Xl New Zealand Marlborough Sounds Travel Cruise
Oplevelse i New Zealand

Cruise og muslinger i Marlborough Sounds

Eventyrlig sejltur fra Havelock på naturskønne fjorde i New Zealand

Nyd et cruise på to af de mindre besøgte fjorde i Marlborough Sounds. I sejler fra muslingebyen Havelock og nyder dampede muslinger friske fra farmen og et glas Marlborough Sauvignon Blanc på vejen.

Smuk natur, skøn mad og dejlig vin. Det er i al korthed det herlige indhold af denne halvdagsudflugt i Marlborough Sounds i New Zealand.

Cruise på Marlborough Sounds

Udflugten starter med, at I bliver kørt til havnen i muslingebyen Havelock. Ankommer I med toget til byen, bliver I hentet på stationen. Fremme på kajen stiger I om bord på en lækker katamaran med rigeligt med plads både inde og ude. Så er I klar. 

Kl. 13.30 lægger I fra kaj og sejler ud i den guddommelige natur. Langs fjordene rejser bakkedragene sig iklædt bregnepalmer og anden tæt vegetation. I sejler ind i de mindre besøgte fjorde Pelorus og Kenepuru Sounds og nyder her følelsen af at være så uendeligt langt væk fra alting.

Friske grønne muslinger og et glas god vin

Havelock, hvor, I startede, kaldes også for New Zealands muslingeby, for ude i de smukke fjorde ligger adskillige muslingefarme. Det vil I nyde godt nu! 

I besøger en muslingefarm, der dyrker de store og velsmagende grønne muslinger. Der vil stå en portion dampede muslinger klar til jer, og den ledsages af et glas lokal hvidvin skabt på sauvignon blanc druer fra Marlboroughs vinmarker. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.