Xl New Zealand Queenstown Oaks Shores Resort Two Bedrooms Room Lake View
Queenstown, New Zealand

Oaks Shores Resort

Når overnatninger er en del af oplevelsen

Oaks Shores Resort ligger direkte ud til Lake Wakatipu med de majestætiske Remarkable Mountains i det fjerne. Overalt på det lille resort kan I glæde jer over denne verdensklasse udsigt. I bor i store, moderne lejligheder. Nyder den personlige service og gode middage i restauranten.

Super beliggenhed

Enestående naturscenerier og endeløse muligheder for aktiviteter for store og små. Sådan er Queenstown. Og Oaks Shores Resort ligger naturligvis centralt, så I kan få del i det hele. 

En travetur på godt ½ time langs søkanten bringer jer direkte til hovedgaden Queen Street med massere af shoppingmuligheder, hyggelige caféer og gode restauranter. Mens en tur på små 400 meter bringer jer til den hyggelige Albert Park, hvor I kan slentre ad stierne og nyde naturen.

Xl New Zealand Queenstown Oaks Shores Resort Two Bedrooms Room Lake View
Xl New Zealand Queenstown Oaks Shores Resort
Xl New Zealand Queenstown Oaks Shores Resort One Bed Room Lake View Balcony
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Moderne værelser

På Oaks Shores Resort kan I vælge mellem et-, to-, tre- og fireværelses lejligheder, der alle har en moderne, behagelig og lys indretning. Perfekte rammer for hjemlig hygge på jeres ferie. Vil I være sikre på at kunne nyde Queenstown smukke natur fra jeres lejlighed og balkon, anbefaler vi lejlighederne med udsigt til Lake Wakatipu. Enkelte af lejlighederne ligger med udsigt til resortets gårdhave.

Lejlighederne har enten et fuldt udstyret køkken eller lille tekøkken med mikrobølgeovn, minikøleskab, kaffe- og tefaciliteter osv. Har I lyst er der derfor rig mulighed for selv at kokkerere og nyde middage såvel som morgenkaffen i jeres lejlighed.

Restaurant med udsigt

Oaks Shores Resort har både en restaurant og bar. I restauranten kan I dykke ned i et spændende menukort, der til frokost og i aftentimerne byder på gode kød- og fiskeretter. Restauranten har også åbent om morgenen, hvor I kan udforske brunch-buffeten. Alt Imens I nyder panoramaudsigten til søen og bjergene.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.