XL Mirror Lake New Zealand Landscape Nature

New Zealand fra nord til syd i godt selskab

New Zealand fra nord til syd i godt selskab

21 dage fra 76.500 kr.

Kontakt Dorte

Tlf. 33 320 320

Busrundrejse med lokal rejseleder og international gruppe

Få New Zealand serveret på et sølvfad! I kører i luksusbus, bor på 4-stjernede hoteller og oplever alle de største attraktioner, bl.a. fjorde, gletsjere, varme kilder, maorikulturen og kiwiernes rørende gæstfrihed.

I slipper for selv at køre!

Rejsen er perfekt for jer, der drømmer om at opleve hele paletten af New Zealands storslåede natur. Men som gerne vil slippe for selv at sidde bag rattet. Her sætter I jer til rette i en moderne luksusbus og skal blot koncentrere jer om at nyde de mange mageløse landskaber, I kommer igennem, når I kører fra det ene højdepunkt til det næste.

Glæd jer til

 • Lokal rejseleder, der kan fortælle alt om landet
 • Maksimal komfort med 4-stjernede hoteller og luksusbus
 • Verdens smukkeste natur! Bl.a. Fiordland National Park og Franz Josef Glacier
 • Masser af lækker mad – I er bl.a. inviteret til traditionel maorimiddag og ”farmerfrokost”
 • Valgfri udflugter, f.eks. vinsmagning, varme kilder, delfinsafari

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
x x nætter på x x Højdepunkter
Xl New Zealand Bay Of Islands View Beach Nature Northland
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Nyd det gode selskab

I er i selskab med ca. 40 gæster fra hele verden – alle med det mål at få en forrygende oplevelse! Rejsen er primært rettet mod gæster i alderen 55+. Fra start til slut deler rejselederen rundhåndet ud af sin kolossale viden om landets natur, historie og unikke kulturtraditioner.

Vælg jeres favoritudflugter

Som noget helt specielt på lige netop denne rejse er der ud over det fælles program også mulighed for på fire af dagene at vælge mellem en række udflugter, der foregår i mindre grupper.

I kan således få nogle ekstra og helt unikke ferieoplevelser med hjem i kufferten. Hvad med en vinsmagning? En sejltur til Otago-halvøens albatrosser, pingviner og delfiner? En køretur i firehjulstrækker ad den gamle minerute i Skippers Canyon? Eller en dejlig forkælelsesdag med varme kilder og spa?

4-stjernede hoteller

Ikke blot oplevelserne, men også indkvarteringen på rejsen er helt i top. I bor på 4-stjernede hoteller, med gode centrale beliggenheder og alle faciliteter.

Smagen af New Zealand

Der er inkluderet morgenmad dagligt. Derudover har I inkluderet en række måltider, som giver jer et spændende indblik i landets velsmagende madtraditioner: en traditionel maori-middag samt barbecuefrokost på en gård, hvor værterne hygger om jer. Og en aften, hvor I kan svælge i lokalt producerede og høstede delikatesser. Velbekomme!

Der er faste afrejsedatoer. Kontakt os for at høre hvornår.

Xl New Zealand Bay Of Islands Dolphin Cruise Dolphin
XL Champagne Pool Wai O Tapu Geothermal Rotorua New Zealand Lake View
Xl New Zealand Auckland Dining Food Fish
Det skal I opleve

Dagsprogram

Der er inkluderet morgenmad dagligt. Derudover har I inkluderet en række måltider, som giver jer et spændende indblik i landets velsmagende madtraditioner: en traditionel maori-middag samt barbecuefrokost på en gård, hvor værterne hygger om jer. Og en aften, hvor I kan svælge i lokalt producerede og høstede delikatesser. Velbekomme!

Der er faste afrejsedatoer. Kontakt os for at høre hvornår.

Afrejse fra København til Auckland, New Zealand.

Xl New Zealand Auckland Waterfront Sky Tower

Fremme i Auckland bliver I mødt I lufthavnen af en repræsentant fra AAT Kings og kørt til jeres hotel.

Dagen er til fri disposition. I kan fx tage en slentretur gennem byens gader og stræder og nyde den hyggelige stemning. Auckland er et paradis for alle sanserne med små, charmerende havne, et solrigt klima, et spændende miks af polynesisk kultur – og ikke mindst et udsøgt menukort. Auckland er en populær sejlerby, deraf kælenavnet ”The City of Sails”, og ude på vandet vil I se mange hundredvis af sejl blafre i vinden.

Om aftenen bliver I budt på en velkomstdrink, og der er mulighed for at hilse på de øvrige deltagere på turen.

