XL New Zealand Skotel Alpine Resort
Tongariro National Park, New Zealand

Skotel Alpine Resort

Det højest beliggende hotel i New Zealand

Nyd sommerstemningen på et skiresort, hvor løjper bliver til vandreruter i de vulkanske landskaber. Skotel Alpine Resort ligger inde i nationalparken Tongariro og er et perfekt udgangspunkt for udflugter. Rustik indretning med masser af træ.

Forunderlig natur

På det centrale plateau på Nordøen i New Zealand ligger Skotel Alpine Resort for foden af bjergene og ganske kort fra Whakapapa Village. I er i hjertet af UNESCO-beskyttede Tongariro National Park. Skihotel med lodgestemning.

Om vinteren er det skistøvlerne, der strammes på Skotel Alpine Resort, mens vandreskoene snøres om sommeren. De forunderlige landskaber er magiske at bevæge sig ud i både med og uden sne. Her er en afdeling med sovesale og helt enkle værelser til rygsækfolket, og så er her en egentlig hoteldel – det er her, I skal bo. 

Skotel Alpine Resort har en dejlig lodgestemning skabt af indretningen med masser af træ og af beliggenheden med fantastisk udsigt. Det er det højest beliggende hotel i New Zealand. 

Small New Zealand Skotel Alpine Resort View From Balcony
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restaurant med udsigt på menuen

Vi har allerede nævnt udsigten, men vi er nødt til at gøre det igen, når vi skal beskrive hotellets restaurant på den store terrasse. Her er fantastisk udsigt over bjergene Mt Ruapehu samt Mt Ngauruhoe.

Nyd den og stedets a la carte menu med f.eks. braiseret vildt, bacon- og champignontærte. 

Sauna, billard og bordtennis

I er her for at være ude i naturen. Men når det er sagt, kan I også bruge masser af tid på hotellet. Slap af i saunaen eller spa poolen, tag et slag billard eller måske en kamp ved bordtennisbordet. 

Værelser på Skotel Alpine Resort

Skotel Alpine Resort har flere værelseskategorier både til par og familier. Alle værelser har te- og kaffefaciliteter, tv og køleskab. Nogle værelser har kun brusebad, andre også karbad.

Der er også enkle hytter med køjesenge. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.