Xl Burma Amarapura U Bein Wood Bridge Boats Sunrise Myanmar

Nyhavns Burma ad bagveje og omveje

Nyhavns Burma ad bagveje og omveje

17 dage fra kr.

Kontakt Stina

Tlf. 33 320 320

Eventyr med masser af oplevelser bag facaden

Oplev en rejse til Burma (Myanmar), hvor I kommer til alle de største attraktioner og samtidig på utallige udflugter om bag facaden i byerne og ud til autentiske landsbyer væk fra alfarvej. I cykler, sejler, vandrer, kører i tog og i bil.

Det er nemlig mødet med burmeserne selv, deres dagligdag og traditioner, der er den største oplevelse i Burma. Derfor har denne rejse alle de store attraktioner med, men gerne ad bagvejen eller omvejen, så I får så autentiske oplevelser som muligt. I kommer væk fra turistruten på utallige skønne udflugter. 

Glæd jer til

 • De store seværdigheder ofte set fra en anderledes vinkel
 • Unikke udflugter bringer jer bag facaden
 • Cykelture- og madture tæt på de lokale
 • 4 dages eventyr i Shanstaten: trekking, flodsejlads og magisk togtur
 • Charmerende mindre 3 og 3+* hoteller

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Yangon 2 nætter på Yangon 2 Højdepunkter Udforsk de skjulte sider af Shwedagon-pagoden, få et indblik i Rangoon fra kolonitiden og smag autentisk mad fra stammefolkene. Udforsk de skjulte sider af Shwedagon-pagoden, få et indblik i Rangoon fra kolonitiden og smag autentisk mad fra stammefolkene.
Lashio 3 nætter på Lashio 3 Højdepunkter Sejl langs flodlandsbyer, hør historier fra Shan kongeringet og tag på en mindeværdig togtur over Gokteik-viadukten. Sejl langs flodlandsbyer, hør historier fra Shan kongeringet og tag på en mindeværdig togtur over Gokteik-viadukten.
Mandalay 3 nætter på Mandalay 3 Højdepunkter Besøg munkene i Mahagandayon-klosteret og tag på cykeltur til kongeby Ava, som er et levende museum af templer og markeder. Besøg munkene i Mahagandayon-klosteret og tag på cykeltur til kongeby Ava, som er et levende museum af templer og markeder.
Bagan 3 nætter på Bagan 3 Højdepunkter Glæd jer til smukke solnedgange over tempelsletten med flere end 4.000 templer og fra Åndernes bjerg Popa Taungkalat. Glæd jer til smukke solnedgange over tempelsletten med flere end 4.000 templer og fra Åndernes bjerg Popa Taungkalat.
Inlesøen 3 nætter på Inlesøen 3 Højdepunkter Oplev byer på pæle i maleriske omgivelser og kom helt tæt på det autentiske liv på landet. Oplev byer på pæle i maleriske omgivelser og kom helt tæt på det autentiske liv på landet.
Xl Myanmar Bagan Temle
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Yangon og Mandalay bag facaderne

I Yangon med Schwedagon-pagoden går I også på markedet, smager stammefolkenes mad og færdes blandt ånder og lokale på en berigende aftentur. I Mandalay krydser I U-Bein-broen og ser de 729 hvide stupaer ved Kuthodaw-pagoden mm., men I oplever også en forrygende aften i nærkontakt med de lokale.

På eventyr i Shan-staten

Endnu et højdepunkt er 4 dages udflugt i Shan-staten med en perlerække af udflugter, hvor de færreste turister kommer. I kommer også på en forrygende togtur bl.a. over Gokteik-viadukten. 

Tempelsletten ved Bagan

Ved Bagan udforsker I tempelsletten med 4.000 templer og pagoder, men besøger også bl.a. et farverigt marked og et privat hjem. Under et kæmpe træ ved et tempel spiser I frokost i det grønne. Og når solen går ned, ser I det fra en privat båd på den mægtige flod. 