Overnatning på The Cordis i Auckland.

Xl New Zealand Auckland Ferry Terminal Building

I dag tager I for alvor hul på eventyret, når I begiver jer nordpå langs Hibiscus-kysten til det subtropiske paradis Bay of Island. Ikke færre end 144 små og større øer ligger spredt ud over bugten i et smukt, skærgårdslignende landskab. Området byder på masser af muligheder for outdoor-aktiviteter og et rigt dyreliv, bl.a. delfiner.  

Eftermiddagen tilbringes på vandet på sejlads til hullet gennem klippen og rundt blandt de mange små øer og bugter, og hele vejen til Cape Brett halvøen.

To overnatninger på Copthorne Resort i Paihia, Bay of Islands.

Første aften inklusive middag med vin.

Xl New Zealand Bay Of Islands View Beach Nature Northland

I dag har I mulighed for vælge mellem en række forskellige udflugter. I kan fx tage på sejlads med historisk "tall ship". I kan også besøge den historiske by Russell som tidligere havde en befolkning af mere skidt karakterer men i dag utroligt charmerende og fine koloniale bygninger. I kan også vælge et besøg på Waitanig Treaty Grounds, der har sit eget Marae, Maori mødehus, og ligger smukt med udsigter henover plæner og hav. Det var stedet hvor de hvide immigranter og Maori høvdinger i sin tid underskrev fredstraktat. Eller tag på tur til Kerikeri rig på historie og inkluderer smagning af økologiske vine og smagfulde chokolader.

Tilkøb af eventuelle ekstra udflugter:  (udflugter ikke inkluderet. Tilmelding hos lokalguiden).

Heldagstur til toppen af New Zealand, Cape Reinga, hvor de to hav mødes, Stillehavet og Tasmanske Hav. Kør ad 90 mile stranden og er du til at prøve sand surfing, er det også muligt (NZD155 pr.person)

Overnatning på The Cordis i Auckland.

Xl New Zealand Queen Charlotte Sound Dolphins

I får i dag går turen tilbage mod Auckland, undervejs gør I holdt i den unikke Parry Kauri Park, hvor I tager en lille vandretur mellem de gigantiske Kauri-træer. Vejen går også forbi Whangarei, som ikke blot er New Zealands nordligste by - byen kan også prale af at have ikke færre end hundrede strande.

Tilbage i Auckland står aftenen i gastronomiens tegn, når I skal ud at spise en lækker middag tilberedt af friske kvalitetsråvarer. Smag bl.a. byens berømte seafood.

Overnatning på The Cordis i Auckland.

Xl New Zealand Bay Of Islands View From Mount Bledisloe Lookout Waitangi Northland

I tager hul på dagen med en byrundtur i Auckland. Herefter kører I videre til kalkstensgrotterne Waitomo Caves med de fascinerende formationer af stalaktitter. Det er nu først og fremmest de mange millioner af selvlysende sankthansorme, der gør besøget her til noget helt, helt særligt. I sejler gennem grottelandskaberne – og ser på tætteste hold, hvordan sankthansormene får grottelofterne til at ligne en funklende stjernehimmel.

Dagens endemål er byen Rotorua, der både er berømt som spaby og som hjemsted for den newzealandske maorikultur.

To overnatninger på Millennium Hotel i Rotorua.

Xl New Zealand North Waitomo Cave Glow Worms Spellbound Cave

Området er berømt for sine boblende mudderpøle og varme kilder, og alting i Rotorua syder og bobler – i bogstaveligste forstand! Dampen fra de mange varme kilder ryger op gennem små sprækker i jorden, bl.a. inde i Rotoruas små gader. Et syn, man bestemt ikke er vant til fra andre steder i verden.

Dagen byder på en række forskellige udflugter og tilbud, I kan vælge imellem. I kan vælge at gøre lidt godt for krop og sjæl og nyde en dag i eget, private bassin med mineralrigt vand fra de varme kilder. Besøg den gamle by i Rotorua, Whakarewarewa Thermal Reserve, stadig beboet af Maori folk.

Eller oplev Rotorua fra et køretøj (Army Duck) der både kravler over land og sø. Det er også muligt at tage med ud på landet til Hobbitrup, hvor de små hobitter fra Ringenes Herre boede i små huler og dyrkede deres egne grøntsager.

Xl New Zealand Rotorua Te Puia Geyser

Fest i Maorilandsby

Om aftenen er I inviteret til festmiddag i maorilandsby. Her vil I blive hilst velkommen med en powhiri-ceremoni og kommer på en spændende "rejse gennem maorikulturens historie og mytologi. Maden er tilberedt på traditionel maori-vis, såkaldt Hangi, I drikker lokale vine til og inden aftenen slutter, skal I til en lille privat koncert.

