XL New Zealand Marlborough Vintners Hotel Exterior
Marlborough, New Zealand

Marlborough Vintners Hotel

Komfort og gastronomi midt i vinmarkerne i Marlborough

Nyd at blive forkælet med høj komfort, dejlig stemning, gourmetmenuer og fantastiske vine. Marlborough Vintners Hotel ligger mellem vinstokkene i hjertet af det mest kendte vinområde i New Zealand, Marlborough.

Marlborough Vintners Hotel er ægte forkælelse og nydelse i alt fra stemning og indretning til serveringerne på tallerkener og i glas i restauranten. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

16 smukke værelser

Her er 16 smukke værelser, der enten har udsigt til vinmarkerne eller hotellets dejlige have. Alle værelser har en terrasse, så I kan nyde omgivelserne herfra. Vi anbefaler at gøre det med et glas af den lokale vin i hånden. 

Indretningen er lys og moderne. Der er et lille tekøkken på værelset og et stort opholdsområde. I har inkluderet Wi-Fi på værelset. Bor I her som en del af en større rundrejse, er det dejligt at vide, at her også er adgang til vaskefaciliteter, så I kan tage herfra med rent tøj. 

Vintners Room Restaurant

Vintners Room Restaurant er vidt berømt i Marlborough for ”fine dining” skabt på primært lokale råvarer - meget fra hotellets egen køkkenhave. Da I er i regionen, der producerer noget af det bedste newzealandske vin, er restaurantens vinkort også i en klasse for sig. Personalet er klar til at rådgive om jeres valg.

Vinsmagning på 2 hjul

Vinsmagning og kør selv-ferie kan sagtens kombineres. I hvert fald hvis I kører selv på hotellets cykler, som I kan leje. I kan nemt komme omkring langs og gennem vinmarkerne til vingårde, hvor I kan nyde smagsprøver evt. kombineret med en god frokost. 

Marlborough Vintners Hotel har også en udendørs spa, hvis forkælelsen skal nå endnu større højder!

 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.