Skønne cykelture til autentiske landsbyer

Ved Inlesøen sejler I på søen, ser fiskere og flydende haver, men for mange er cykelturen til landsbyerne på land den største oplevelse. Endnu en vidunderlig cykeltur venter ved kongebyen Ava, hvor I cykler væk fra de andre turister til landsbyer, hvor livet udfolder sig mellem utallige templer og pagoder. 

Xl Burma Myanmar Gokteik Viaduct Train Railway Bridge (1)
Xl Burma Ananta Inle Sun Set And Pool
Xl Burma Man Fisherman Old Boat Myanmar
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Burma, hvor I lander dag to i Yangon, tidligere Rangoon.

Xl Burma Yangon Shwe Phone Pwint (Sule) Pagoda Myanmar

Når I lander i Burma (Myanmar) bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant. Selv om I rejser til Burma på egen hånd, vil I aldrig føle jer overladt til jer selv.

I har de bedste guider på alle ture og transporter, og I har altid et sted at kontakte, hvis I f.eks. går en tur for jer selv fra hotellerne, hvad der selvfølgelig også er tid til. I kan trygt gå rundt. Burmeserne er et varmt og imødekommende folk, der møder jer med smil.  

Xl Burma Yangon Shwedagon Paya Temple Sunset Myanmar

De skjulte sider af Yangon

Allerede første eftermiddag venter de første oplevelser. I vil samtidig her få første indtryk af, hvordan denne rejse til Burma ikke kun giver jer de klassiske oplevelser, men søger om bag facaden og tæt på det lokale liv overalt. 

I skal på en sightseeing i Yangon, hvor I oplever de skjulte sider af den pulserende by med en professionel guide. I kommer til markeder, hvor kun få turister kommer, smager autentisk mad fra Burmas stammefolk og besøger byens ældste pagode.

Xl Burma Myanmar Yangon Buddhist Pray At The Full Moon Festival Shwedagon Pagoda

Merchant Art Boutique Hotel 3*, Yangon

Jeres hotel i Yangon er Merchant Art Boutique Hotel, der ligger tæt på den guldbelagte Schwedagon-pagode, som I kan gå til og nyde udsigten til, når I sidder på hotellets terrasse.

2 nætter i Yangon på Merchant Hotel 3* i et art concept-værelse inkl. morgenmad.

Small Burma Yangon Merchant Art Boutique Hotel Lobby
Small Burma Yangon Merchant Art Boutique Hotel Suite Lounge
Small Burma Yangon Merchant Art Boutique Hotel Room Sitting Area

I dag skal I opleve Yangon fra to vidt forskellige sider. Den kendte med den betagende Shwedagon-pagode. Og den ukendte, hvor I kommer tæt på de lokale på en aftentur.

Shwedagon-pagoden bag facaden

At stå ved Shwedagon-pagoden dækket af guld er en både imponerende og intens oplevelse. Det skal I opleve på denne udflugt, hvor I også kommer bag facaden i kvarteret omkring Shwedagon for at få indblik i Burmas historie og buddhismens betydning. 

Ved selve pagoden går I ikke den direkte vej, men gennem de mange plateauer. Hvis I ønsker det, kan I her konsultere spåmænd, der ser ind i fremtiden med hjælp fra stjerner og tarokkort.  

Xl Burma Myanmar Yangon Shwedagon Pagoda

Yangon by night

Om aftenen skal I opleve livet i Yangon, som det folder sig ud efter arbejdstid, og I skal smage på den lokale mad. Sammen med jeres guide tager I på en stemningsfuld og berigende aftentur i Yangon blandt ånder og lokale. I besøger natmarkedet og nyder snacks, en øl og en velsmagende skål nudler på vejen. At spise med de lokale og høre om deres madtraditioner er en sansefuld indgang til den lokale kultur.