Tilkøb af eventuelle ekstra udflugter: (udflugter ikke inkluderet. Tilmelding hos lokalguiden)

I kan fx stifte nærmere bekendtskab med New Zealands nationalfugl kiwien i Rainbow Springs Wildlife park (NZD89 pr.person)

XL Maori Man Local Culture People New Zealand

Dagens kørestræk går til sydspidsen af Nordøen, hvor hovedstaden Wellington ligger i billedskønne omgivelser mellem en smuk havn og bølgende grønne bakker. I har masser af storslåede naturoplevelser i vente, mens I kører sydover.

I ser bl.a. de spektakulære og vildt brusende Huka Falls og kører langs bredden af den imponerende Lake Taupo, som er fremkommet ved det største vulkanudbrud gennem de sidste 5.000 år. I krydser også den vulkanske slette Tongariro National Park med udkig til den majestætiske vulkan Mount Ruapehu. Nationalparken er erklæret en del af verdens natur- og kulturarv af UNESCO.

Bjergene i hjertet af parken har stor religiøs og kulturel betydning for maorierne og symboliserer den spirituelle forbindelse mellem maorisamfundet og naturen.

XL Tongariro National Park New Zealand Volcano Lakes

Fremme i Wellington skal I på en unik tur i Nationalmuseet, Te Papa "after hours". Museet er førende indenfor den nye bølge af innovative og interaktive museumsaktiviteter, og giver et godt indblik i New Zealands kultur og spændende historie. Inklusive middag

Overnatning på James Cook Grand Chancellor.

Xl New Zealand Wellington Te Papa Museum

Der bliver lidt tid på formiddagen til at opleve lidt mere af Wellington på egen hånd til fods. Vi vil anbefale at gå omkring havnefronten og den fine Civic Square, plads med art deco bygninger.

I tager nu færgen over Cook-strædet, der løber mellem Nord- og Sydøen. Sejlturen går gennem de fantastiske fjordlandskaber i Queen Charlotte Sound til den lille by Picton. Herfra kører I en tand længere sydøst på til byen Blenheim, der ligger omgivet af knejsende bjerge og nogle af Sydøens mange vingårde, der bidrager til landets berømte vinproduktion. Aftenen inkluderer middag.

Overnatning på Scenic Hotel Marlborough i Blenheim.

XL Picton New Zealand Town Mountains Sea Boats

Blenheim er hjertet for New Zealand’s  mest kendte Marlborough vine, og specielt deres Sauvignon Blanc, som de er verdenskendte for. I forlader dog vinrankerne og kører ud langs kysten til Kaikoura. Den lille fiskerby, der er kendt for de store kaskelot hvaler, der kommer tæt ind til land og fisker. OBS det er muligt at tilkøbe et lille fly tur over Kaikoura havet for at kigge efter hvaler, aftal og bestil hos guiden.

Fra Kaikoura flader det mere ud og bliver Canterbury Plains med fåre- og hjorteflokke, før I når Christchurch sidst på dagen. 

XL Ferrier Fountain Victoria Square Christchurch New Zealand Summer City

I Christchurch kan I ved selvsyn opleve det fantastiske genopbygningsarbejde, der har fundet sted efter jordskælvet i 2011 – en begivenhed, som i mere end én forstand har ændret byen for altid. Christchurch har traditionelt været landets mest engelske by, men har nu fået tilføjet et mere moderne og innovativt touch.

Overnatning på Novotel i Christchurch

Xl New Zealand Christchurch Hummingbird Cafe Outisde 3

Godt nok befinder I jer i New Zealands andenstørste by, men livet på landet er ikke langt væk! Christchurch er omgivet af frodigt landbrugsland og travle fårefarme, og denne vigtige del af landets kultur og økonomi skal I naturligvis også stifte nærmere bekendtskab med. I er derfor inviteret på barbecue-frokost på en lokal fårefarm, hvor ejerne selv er værter og fortæller om livet som fårefarmer på disse kanter. Mon ikke der er lam på menuen …?

Herefter fortsætter I ind i landet mod søerne Pukaki og Tekapo, hvorfra der i klart vejr er en blændende udsigt til Mount Cook, New Zealands højeste bjerg. Det er ligeledes på disse kanter, at man finder den lille kirke Church of the Good Shepherd, som er bygget af lokalt samlede sten i 1935.

