Xl New Zealand Arrowtown Speargrass Rise Hot Air Balloon
Arrowtown, New Zealand

Speargrass Rise

Idyllisk Bed & Breakfast på en bakketop

Speargrass Rise er et lille, idyllisk bed & breakfast i smukke naturomgivelser og i køreafstand til Queenstown og Wanaka. Her er tre værelser og masser af hjerterum hos det søde værtspar. Inklusiv morgenmad med frisklagte æg fra hønsegården.

Hist, hvor vejen slår en bugt

Speargrass Rise ligger på en bakketop med udsigt over grønne bakkedrag og Mount Aspirings bjergene i det fjerne. Idyllisk er da også ordet, der bedst beskriver denne lille Bed & Breakfast i udkanten af den gamle guldgraverby, Arrowtown. Med kun tre værelser kan I nyde en rolig stund og samtidig være i køreafstand til de mange oplevelsesmuligheder i Queenstown og Wanaka.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Lille spa-pool

Imødekommende og hjælpsomt værtspar - Samantha og Michael tager varmt imod jer, og sørger for, at I føler jer hjemme.

Michael er også den helt rigtige at spørge, hvis I vil spille golf. Han spiller nemlig selv og designer golfbaner, så spørg endelig, hvis I vil have tips til, hvor I skal tage hen. I kan også låne cykler på stedet, hvis I vil udforske naturen eller cykle til Arrowtown.

Bagerst i haven gemmer sig desuden en lille spa-pool – oplagt til at nyde en rolig stund.

Morgenmad og pizzaovn i haven

Hver morgen serverer værtsparret skøn morgenmad med alt fra yoghurt til toast, frisk frugt, juice og kaffe, som I kan nyde i fællesstuen, på jeres værelse eller i haven (inkluderet i jeres ophold). Stedet har også deres egen hønsegård, så I kan glæde jer til frisklagte æg, der tilberedes efter jeres ønsker.

Vil I spise her om aftenen, har de et åbent ildsted og pizzaovn i haven. Har I lyst, hjælper I med at slå dejen op og pynte pizzaen … værten klarer resten. Husk blot at aftale det med værtsparret på dagen, så de kan handle ind for jer og tænde op.

3 skønne, lyse værelser

De tre værelser på Speargrass Rise er simpelt, men atmosfærefuldt indrettet. Der kommer masser af naturligt lys ind på værelserne, og I kan nyde den fredfyldte udsigt. Ét af værelserne ligger i studeetagen med en lille terrasse, men de andre to ligger på 1. sal.

Her er gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, minikøleskab m.m.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vores rejserådgiver ringer jer op efter aftale

33 320 320

Skriv til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.