Xl Burma Yangon Street Food Crabs Night

Nu venter 4 dages eventyr, der starter med en flyvetur til Lashio i Shan-staten. Her bliver I budt velkommen og kørt til den hyggelige by Hsipaw. 

En perlerække af autentiske oplevelser

På en perlerække af udflugter de næste dage oplever I Burma (Myanmar), hvor de færreste turister kommer. I vandrer langs markerne til landsbyer, sejler til en tidligere kongelig residens og får indsigt i dramatisk historie. 

I kommer også på en magisk togtur, hvor I bl.a. gyser på den spinkle stålbro hen over Gokteik-viadukten. En kæmpe oplevelse!

Senere kan I puste ud i Pyin Oo Lwin, hvor I bor med både pool og spa, før I efter endnu flere oplevelser kører mod Mandalay, hvor disse dages eventyr slutter.

XL Burma Pyin Oo Lwin Station Gok Teik Stop

Ferien fortsætter på Ayarwaddy River View Hotel 3*, Mandalay

Efter eventyret i Shanstaten skal I opleve Mandalay. Her skal I bo på Ayarwaddy River View Hotel, der har pool og en dejlig tagterrasse med udsigt over Ayerwaddy-floden. Det er denne flod, som Kipling hentyder til i sit digt "The Road to Mandalay". 

3 nætter på Ayarwaddy Riverview Hotel i et deluxe river view room inkl. morgenmad.

XL Burma Ayarwaddy River View Hotel Mandalay Pool

Mandalay er ved første øjekast en pulserende by, men med den rigtige guide er der masser af autentiske oplevelser at søge frem fra markeder til templer og klostre. Det skal I opleve på to udflugter denne dag. 

Munke, pagoder og folkeliv i Mandalay 

I skal først på sightseeing til de klassiske højdepunkter i Mandalay og landsbyen Amarapura. I krydser U-Bein-broen, der er verdens længste teaktræsbro og ser de 729 hvide stupaer ved Kuthodaw-pagoden. Senere besøger I den imponerende Mahamuni-pagode samt munkene i det store Mahagandayon-kloster. Glæd jer også til udsigten fra Mandalay Hill.

Xl Burma Mandalay Mahamuni Temple Myanmar

En aften med de lokale

Der venter også en eventyrlig aften. Skjulte markeder, autentisk mad og det lokale dukketeater er nogle af højdepunkterne, men vigtigst af alt, kommer I tæt på det lokale liv i Mandalay, der var englændernes hovedstad i Burma (Myanmar).

Glæd jer til endnu en dag, hvor I kommer tæt på det lokale liv og langt fra de andre turister. Der er mange store oplevelser i Burma, men dagens cykeltur har gjort et af de største indtryk på Nyhavn Rejsers egne rejserådgivere. 

På cykel til landsbyer og templer

I skal opleve den gamle kongeby Ava. I kører sammen med jeres guide helt bevidst væk fra de andre turister, der skal på standardturen til Ava i lange korteger af oksekærrer. I stedet cykler I rundt mellem landsbyer, hvor livet udfolder sig midt mellem utallige templer og pagoder. Her møder I de lokale fra handlende til munke. Senere fortsætter I til en smuk udsigt fra Saigan Hill, hvor I spiser frokost i et kloster.

Xl Burma Inwa Ava Maha Aungmye Bonzan Monastery Myanmar

I skal fra Mandalay til Bagan. Nogle flyver og oplever intet andet end lufthavnene. For jer er det tiden, der flyver. 

Markeder, templer og ånder

I skal på en udflugt fra Mandalay til Bagan, der gør transport til en kæmpe oplevelse. I møder munke og nonner og ser autentiske markeder. I besøger også fascinerende tempelruiner og smukke pagoder, og på vejen nyder I flotte udsigter til bl.a. åndernes bjerg Popa Taungkalat. Glæd jer til en skøn dag på vejen, der starter på morgenmarkedet i Mandalay med tid til at gå rundt i de lokale kvarterer for at komme tæt på hverdagens liv i Mandalay.

