canal Mandalay Pond

Mandalay var englændernes hovedstad i Burma (Myanmar). Det er i dag en pulserende by, hvor det autentiske liv måske ikke skinner tydeligt igennem ved første øjekast. Men med den rigtige guide er der masser af oplevelser at søge frem fra markeder til templer og klostre. Det skal I opleve på to udflugter. 

Munke, pagoder og folkeliv i Mandalay 

I skal først på sightseeing til de klassiske højdepunkter i Mandalay og landsbyen Amarapura. I krydser U-Bein-broen, der er verdens længste teaktræsbro og ser de 729 hvide stupaer ved Kuthodaw-pagoden. Senere besøger I den imponerende Mahamuni-pagode samt munkene i det store Mahagandayon-kloster. Glæd jer også til udsigten fra Mandalay Hill.

Xl Burma Myanmar Mandalay U Bein Bridge Sunset

En aften med de lokale

Der venter også en eventyrlig aften. Skjulte markeder, autentisk mad og det lokale dukketeater er nogle af højdepunkterne, men vigtigst af alt, kommer I tæt på det lokale liv i Mandalay.

Xl Burma Mandalay Night Market Street Food

I skal fra Mandalay til Bagan. Nogle sejler hele vejen på en dag og oplever ikke meget. Andre flyver og oplever intet andet end lufthavnene. For jer er det tiden, der flyver. 

Xl Burma Myanmar Bagan Taungkalat Monastery And Mount Popa

Markeder, templer og ånder

I skal på en udflugt fra Mandalay til Bagan, der gør transport til en kæmpe oplevelse. I møder munke og nonner og ser autentiske markeder. I besøger fascinerende tempelruiner og smukke pagoder, og på vejen nyder I flotte udsigter til bl.a. åndernes bjerg Popa Taungkalat. 

Glæd jer til en skøn dag på vejen, der starter på morgenmarkedet i Mandalay med tid til at gå rundt i de lokale kvarterer for at komme tæt på hverdagens liv i Mandalay.

Xl Burma Bagan Temple Locals

The Hotel @ Tharabar Gate 4*, Bagan

I Bagan har vi udvalgt The Hotel @ Tharabar Gate. Hotellet ligger som et af de eneste hoteller i det oprindelige Bagan tæt på de smukkeste templer og den eneste tilbageværende byport, Tharabar Gate. Deraf navnet. 

The Hotel @ Tharabar Gate har pool i haven, hvor I også finder en dejlig restaurant. Byens bedste restaurant ligger dog i gåafstand, hvis I virkelig skal forkæle jer selv en af aftenerne. 

3 nætter i Bagan på The Hotel @ Tharabar Gate 4* i et deluxe værelse inkl. morgenmad.

Xl Burma Bagan The Hotel Tharabar Gate Pool Evening
Xl Burma Bagan The Hotel Tharabar Gate Dinner Pool Side
Xl Burma Bagan The Hotel Tharabar Gate Pool At Night

Tempelsletten ved Bagan har flere end 4.000 templer og pagoder spredt over et område på 42 km2. Det er et mageløst syn og et højdepunkt på jeres rejse til Burma.  

Xl Burma Myanmar Bagan Temples Pagodes Naure

Templer, markeder og solnedgang

I skal på en udflugt til Bagans templer, der så vidt muligt fører jer væk fra de største turiststrømme. I besøger de mest kendte templer på de bedste tidspunkter, og koncentrerer jer ellers om mindre kendte templer, der ofte giver endnu større oplevelser. 

Dagen bringer jer også forbi et farverigt marked. I besøger private hjem, der producerer tamarinde pasta og søde sager, og et kloster med smagsprøver på typiske ingredienser i Burmas køkken. Et af dagens helt store oplevelser er en frokost i det fri. I slutter med at se solnedgangen fra en pagode.

Dagen i dag er afsat til alt og ingenting. I kan slappe af ved poolen, udforske lokalområdet eller gå tur ad landevejen til markeder og landsbyer. Lej evt. en cykel, hvis I vil lidt længere omkring. Mange lokale laver de fineste lakarbejder, og de små værksteder kan også være et spændende mål. 

Der er selvfølgelig også mulighed for endnu en udflugt som jeepsafari, ballontur over templerne og cykeltur helt uden templer.  Og hvis I ønsker det, kan vi arrangere en sejltur på floden, hvor I nyder solnedgangen over Bagan fra en sandbanke med en kølig drink i hånden. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal planlægge en udflugt hjemmefra. Alle rejser til Burma skræddersys efter jeres ønsker.

Xl Burma Bagan Sunset Cruise Ayeyarwady River Sunset

Nu går turen videre til endnu et ikon for rejser til Burma: Inlesøen. I bliver kørt til lufthavnen ved Bagan og flyver 1 times tid til Heho ved Inlesøen. Igen står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet. 

