Xl Burma Sagaing Sagaing Hill Monastery Temples
Oplevelse i Myanmar

Magisk cykeltur ad bagvejen til Ava og Sagaing

Tæt på det lokale liv og langt fra de andre turister

Tag cyklen rundt mellem landsbyer, hvor livet udfolder sig midt mellem utallige templer og pagoder. Mød de lokale fra handlende til munke. Fortsæt til smuk udsigt fra Sagaing Hill. Spis frokost i et kloster. Og fuldend evt. turen med dejlig sejltur. Halvdagsudflugt med guide.

Der er mange store oplevelser på rejser til Burma. Dette er en af dem, der har gjort størst indtryk på Nyhavn Rejsers rejserådgivere for dens autenticitet og den både intense og afslappede stemning. 

Cykeltur til den gamle kongeby Ava

I skal opleve den gamle kongeby Ava, der også kaldes Inwa. Byen blev grundlagt i 1364 af Kong Thadominbya og har været hovedstad for Konbaung-dynastiet, og utroligt meget har overlevet tidens tand. I cykler gennem landsbyer, der ligger flettet ind mellem mange af de gamle templer og pagoder. Mange har set bedre tider. Andre stråler som guld.

Til bagdøren væk fra busserne

I bliver kørt til Ava, men ikke til parkeringspladsen med busser og gruper af turister, der skal ud i standardoplevelsen, hvor alle får deres plads i lange korteger af oksekærrer. I stedet køres I til et sted, hvor I får den autentiske oplevelse og kommer tæt på lokalbefolkningen på cykel. 

Xl Burma Myanmar Mingun Old Woman Smoking A Big Cheroot People

Ava - et gigantisk levende museum

Det er som at cykle i et gigantisk, levende museum, hvor landsbyernes liv folder sig ud mellem templerne. Dér står køer og spiser græs. Dér arbejdes i rismark. Dér rulles cerutter. Og dér er et smukt tempel båret af kæmpe teaktræssøjler. Kom indenfor. I overhaler en oksekærre på vej i marken. Hvornår har I sidst gjort det? En gammel traktor kommer den anden vej. Ladet er fyldt med mennesker. De møder jer med store smil.

I møder også lokale munke og passerer skoler og flere tempelruiner. I har lyst til at høre historien for hver enkelt – både menneskers og templers. Senere går turen videre til Sagaing med flere stupaer, spir og templer, hvor solen spejler sig i guldet. Her lever 5.000 munke i 600 klostre. I spiser frokost i et af dem. 

Nem cykeltur, så alle kan være med

I cykler på en mountainbike med 21 gear ad gode og flade veje og stier. Ofte ad smukke alleer med gamle træer, der skyggefuldt hænger ind over vejen. Cykelhjelm er naturligvis med. De 5 km videre mod Saigan er mere kuperede, men I kan til hver en tid hoppe over i ledsagervognen og hvile benene i kortere eller længere tid. 

Forlæng evt. med smuk sejltur

Denne udflugt er i udgangspunktet en halvdagstur, men I kan vælge at forlænge til en hel dag og også besøge Mingun. Her kan I se bl.a. en smuk panoramaudsigt fra Kong Bodawpayas pagode og Burmas største tempelklokke, men mest af alt oplever I en dejlig sejltur på floden tilbage til Mandaley. 

Praktisk information: I bliver hentet kl. 8.30 på hotellet. På turen vil jeres guide være meget fleksibel, så alt sker I jeres tempo og ud fra jeres ønsker.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Burma Bagan Sunset On The Plain Of Bagan Temple Pagoda Monk
Bagan, Myanmar, Asien

Glæd jer til

Burmas bedste og mest atmosfærefulde hoteller

Personligt møde med Aung San Suu Kyis tidligere sekretær

Yangons Shwedagon-pagode, Mandalays kongebyer og Inle-søens fiskere

Luftballon over Bagans templer

Eksklusive oplevelser bag facaden og i private hjem

Xl Burma Amarapura U Bein Wood Bridge Boats Sunrise Myanmar
Bagan, Myanmar, Asien

Glæd jer til

De store seværdigheder ofte set fra en anderledes vinkel

Unikke udflugter bringer jer bag facaden

Cykelture- og madture tæt på de lokale

4 dages eventyr i Shanstaten: trekking, flodsejlads og magisk togtur

Charmerende mindre 3 og 3+* hoteller

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Myanmar

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Myanmar. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.