Xl Burma Myanmar Bagan Mount Popa

Areindmar Hotel 3+*, Bagan

Fremme i Bagan skal I bo på et hyggeligt, lille hotel i hjertet af New Bagan. Areindmar Hotel ligger tæt på byens hovedstrøg og restauranter. Hotellet har en dejlig gårdhave med pool og god restaurant.

3 nætter i Bagan på Areindmar Hotel i et deluxe værelse inkl. morgenmad.

Small Hotel Areindmar Bagan Night

Tempelsletten ved Bagan har flere end 4.000 templer og pagoder spredt over et område på 42 km2. Det er et mageløst syn og endnu et højdepunkt på jeres rejse til Burma.  

Templer, markeder og kongeligt måltid

I skal på en udflugt til Bagans templer, der så vidt muligt fører jer væk fra de største turiststrømme. I besøger de mest kendte templer på de bedste tidspunkter, og koncentrerer jer ellers om mindre kendte templer, der ofte giver endnu større oplevelser. 

Dagen bringer jer også forbi et farverigt marked. I besøger private hjem, der producerer tamarinde pasta og søde sager, og et kloster med smagsprøver på typiske ingredienser i Burmas køkken. Et af dagens helt store oplevelser er en frokost i det grønne. I slutter med at se solnedgangen fra en pagode.

Xl Burma Myanmar Bagan Temples Pagodes Naure

Dagen i dag er afsat til alt og ingenting. I kan slappe af ved poolen, udforske lokalområdet eller gå tur ad landevejen til markeder og landsbyer. Lej evt. en cykel, hvis I vil lidt længere omkring. Mange lokale laver de fineste lakarbejder, og de små værksteder kan også være et spændende mål. 

Der er selvfølgelig også mulighed for endnu en udflugt som jeepsafari, ballontur over templerne og cykeltur helt uden templer. 

Privat sunset cruise på Ayeyarwady-floden

Den smukkeste måde at slutte dagen ved Bagan er en sejltur Ayeyarwady-floden. I stiger om bord på en båd, der nemt kunne huse en større gruppe, men vi reserverer den kun til jer. Turen tager et par timer, og undervejs nyder I en drink på en sandbanke og udsigten til templerne i solnedgangen. Endnu en dejlig dag er slut.

Xl Burma Bagan Sunset Cruise Ayeyarwady River

Nu går turen videre til endnu et ikon for rejser til Burma: Inlesøen. I bliver kørt til lufthavnen ved Bagan og flyver 1 times tid til Heho ved Inlesøen. Igen står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet. 

De næste dage byder på flere spændende udflugter, så lige nu vil vi anbefale, at I bare nyder udsigten over søen fra jeres dejlige hotel og slapper godt af. 

Ananta Inle 3+*, Inlesøen

Også ved Inlesøen har vi lagt vægt på at finde et lille hyggeligt hotel. Ananta Inle ligger omgivet af frodighed og fred med de grønne bjerge i baghaven og Inlesøen i forhaven. Med kun 28 værelser byder Ananta Inle på intim atmosfære og nærværende service. Hotellet er bygget op omkring et smukt poolområde.

3 nætter ved Inle-søen på Ananta Inle i et deluxeværelse inkl. morgenmad.

XL Burma Ananta Inle Exterior 2
Xl Burma Ananta Inle Sun Set Pool
XL Burma Ananta Inle Terrace 2

Inle-søen er 22 km lang og 11 km bred og alene de naturskønne scenerier er en udflugt værd. Men Inle-søen er også mulighed for indblik i fascinerende kulturer. Det er målet for denne udflugt på Inlesøen.

Besøg "søens sønner" på Inlesøen

I skal opleve den forunderlige verden på Inlesøen med byer på pæle, flydende haver og Intha-folkets fiskere, der ror ved at styre åren med benet. Meget malerisk og rammende betyder Intha søens sønner. 

