Xl New Zealand Auckland The Great Ponsonby Arthotel Lounge
Auckland, New Zealand

The Great Ponsonby Arthotel

Når overnatninger er en del af oplevelsen

The Great Ponsonby Arthotel er et B&B, man bare bliver glad af. Glad for farverne, glad for stemningen, for overraskelserne og den gode service. Kun 5 minutter i bil eller bus til havnefronten i Auckland.

På The Great Ponsonby Arthotel ved Auckland overvældes man af de mange skønne detaljer. Fine træskærerarbejder. Smukke verandaer. Stærke farver på væggene. Borde med stakkevis af bøger. Og masser af kunst. Selv trillebøren er blevet til et kunstværk. Man går på opdagelse i den gamle trævilla fra 1895 og suger til sig. 

Xl New Zealand Auckland The Great Ponsonby Arthotel Villa Exterior
Xl New Zealand Auckland The Great Ponsonby Arthotel Lounge
Xl New Zealand Auckland The Great Ponsonby Arthotel Lounge Furniture Books
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på The Great Ponsonby Arthotel

The Great Ponsonby Arthotel ligger i den hippe forstad Ponsonby få minutters kørsel fra centrum af Auckland. Eden Park, gallerier, restauranter og cafeer er inden for gåafstand. Her er 11 værelser dels i selve villaen, dels i en selvstændig bygning. Nogle værelser er lejligheder med køkken. Der er gratis Wi-Fi og gratis parkering.

Gæsterne er velkomne til at benytte husets stue og have. Morgenmaden indtages i spisestuen, men I er også til at tage det hjemmebagte brød mm. med ud på terrassen, hvis vejret er til det.

Dejligt værtspar sikrer stemningen

Det hele er sat sammen på en charmerende måde i et sammensurium, hvor man ikke rigtig ved, om man er i en kolonihave, på et badehotel eller i privat hjem med luksushippier. Men man tager det til sig, for bag The Great Ponsonby Arthotel står det søde værtspar Patrick og Barbara Sun, og hver en idé kommer fra hjertet. De elsker bøger, kunst, film, musik og kulturarven både lokalt og for hele Stillehavsområdet. 

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.