XL New Zealand Lochmara Lodge, Queen Charlotte Sound
Queen Charlotte, New Zealand

Lochmara Lodge

Et paradis ved Marborough Sound og Queen Charlotte Track

Nyd at være omringet af natur på Lochmara Lodge. I kan kun sejle hertil, og vandreruten Queen Charlotte Track løber tæt ved. Oplev at håndfodre parakitter og rokker. Og slap af i spaen og en ad de 40 hængekøjer i haven.

Lochmara lodge i Marlborough Sound er til jer, der ikke kan få nok af fred og vidunderlig natur. Eneste vej hertil er med vandtaxi, hvis I da ikke vandrer ad den kendte og vanvittigt smukke vandrerute Queen Charlotte Track. En vandresti på 3,5 km fra lodgen leder jer derhen. 

XL New Zealand Lochmara Lodge Group Outside
XL New Zealand Lochmara Lodge View From Lodge
XL New Zealand Lochmara Lodge Queen Charlotte Sound, Marlborough Kayak

Sultne ål, rokker og parakitter

Lochmara Lodge ligger lige ud til fjorden, der er rig på fisk. Så rig, at lodgen har skabt sit eget undervandsobservatorium, hvor I kan nyde livet under havoverfladen uden at blive våde. Langs bredden kan I se ål og rokker, som kommer fredeligt hen for at spise ad hånden. 

Oppe på land kan I fordre de farverige parakitter, og når I selv bliver sultne, har Lochmara Lodge sin egen café med fristende tilbud morgen, middag og aften. Og nu vi er ved fristende tilbud: Lochmara Lodge har også en dejlig spa, der ligger med forrygende udsigt over Marlborough Sound.

Kom ud i naturen ved Lochmara Lodge

Lochmara Lodge er super hyggelig at være på, men I skal ud og væk for at nyde naturen. Gå ad vandrestier til små bugter og skråninger beklædt af bregnepalmer. Lån en kajak eller kør af sted på mountainbike. Hjemme på lodgen igen kan I nyde fuglelivet, gå tur i den store skulpturpark, spille petanque, svæve i zip-line eller bare slappe af i en af de mange hængekøjer i haven. 

Om aftenen kommer den mest utrolige stjernehimmel fra, og er der overskyet, kan I går en tur i den nærliggende grotte med glødende Sankt hans orme.  Værtsparret er passionerede naturelskere, så I kan få en masse gode tips af dem. 

Værelser på Lochmara Lodge

Lochmara Lodge har 14 værelser fra de helt enkle til store værelser med tekøkken og balkon/terrasse. Her er også egentlige familieværelser. På alle værelser er gratis Wi-Fi.

XL New Zealand Lochmara Lodge, Queen Charlotte,
XL New Zealand Lochmara Lodge Lochmara Lodge View
XL New Zealand Lochmara Lodge, Queen Charlotte Sound
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.