Xl New Zealand Queenstown Kamana Deck Exterior
Queenstown, New Zealand

Kamana Lakehouse

Fredfyldt boutique-hotel med udendørs bade og fabelagtige udsigter

Kamana Lakehouse er kort fortalt et vidunderligt sted. Stilfuldt, naturligt og enkelt. Et af de slags steder, der både inviterer til rendyrket afslapning og inspirerer til at udforske den utrolige natur omkring Queenstown. Og så har vi ikke nævnt udsigten. 

En skøn oase i New Zealands adventure-hovedstad

Fra Bungy Jumping og hæsblæsende sejlture i jetbåd til fredfyldte cruises med dampskib, heliskiing, zipline og klatreture i bjergene omkring Lake Wakatipu – landets tredjestørste sø - er Queenstown ikke bare New Zealands, men måske også verdens centrum for action-eventyr og udendørs aktiviteter.

Til netop dette formål, finder I ikke en bedre base end Kamana Lakehouse, der udover en suveræn placering – tæt på byen, men hævet over den på en stille bjergskråning – har skabt de perfekte rammer til at læne sig tilbage, nyde omgivelserne og lade op efter dagens udflugter.

Og så skal vi huske at nævne hotellets Kamana Soak: Dampende, udendørs bade på private terrasser med udsigt over søen og bjergene. Det kan ikke gøres meget bedre i Queenstown. Eller noget andet sted for den sags skyld.     

Naturtro design, art deco og gennemtænkte detaljer

Kamana Lakehouse har fundet en vidunderlig balance mellem enkelhed, store lysindfald, naturlige materialer og smagfulde detaljer i form naturstensvægge, varme træflader, lyse lofter i træ, moderne lyssætninger samt luksuriøse møbler i moderne art deco-inspirerede stil. Det er med andre ord et enkelt, men gennemtænkt design, der går op i en højere enhed med omgivelserne. 

Xl New Zealand Queenstown Kamana Tahuna Lakeview Room Deck
Xl New Zealand Queenstown Kamana Tahuna Lakeview Room
Xl New Zealand Queenstown Kamana Lakeview Luxe Room Hottub
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Lounge, bar og restaurant

Glæd jer til et gennemført og stemningsfyldt boutique-hotel med skønne værelser, god mad, masser af ro og en fortryllende udsigt over Lake Wakatipu og de dramatiske bjerge omkring søen. Det er ikke for ingenting, at bjergkæden hedder The Remarkables...

...og ikke mindst til hotellets skønne lounge med svævende pejs og gulv-til-loft vinduer, der byder på uforlignelige udsigter over søen og bjergene - det er også her I finder hotellets hyggelige bar, der bl.a. har dedikeret en helt side på menuen til new zealandsk gin, ligesom hotellets restaurant Nest Kitchen & Bar tilbyder et godt moderne middelhavskøkken med tydelige strejf af New Zealand.  

Udendørs bade med fabelagtig udsigt

Kamana Lakehouse er særlig kendt for én ting: De vidunderlige udendørs badekar, som alene hotellets gæster har adgang til (tilkøbes på stedet). Den smagfulde enkelhed og udsigterne taler for sig selv – og der er gode chancer for, at kombinationen af et æstetisk badekar i kobber, en bænk og en privat terrasse med frit udsyn til The Remarkables finder vej til listen over de mest misundelsesværdige billeder fra jeres rejse.

Værelser

Kamana Lakehouse har 73 værelser fordelt på syv værelseskategorier samt en privat villa med tre soveværelser.

Værelserne er alle rummelige, stilfulde og lyst indrettet i pastelfarver med gulv-til-loft vinduer og varierende udsigtt: 15 værelser har uforstyrret udsigt til søen og bjergene, mens andre har udsigt til bjergene eller ingen udsigt har. Nyhavn Rejser vælger altid værelser, der som minimum har et delvist kig til søen. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Alle værelserne har Wi-Fi, tv, lille køleskab til egne drinks og egen terrasse eller balkon.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.