XL Meadows Arthurs Pass New Zealand Nature Landscape Flowers Mountains People Hiking

Dette er nok en af de mest fotograferede kirker i New Zealand, og når man står der, er det bestemt ikke svært at forstå. Den lille ydmyge stenkirke ligger ganske pittoresk – helt ud mod vandet og med majestætiske bjerge i baggrunden. Dagens sidste stop er i den lille by Twizel, som er et yndet sted for friluftselskere. Inkluderer middag.

Overnatning på MacKenzie Country Inn i Twizel.

Xl New Zealand Church Of The Good Shepard With Beautiful Mountain Background, Lake Tekapo

Herfra går rejsen videre sydøst gennem landskaber af bemærkelsesværdigt turkisblå søer, smaragdgrønne dale og lidt mere golde landbrugsområder, som alt sammen bidrager til en storslået naturoplevelse. I gør et ophold i den lille by Oamaru, kendt for sine elegante hvide limstensbygninger og føl dig hensat til gamle guldgraver storhedsdage.

Fremme i Dunedin i den sydligste ende af Sydøen skal I på en spændende byrundtur, hvor der bliver rig lejlighed til at fordybe sig i byens historie. Den traditionsrige universitetsby er New Zealands ældste by og er grundlagt af skotter. Bynavnet er således den gamle betegnelse for New Edinburgh.

Xl New Zealand Dunedin Moeraki Boulders Stones
XL Clocktower University Otago Registry Building Dunedin New Zealand Garden Park City
XL New Zealand Otago Sealions2

Dunedin var centrum for de første guldfund i New Zealand, og i mange år var det landets førende og rigeste by. Her var man fx først med moderne tiltag som indlagt gas, elektrisk lys og køleskabe. Med rigdommen kom også pubberne i bedste skotske stil, og mange af dem fungerer den dag i dag i bedste velgående. I det hele taget er de skotske rødder levende til stede overalt i gadebilledet og byens dagligdag. Der er fx en kilteskrædder, et sækkepibeorkester og såmænd også et whiskydestilleri. Byen er især kendt for Otago University, som er fra 1869 og landets ældste universitet.

Eftermiddagen byder på en række forskellige udflugter og tilbud, I kan vælge imellem:

Tag fx med ud til det statelige slot med skotske aner, Larnach Castle, der ligger højt omgivet fine have anlæg og udsigter. Det er også muligt at vælge veterantoget Taieri Gorge Railway, der tager jer med gennem forrevne landskaber og kløfter. Er I mere til livet på vandet, så kan sejladsen ude fra Otago halvøen og kigge efter havfugle og naturligvis albatrosser anbefales. Og ellers kan I vælge en guided rundtur på det lokale øl bryggeri Speight's Brewery.

Overnatning på Scenic Hotel Southern Cross i Dunedin.

I starter dagen stille og roligt, dagens rute fra Dunedin går gennem vidtstrakte landbrugsområder og tværs over den sydlige del af øen til Te Anau.

Den lille by ligger på bredden af Lake Te Anau, Sydøens største sø, og er porten til de verdensberømte fjordlandskaber i UNESCO-fredede i Fiordland National Park.

Overnatning på Distinction Hotel i Te Anau.

XL Lake Te Anau Reflection New Zealand Nature Blue Colours

Man må næsten knibe sig i armen for at forstå, det er sandt, når de smukke scenerier åbenbarer sig for en i Fiordland National Park. Men det ér sandt. Og derfor også et must for enhver New Zealand-besøgende. Dette er stedet, hvor regnskoven møder de snebeklædte bjerge! Og hvor fjordene skærer sig som dybe kiler ind i landskaberne.

XL Mirror Lake New Zealand Landscape Nature

Dagens mange naturmæssige højdepunkter tæller bl.a. Mirror Lake, Cleddau Valley og The Chasm. Prikken over i’et på dagens naturoplevelser er en sejltur på Milford Sound, som ganske enkelt er overvældende smuk – både i regnvejr og solskin! Læg mærke til, hvordan den frodige regnskov hænger ned fra de stejle klippevægge, mens vandfaldene løber ud over klippekanten. Sejlturen fører jer både forbi bjerget Mitre Peak, der dominerer himlen med sin majestætiske skikkelse, og de brusende Bowen Falls. Husk at have fuldt opladet batteri i kameraet! På jeres videre køretur mod Queenstown kører I langs bredderne af Lake Wakatipu. I afslutter dagen med en orienterende byrundtur i Queenstown.

To overnatninger på Millenium Hotel i Queenstown.

Xl New Zealand Milford Sound Fiordland Trips N Tramps Waterfall Boat

Queenstown er den mest besøgte destination i New Zealand. Mange kommer for at prøve kræfter med et væld af outdoor-aktiviteter, fx bungeejumping. Med de grove bjerge, majestætiske søer og krystalklare luft byder området på utallige muligheder.