Dette er de klassiske attraktioner ved Inlesøen, men jeres dag vil helt i rejsens ånd indeholde mere end det. 

I besøger et farverigt marked med fødevarer, levende dyr og kunsthåndværk, der tiltrækker de lokale Shan og Pa O folk, og I kommer på besøg i et privat hjem på søen, hvor I spiser frokost. Nyd dette møde med en verden så langt fra jeres egen.

Xl Burma Inle Lake Floating Garden Boat

Inlesøen er meget mere end det betagende liv på vandet. Inde på land venter autentiske landsbyer, som bedst opleves på en cykeltur. I kan mærke solens varme, indsnuse duftene og høre lydende af alt fra dyr over traktorer til glade børn.

Nærkontakt med det autentiske liv på land 

Dagens cykeltur går gennem flere landsbyer og forbi skoler og klostre. I hilser på munkene og suger til jer af den dejlige stemning. På vejen får I en traditionel frokost i et lokalt hjem, og I besøger en cerutfabrik samt et af de ældste klostre, der står på pæle i søen.

Small Burma Inle Lake Bikes Nature
Xl Burma Kalaw Nature Valley Mountains Myanmar
XL Burma Inle Lake Biking To Indein Oxe Carriadge

Med mindre I har valgt at forlænge med nogle dage ved den smukke Ngapali-strand, er det nu tid at vende næsen hjemad. I bliver kørt til Heho, hvorfra I flyver til Yangon med indenrigsfly og herfra videre mod Danmark, hvor I lander dag 17.

Xl Burma Ngapali Beach Fisherman Boat Myanmar
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Til denne rejse har Nyhavn Rejsers rejserådgivere udvalgt 3 og 3+* hoteller for deres særlige charme og bedste beliggenhed. På den måde følges den autentiske stemning på udflugterne op på bedste vis, når I slapper af og går til ro. Mange af hotellerne har pool, så I også kan tage en svalende dukkert.   

Hvis I ønsker større komfort, kan det selvfølgelig lade sig gøre. Alt på vores rejser til Burma kan skræddersys til jeres ønsker.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Yangon t/r
 • Indenrigsfly Yangon-Lashio / Bagan-Heho-Yangon
 • Al transport mellem lufthavne-hoteller
 • Alle udflugter med private, engelsktalende guider.
 • 2 nætter på Merchant Art Boutique Hotel 3*, Yangon i Art Concept room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Pagoder og skjulte markeder i Yangon 
 • Oplevelse: Shwedagon-pagoden bag facaden 
 • Oplevelse: Yangon by night
 • Oplevelse: 4 dages eventyr i Shan-staten (4 dage/3 nætter)
 • 3 nætter på Ayarwaddy River View Hotel 3*, Mandalay. Deluxe river view room, inkl. morgenmad.
 • Oplevelse: Munke, pagoder og folkeliv i Mandalay 
 • Oplevelse: En aften med de lokale i Mandalay
 • Oplevelse: Magisk cykeltur ad bagvejen til Ava og Sagain 
 • Oplevelse: Markeder, templer og ånder fra Mandalay til Bagan
 • 3 nætter på Areindmar Hotel 3+*, Bagan. Deluxe room, inkl. morgenmad.
 • Oplevelse: Bagan – templer, markeder og solnedgang
 • Oplevelse: Privat sunset cruise på Ayeyarwady-floden
 • 3 nætter på Ananta Inle 3+*, Inlesøen. Deluxe room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Besøg "søens børn" på Inlesøen
 • Oplevelse: På cykel til Inlesøens landsbyer
Pris per person ved 2 voksne
Nyhavns Burma ad bagveje og omveje
RejseperiodeDobbelt
28.03.24 ‑ 31.03.2437.000‑39.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Visum til Burma (E-visa søges nemt online).

Bemærk

Tillæg kan forekomme for rejser over jul/nytår. Spørg jeres rejserådgiver for den specifikke pris på jeres rejse.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Myanmar

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Myanmar. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.