Xl New Zealand Wanaka Mahu Whenua Ridgeline Aireal View
Wanaka, New Zealand

Mahu Whenua Ridgeline Homestead

Landlig idyl og tosomhed i det newzealandske højland

Mahu Whenua Ridgeline Homestead er en oase i storslåede omgivelser. Glæd jer til total ro, personlig service, gourmetmiddage og store naturoplevelser. Det er derfor, I er her. Og derfor, at de færreste har lyst til at tage herfra igen.

Tæt på Mount Aspiring National Park

Selv om køreturen til Mahu Whenua Ridgeline Homestead kun tager 20 minutter fra Wanaka by på Sydøen, føles det som at ankomme til en helt anden verden. Fra lodgen har I en altopslugende og uspoleret udsigt til Mount Aspiring National Parks bjerge, der majestætisk spejler sig i Wanaka Lake. Og intet mindre end 100.000 tønder land spreder sig for fødderne af jer med bjerge i alskens former, smukke dale, grønne marker, enorme skove og rindende floder.

Her bliver øjnene aldrig mætte, luften i højlandet er som balsam for sjælen, og I vil længe efter opholdet savne den næsten larmende stilhed.

Ejet af et hyggeligt værtspar

Mahu Whenua ejes af et hyggeligt værtspar, der sørger for, at jeres ophold bliver helt, som I drømmer om. Da lodgen kun har fire suiter med plads til to personer i hver, kan I forvente en intim stemning og suveræn, personlig service. Har I lyst, lærer I hurtigt lodgens værtspar, kokken og de andre gæster at kende, men I har også masser af mulighed for tosomhed. 

Jeres suite inviterer til hyggelige stunder i stuen med en god kop kaffe i skødet og tid til bare at være og nyde udsigten. I de kølige sommermåneder kan I rykke sammen ved bålstedet, mens de lune måneder inviterer til afslapning i fællespoolen og jacuzzien.

Xl New Zealand Wanaka Mahu Whenua Ridgeline Aireal View Landscape
Xl New Zealand Wanaka Mahu Whenua Ridgeline Kereru Guest Suite Terrace
Xl New Zealand Wanaka Mahu Whenua Ridgeline Pool By Night

Landlig idyl og heste i højlandet

Lodgen har et landligt udtryk, der matcher sine dramatiske omgivelser til punkt og prikke med rustikke naturmaterialer såsom flotte træbjælker i loftet, mørke trægulve og rå stensætningsmure. Det skaber en helt særlig stemning, som helt automatisk får jer til at trække vejret en kende dybere. Og puste tilsvarende dybt ud. 

Her emmer af ro kun afbrudt af vriskende heste fra lodgens nærliggende stalde og folde. Og uanset om du er til heste eller ej, så er staldene og ridehuset et besøg værd. Designet med åbent tag og frit kig til bjergtinderne, der troner i det fjerne, er ridehuset på Mahu Whenua nemlig absolut unikt.

Fred natur og endeløse oplevelser

Mahu Whenua betyder meget sigende ”healing the land”, da naturen er det største private område i New Zealand, hvis natur er fredet. Og så har ejerne af lodgen både etableret planteforædlings- og fugleavlsprogrammer for at sikre naturens flora og fauna, der blandt andet inkluderer New Zealands flyveløse fugle såsom wekaen og pukekoen, der har været tæt på at blive udryddet.

Fra Mahu Whenua kan I tage på guidede rideture, vandreture, cykelture og meget mere. I kan også tage frokosten med som en picnic ud i det grønne. Samtidig er Mount Aspiring National Park en af de smukkeste nationalparker i verden. Film som Hobbitten og Ringenes Herre er optaget her, og I kan få masser af action og adrenalin til lands, til vands og fra luften - se eksempel her.

Xl New Zealand Wanaka Mahu Whenua Ridgeline Picnic
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Alle middage inkluderet

I har både morgenmad, frokost, aftensmad, afternoon tea og soft drinks inkluderet i jeres ophold på Mahu Whenua. Før aftensmaden serveres der desuden kanapeer med et glas vin. Lodgen har deres helt egen kok, som sørger for, at I hver dag bliver forkælet med nye smagsoplevelser. Nogle af råvarerne dyrker de selv på lodgen, mens andre hentes lokalt. Frokosten kan I få som picnic.

Fire absolut unikke suiter

To af suiterne ligger i forlængelse af lodgens hovedbygning med udsigt til bjergene og Wanaka Lake. Indretningen er rustik med bjælkeloft og stensætningsmure, der skaber en varm og landlig atmosfære. 

De andre to suiter ligger et stenkast fra hovedbygningen omgivet af newzealandske bøgetræer og udsigt til den nærliggende Matatapu-flod, bjerge samt staldene. Indretningen af disse er mere i tråd med et klassisk, nordisk design, og er perfekte til jer, der vil have endnu mere privatliv.

Alle suiterne har WiFi.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl New Zealand Milford Sound Real Journeys Flying
Christchurch, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Glæd jer til

New Zealands bedste og prisvindende lodges 4-5*

At flyve og sejle i det guddommelige Fiordland

Jetboat og vandretur i Mount Aspiring National Park

Cykeltur mellem vingårde ved Hawke's Bay

Svovldampende undergrunde og hotspots i Rotorua

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.