Næste dag byder på en spændende udflugt, så lige nu vil vi anbefale, at I bare nyder udsigten over søen fra jeres dejlige hotel og slapper godt af.

Sanctum Inle Resort 4+*, Inlesøen

Ved Inlesøen har vi udvalgt Sanctum Inle Resort, der ligger på bredden af Inlesøen i frodige omgivelser. Glæd jer til de store værelser og masser af komfort med internationalt snit. 

Arkitektur og indretning skaber en dejlig stemning med masser af skønne detaljer. Nyd de fine søjlegange, brostensbelagte stier, rækværker med skinnende balustre og store terrasser, hvorfra I kan se ud over haven og Inlesøen. Sanctum Inle Resort har også en stor pool.

3 nætter på Sanctum Inle Resort 3+* I et Cloister deluxe-værelse inkl. morgenmad.

XL Burma Sanctum Inle Resort Exterior
XL Burma Sanctum Inle Resort Junior Suite Terrace
XL Burma Sanctum Inle Resort Pool

I dag skal opleve den forunderlige verden på Inlesøen med byer på pæle, flydende haver og Intha-folkets fiskere, der ror ved at styre åren med benet. Meget malerisk og rammende betyder Intha "søens sønner". 

Xl Burma Inle Lake Market East Bank Path Flowers

Marked og besøg i privat hjem

Dette er de klassiske attraktioner ved Inlesøen, men jeres udflugt ved Inlesøen vil indeholde mere end det. En rejse til Inlesøen er nemlig også en god mulighed for indblik i fascinerende kulturer. I besøger derfor et farverigt marked med fødevarer, levende dyr og kunsthåndværk, der tiltrækker de lokale Shan og Pa O folk.

I kommer også på besøg i et privat hjem på søen, hvor I spiser frokost. Nyd dette møde med en verden så langt fra jeres egen. Og nyd i det hele taget de smukke naturscenerier ved den 22 km lange og 11 km brede sø.

På denne rejse til Burma (Myanmar) har vi jo udvalgt hoteller og resorts med særlig stemning og komfort. Det ville jo være synd, hvis I ikke havde god tid til at nyde det. Så denne dag er sat af til at slappe af i de dejlige omgivelser på Sanctum Inle Resort. 

XL Burma Inle Lake Houses Bikes In The Boat

Skal vi arrangere en cykeltur?

Når det er sagt, er der selvfølgelig også mulighed for at komme ud i den smukke natur. En særlig oplevelse en være en fantastisk cykeltur til omegnenes autentiske landsbyer, klostre med frokost i et privat hjem. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en ekstra udflugt for jer, før I rejser til Ngapali-stranden.

Burma er måske mest kendt for sin smukke natur og mange kulturelle oplevelser, som I nu har fået et godt indblik i, men Burma er et langstrakt land på størrelse med Frankrig, som også har dejlige strande ud til Andamanerhavet. I skal opleve den bedste, Ngapali. 

I bliver kørt i lufthavnen i Heho og flyver herfra til Ngapali. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til hotellet. 

Xl Burma Ngapali Beach Palm Trees Myanmar

Sandoway Resort 4+*, Ngapali

I skal bo på Sandoway Resort, der var et af de første hoteller på Ngapali-stranden – og den, der vælger først, vælger bedste beliggenhed. Derfor ligger Sandoway Resort lige ud til den smukkeste og mest stille del af stranden. Sandoway Beach er efter vores mening det bedste hotel, I kan bo på ved Ngapali-stranden. Alt er præget af en rustik charme, personalet er ualmindelig imødekommende og her er et dejligt poolområde.

4 nætter på Sandoway Resort i et deluxe-værelse inkl. morgenmad.

XL Burma Sandoway Resort Ngapali Beach Beach View
XL Burma Sandoway Beach Ngapali Villa Exterior
XL Burma Sandoway Resort Ngapali Beach Beach View (1)

Sol, sand og vand. Dejlig mad. Gåture langs stranden. En tur i poolen og spaen. De næste dage er til at lave så meget eller lidt, I har lyst til. 

XL Burma Sandoway Resort Ngapali Beach Pool

En sejltur med snorkling?

Hvis I ønsker det, kan vi en af dagene arrangere en dejlig udflugt, hvor I sejler ned ad kysten til fiskerlandsbyen Maung Shwe Lay i den smukke St Andrew’s Bay og senere sejler ud på snorkeltur. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi kan hjælpe.

I siger farvel til stranden og flyver til Yangon, der tidligere hed Rangoon. I lufthavnen bliver I budt velkommen og kørt til jeres hotel. 

