• Vinsmagning ved Hawkes Bay på New Zealand

Vintur i Hawke's Bay med middag

Guidet sightseeing i vinlandet med middag og champagne

Vinsmagning ved Hawkes Bay på New Zealand
Læs mere

Oplev newzealandsk vin på hjemmebane. En guidet vintur til nogle af de bedste spisesteder på vingårdene i Hawke's Bay. Inkl. vinsmagning, gastronomi og mousserende vin i solnedgangen på Te Mata.

Hawke's Bay er New Zealands ældste vinområde, og et besøg på en eller flere vingårde er oplevelser, I ikke må gå glip af. 

Landskab med smukke vinmarker i New ZealandNewzealandsk Merlot, Cabernet Sauvignon og Syrah 

Klimaet i denne del af Nordøen er kystnært og ligner måske mest Bordeaux, hvis vi skal sammenligne med Europa. De røde druer dominerer, og regionen er mest kendt for Merlot, Cabernet Sauvignon og Syrah. Glem dog ikke at smage de fyldige og komplekse Chardonnays. Flere vingårde samtidig fremragende restauranter. 

Church Road vineyard i Hawke's Bay, New ZealandVinsmagning og middag med guide i Hawke's Bay

Når man er på kør selv-ferie i New Zealand, er det ikke altid at foretrække selv at køre ud i til vingårdene. Så skal man jo også køre hjem! Det er dog ikke den eneste grund til, at vi anbefaler netop denne udflugt i en lille gruppe. I kommer nemlig på en smuk sightseeing, og I følges med en ekspertguide hele aftenen. 

Vinsmagning ved Hawkes Bay på New ZealandI får en særdeles god introduktion til newzealandsk vin fra Hawke's Bay. I smager, dufter til og lærer om nogle af Hawke's Bays bedste vine. Og I spiser på egnens bedste vingårde. Hvilke afgøres på dagen ud fra ledige pladser og særlige muligheder. 

Te Mata Estate Winery i Hawke's Bay, New ZelandGlæd jer f.eks. til vinsmagning på f.eks. Sileni Estate eller Vidal Estate, mens I nyder en gourmet forret med lokale produkter. På vejen videre nyder I et glas newzealandsk mousserende vin på Te Mata-klippen med udsigt til vinlandet og solnedgangen. Når det at blive mørkt, vil I se lysene tændes i de lokale landsbyer. 

Hovedretten indtages på endnu en udsøgt vingårdsrestaurant, mens desserten indtages på romantiske The Mission Estate, der er områdets ældste vingård. Her smager I naturligvis dessertvine. 

Turen starter kl. 18. Forvent at være tilbage på hotellet ca. kl. 23 - 23.30 (minimum alder 18 år).

 
Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.