XL New Zealand Tiger Moth Airplanes
Oplevelse i New Zealand

I Tiger Moth veteranfly over Wanaka

Oplev guddommelig natur fra førersædet i en Tiger Moth

Oplev den mest fantastiske flyvetur over de smukke bjerge og søer i Wanaka. I skubber selv propellen i gang og sidder forrest i det åbne cockpit. Der er vind i håret og masser af nostalgi. Husk at trække vejret!

At flyve i Tiger Moth veteranfly over Wanaka er et eventyr, I vil nyde hvert sekund af og fortælle om igen og igen. Og en gang til. Det er så enestående og smukt.

Velkommen i en svunden tid

Når I ankommer til lufthavnen, træder I ind i en svunden tid. Kontoret er som en gammel film. Her lever luftens helte, og ædle dyder og fantastiske maskiner er meningen med livet. I får en instruktion, og bliver iklædt en varm flyverdragt og en læderhjelm. Til kvinderne er der et lille hvidt halstørklæde, der blafrer i vinden, som da Nuser var pilot på hundehuset. Alt er, som det skal være. 

I himlen i en Tiger Moth

Der er et åbent cockpit med to sæder i en Tiger Moth. Et til piloten og et til passageren. Jamen, de fleste rejser jo to sammen? Intet problem. To fly letter samtidig med en professionel pilot i bagerste sæde og jer i forreste. Der er basis for fantastiske billeder af hinanden! 

Først skal I dog lige selv sætte propellen i gang. Det er dig og piloten, der flyver turen sammen, og du skubber selv propellen i gang, inden du indtager førersædet. 

I flyver 20 minutter i området over Mount Aspiring National Park og Southern Alps. I flyver over de smukke søer Lake Wanaka og Lake Hawea, og I vil nyde panoramaudsigten over landskaberne. En intet mindre end uforglemmelig oplevelse, hvor Nyhavn Rejsers New Zealand-eksperter har ét godt råd: Husk at trække vejret!

Verdens mest enestående biplan

Kendere kalder Tiger Moth for verdens mest enestående biplan. Dvs. en flyvemaskine med dobbelt vinge. Flyet blev bygget fra starten af 1930'erne og op til afslutningen af anden verdenskrig. Mange RAF piloter fik i den tid deres træning i et Tiger Moth.

HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL New Zealand Regent Of Rotorua Pool Area
Auckland, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Kiwier, charme og sjæl

21 dage fra

84.000 kr.

Glæd jer til

Sulekoloni, gourmetmiddag og vinsmagning i Hawkes Bay

Heldagstur i Abel Tasman og hvalsafari i Kaikoura

Cruise i Milford Sound og blandt isbjerge ved Mount Cook

4 WD i Wanaka og veteranfly over Mount Aspiring

Håndplukkede lodges og Bed & Breakfasts

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.