• Cape Palliser Lighthouse, New Zealand
 • Oplev den fantastiske udsigt fra det gamle fyrtårn ved Cape Palliser, New Zealand
 • Oplev Nordøens største sælkoloni, New Zealand

Med postbuddet til verdens ende

Oplev sæler, rå kyster og fantastiske udsigter ved Wairarapas kyst

Oplev den fantastiske udsigt fra det gamle fyrtårn ved Cape Palliser, New Zealand
Læs mere

Kør med, når posten leverer breve ud på den sydligste spids af Nordøen i New Zealand. Ruten går gennem små lokalsamfund til dramatisk kyst med sælkoloni og det gamle fyrtårn ved Cape Palliser. Maks. 3 personer.

Kør med postbuddet til den sydligste spids af Nordøen, New ZealandGordon er landpostbud. Siden 2004 har han leveret breve ud fra Featherstone til beboerne, der bor i små landsbyer ad afsides grusveje på den sydligste spids af Nordøen i New Zealand. Gordon tager dog mere end breve med. Han tager også op til 3 passagerer, der vil opleve hans fantastiske rute. 

Fiskerlandsbyen Ngawi, New ZealandSmå landsbyer og smuk natur

I kommer med god grund helt tæt på det lokale liv, uden at I skal frygte, at Gordon hænger over en kop kaffe en halv times tid hvert sted. Han skal dog nok underholde med et par lokale historier undervejs. 

På vejen får I set den smukkeste natur, South Wairarapa kan byde på, og I kommer gennem små flækker. Pirinoa, der trods en enkelt country shop vel dårligt kan kaldes en by, men mere ligner en samling huse, der er mødtes tilfældigt. Lake Ferry, hvor Lake Onoke åbner sig mod havet, og vejen slutter midt i drivtømmeret på stranden. Og fiskerlandsbyen Ngawi, hvor der nok findes det største antal bulldozere pr. indbygger i verden. De trækker hummerfiskerbåde gennem bølgerne, når de skal ind og ud. 

Oplev den fantastiske udsigt fra det gamle fyrtårn ved Cape Palliser, New ZealandSæler og udsigt fra Cape Palliser Lighthouse

Ude ved kysten står klinterne stejlt, og går I de 253 trin op til det gamle fyrtårn ved Cape Palliser, bliver I belønnet med den mest forrygende udsigt. Her er også Nordøens største sælkoloni. 

Oplev Nordøens største sælkoloni, New ZealandTuren starter kl. 8 om morgenen i Featherston, og Gordon afleverer jer igen på hotellet ved 16-tiden. Med blot 3 pladser, skal man bestille i god tid.

Peter Møller

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.