Yangon – byen med haverne og shwedagon-pagoden

Yangon betyder byen med haverne, og den lever til fulde op til sit navn med mange alleer og parker. Palæer og markante bygninger fra kolonitiden præger også byens centrum. Men mest af alt er Yangon kendt for den gyldne Shwedagon-pagode. Ikke bare guldet, men hele stemningen og livet omkring pagoden, skaber en magisk oplevelse.

Xl Burma Myanmar Yangon Dusk At Shwedagon Pagoda Light People

Chatrium Hotel Royal Lake Yangon 4*, Yangon

På det sidste hotel på jeres rejse til Burma kan I nyde god beliggenhed, fantastisk udsigt, en skøn pool og store værelser. Chatrium Hotel Royal Lake Yangon ligger perfekt med udsigt over byen og Kandawgyi-søen, mens Shwedagon-pagodens guld lyser op i horisonten. 

I forhold til rejsen øvrige hoteller er det et større hotel, men med en dejlig afslappet og varm stemning. Hotellet har 3 restauranter og også 3 barer med bl.a. en hyggelig udendørs bar om aftenen. 

XL Burma Chatrium Hotel Royal Lake Yangon Lobby Lounge Sunset Terrace
XL Burma Chatrium Hotel Royal Lake Yangon Pool
XL Burma Chatrium Hotel Royal Lake Yangon Swimmingpool

En aften med de lokale i Yangon

Om aftenen skal I opleve livet i Yangon, som det folder sig ud efter arbejdstid, og I skal smage på den lokale mad. Sammen med jeres guide tager I på en stemningsfuld og berigende aftentur i Yangon blandt ånder og lokale borgere. I besøger natmarkedet og nyder snacks, en øl og en velsmagende skål nudler på vejen. At spise med de lokale og høre om deres madtraditioner er en sansefuld indgang til den lokale kultur.

2 nætter i Yangon på Hotel Chatrium Royal Lake 4* i deluxe room inkl. morgenmad

Nu er det tid til at opleve den betagende Shwedagon-pagode, som I har kunnet yde udsigten til fra hotellet. Den har ganske givet kaldt på jer flere gange. At stå ved Shwedagon-pagoden dækket af guld er en både imponerende og intens oplevelse. 

Det skal I opleve på denne udflugt til Shwedagon, hvor I også kommer bag facaden i kvarteret omkring pagoden for at få indblik i Burmas historie og buddhismens betydning.  Ved selve pagoden går I ikke den direkte vej, men gennem de mange plateauer. Hvis I ønsker det, kan I her konsultere spåmænd, der ser ind i fremtiden med hjælp fra stjerner og tarokkort.

Xl Burma Yangon Buddhist Monk Shwedagon Pagoda Myanmar

Xl Burma Yangon Market Monks Near Shwedagon

Det er jeres sidste dag i Burma (Myanmar). Vi har ikke lagt noget fast program, for måske skal I shoppe lidt souvenirs, måske vil I bare slappe af og fordøje de mange indtryk eller slentre omkring i Yangon på må og få. Og hvornår er I næste gang ved et dejligt poolområde? 

Vi kan dog arrangere en sightseeing i Yangon og også et besøg hos en lokal, der kan fortælle om Burmas historie og livet i landet i dag. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal lægge en eller flere aktiviteter ind denne dag. 

Hjem fra rejse til Burma

Ved 4-tiden om eftermiddagen bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går hjemad via Bangkok.

Xl Burma Bagan Sunset On The Plain Of Bagan Temple Pagoda Monk

I lander i Danmark om morgenen dansk tid. Velkommen hjem.I lander i Danmark om morgenen dansk tid. Velkommen hjem.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Flyrejse, København-Mandalay / Yangon-København via Bangkok med Thai Airways
 • Al transport fra lufthavne til hoteller t/r
 • Alle udflugter med private, engelsktalende guider
 • 2 nætter på Hotel at the Red Canal 4* i Mandalay. Kachin room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Munke, pagoder og folkeliv i Mandalay
 • Oplevelse: En aften med de lokale i Mandalay
 • Oplevelse: Markeder, templer og ånder fra Mandalay til Bagan
 • 3 nætter på The Hotel @ Tharabar Gate 4* i Bagan. Deluxe room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Bagan -  templer, markeder og solnedgang
 • Indenrigsfly Bagan-Heho
 • 3 nætter på Sanctum Inle Resort 4+* ved Inlesøen. Cloister deluxe room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Besøg "søens børn" på Inlesøen
 • Indenrigsfly Heho-Ngapali
 • 4 nætter på Sandoway Resort 4+* ved Ngapali Beach. Deluxe room, inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly Ngapali-Yangon
 • 2 nætter på Chatrium Hotel Royal Lake 4* i Yangon. Deluxe room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Shwedagon-pagoden bag facaden
 • Oplevelse: Yangon by night

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Tillæg kan forekomme for rejser over jul/nytår. Spørg jeres rejserådgiver for den specifikke pris på jeres rejse.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Myanmar

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.