Xl New Zealand Breckenridge Lodge View River
Napier, New Zealand

Breckenridge Lodge

Gastronomi og forkælelse i vinmarkerne ved Napier

Nyd en vidunderlig udsigt over vinmarkerne og bjergene fra den charmerende Breckenridge Lodge med kun 5 værelser. Værtsparret vil gøre alt for jer og serverer uforlignelig mad. Træk stikket ud og lad roen omfavne jer i de smukke omgivelser.

Skøn belligenhed

Ved Hawkes Bay på Nordøen af New Zealand har vi fundet en perle med unik stemning; Breckenridge Lodge. Når I sætter jer til rette på terrassen eller jeres balkon, falder roen automatisk over jer. Lodgen ligger lidt oppe af et højdedrag, så I kan lade øjnene glide ud over lange, snorlige rækker af vinstokke, der afsluttes smukt i vest af nye højdedrag. 

De velfriserede vinmarker danner grundlaget for meget af den gode new zealandske vin fra Hawke's Bay-området. Videre mod vest lige på den anden side af bakkerne ligger art deco-byen Napier og inviterer til et besøg, hvor I kan nyde den smukke arkitektur. Cykelture, golf, vinture, maorikultur, sulekolonier og markedsbesøg er bare få eksempler på alt det, I kan fordrive tiden med fra Breckenridge Lodge.

Nyd stemningen på Breckenridge Lodge

Omkring Breckenridge Lodge er smukke haver. Alt blev anlagt, da lodgen blev bygget i år 2000. Hundredevis af oprindelige træer tiltrækker mange fugle. Lavendelmarker giver olie til lodgens sæber og shampooer. Havens frugter bliver til marmelader og chutneys. Køkkenhaven forsyner køkkenet med økologiske krydderurter og grønt. Indimellem står skulpturer fra lokale kunstnere, som kun gør det til en endnu større oplevelse at udforske haverne.

Xl New Zealand Breckenridge Lodge Restaurant Glasses
Xl New Zealand Breckenridge Lodge View Flower Wineyard
Xl New Zealand Breckenridge Lodge Restaurant
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Et værtspar, der vil gøre alt

Indenfor følger naturen med ind gennem de store glaspartier, og indretningen er af den slags, der signalerer velvære og forkælelse og samtidig får tiden til at stå stille. Man omfavnes bare af den gode stemning. 

Stærkt medvirkende til den gode stemning er også værtsparret Malcolm og Ellie, der virkelig forstår at kræse om gæsterne. Malcolm er en meget erfaren kok, der kreerer små mesterværker hver dag og også arrangerer kokkeskoler på Breckenridge Lodge. Så vi kan kun anbefale, at I på forhånd reserverer plads i restauranten en af aftenerne.

Kun 5 værelser

Breckenridge Lodge har kun 5 værelser, der er individuelt og charmerende indrettet. Alle har fantastisk udsigt, som kan nyders fra balkon eller terrasse. På værelset er der TV, og ønsker I også Wi-Fi, kan I bestille det mod gebyr.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL New Zealand Regent Of Rotorua Pool Area
Auckland, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Kiwier, charme og sjæl

21 dage fra

84.000 kr.

Glæd jer til

Sulekoloni, gourmetmiddag og vinsmagning i Hawkes Bay

Heldagstur i Abel Tasman og hvalsafari i Kaikoura

Cruise i Milford Sound og blandt isbjerge ved Mount Cook

4 WD i Wanaka og veteranfly over Mount Aspiring

Håndplukkede lodges og Bed & Breakfasts

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.