Xl New Zealand Nesuto Stadium Executive Furnishings
Auckland, New Zealand

Nesuto Stadium Apartment Hotel

Centralt og godt lejlighedshotel i Auckland

Med en hotellejlighed på Nesuto Stadium Apartment Hotel bor I både centralt og godt i Auckland. I har køkken, og I kan købe ind lige om hjørnet, men I bor samtidig blandt funky cafeer og restauranter. Gratis Wi-Fi og balkon.

Nesuto Stadium Apartment Hotel er et perfekt hotel i Auckland er til jer, der gerne vil bo i gåafstand til attraktionerne i Auckland og samtidig have god plads. 

Lige ved hotellet ligger det nye shoppingområde Britomart med funky cafeer og masser af butikker. I har kun tre minutters gang til Aucklands havnefront, mens hovedshoppinggaden Queen Street og Sky Tower nås til fods på under 10 minutter. I er hurtigt ved det, I vil se. Og I er hurtigt hjemme igen.

God lejlighed på Nesuto Stadium Apartment Hotel, Auckland

Nesuto Stadium Apartment Hotel har 170 værelser, der spænder fra studio- til treværelseslejligheder. Alle værelser har aircondition, HD-TV, køkken og separat opholdsstue og soveværelse. Indretningen er enkel og stilren med god komfort i alt. 

Bortset fra de mindste studio lejligheder, har lejlighederne på Waldorf Stadium en god balkon, hvilket er skønt på et byhotel. Man kan lige stikke næsen ud om morgenen og fornemme vejret, og efter en dags oplevelser kan man sidde og slappe af med et glas vin eller en kop te. 

En anden ting, I sikkert vil sætte stor pris på, er den gratis Wi-Fi. Datatrafik er ellers generelt dyrt i New Zealand. 

Hotellet har et lille motionsrum, og det er muligt at købe morgenmad i loungen. Der er også gode parkeringsforhold ved hotellet, dog mod et gebyr.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.