Også for dem, som måske ikke er på jagt efter det store adrenalinkick, er byen lidt af en magnet. Queenstown har nemlig noget helt særligt over sig … Mon ikke, I vil føler jer godt tilpas i den lille by, der ligger ud mod Lake Wakatipu og omgivet af bjerge, der fortsætter uendeligt ud i horisonten.

Selve navnet Queenstown skal findes helt tilbage i Dronning Victorias tid. Byen med denne smukke beliggenhed var en dronning værdig, mente man. Deraf navnet.

Xl New Zealand Queenstown View Bobs Peak Tourist View
Xl New Zealand Queenstown Gondola Bikes
Xl New Zealand Earnslaw On Lake Wakatipu

Dagen er øremærket en udflugt efter eget valg. I kan fx deltage i en vinsmagningstur, eller tag på sejltur i jetboat eller en køretur i ad den gamle minerute i Skippers Canyon. I kan også tage svævebanen op til Bob' Peak med udsigt over søen og Queenstown, tur ned med små biler. Besøge Kiwi Birdlife Park.

Om aftenen sejler I med dampskibet TSS Earnslaw over på den anden side af søen til Walter Peak High Country Farm. Her venter der jer en lækker barbeque buffetmiddag med masser af lokalt producerede og høstede delikatesser. Velbekomme!

Fra Queenstown går turen videre nordpå gennem historiske Arrowtown – en idyllisk beliggende gammel guldmineby – samt frugtbyen Cromwell, hvor I bliver budt på lidt naturligt sødt til ganen. Via søerne Dunstan, Hawea og Wanaka fortsætter I ud mod kysten og kører over det smukke bjergpas Haast Pass.

Forude venter nu Westland Tai Poutini National Park og de imponerende ismasser, som udgør Franz Josef Glacier – perlen over alle New Zealands gletsjere. Det er ganske enkelt et fantastisk syn at se de store isklumper midt i en skov!

Xl New Zealand Arrowtown Is A Historic Gold Mining Town 2

Franz Josef Glacier er verdens mest tilgængelige gletsjer, og der er en bred vifte af guidede ture, man kan tilkøbe på stedet. Den flotteste oplevelse får I ved at flyve en tur hen over området, enten med helikopter eller et af de mindre fly, der har specialiseret sig i sightseeingture over gletsjeren (udflugterne er ikke inkluderet).

Overnatning på Scenic Hotel Franz Josef Glacier i Franz Josef.

Xl New Zealand Franz Josef Glacier Scenic Landscape

Der er lidt tid til at udforske gletsjeren lidt mere denne morgen før I kører videre op langs vestkysten. Dagens første stop er West Coast Treetop Walkway, hvor I vil opleve nogle af New Zealands gigantiske tempereret regnskovs træer. Naturligvis vil der også være et lille stop  i den hyggelig by Hokitika, der er kendt som New Zealands jadeby. I hører om forarbejdningen af den smukke, grønne sten og ser eksempler på arbejder af lokalt bosatte kunsthåndværkere.

En tand længere nordpå kan I se frem til endnu flere naturoplevelser i verdensklasse ved de fascinerende Pancake Rocks i Punakaiki. De 30 millioner år gamle klipper er gennem årene blevet formet af vind og vejr, og i dag ligner klippeformationer groft sagt en stabel pandekager. Nyd synet af de rå kystlandskaber og havvandet, der sprøjter dramatisk op mellem klipperne gennem de såkaldte ”blowholes”.

Overnatning på Punakaiki Resort ud mod vandet.

XL Pancake Rocks Punakaiki Lookout West Coast South Island New Zealand

Dagens kørestræk i bus er kun kort. I skal nemlig med Tranz Alpine toget fra Greymouth tværs over Sydøen gennem De Sydlige Alper tilbage til Christchurch. En uforglemmelig togrejse gennem bjergene – i første parket til de fantastiske udsigter. Om aftenen sætter I punktum på dagen over en hyggelig afskedsmiddag sammen med resten af gruppen.

Overnatning på Novotel i Christchurch.

XL Meadows Arthurs Pass New Zealand Nature Landscape Flowers Mountains People Hiking

Få de sidste indtryk med fra Christchurch, inden I bliver kørt i l lufthavnen. I lander i Danmark dag 21 efter en begivenhedsrig rejse i kiwiernes land.

XL Ancient English Tram Christchurch Street City New Zealand
Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Auckland / Christchurch-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavnen ved ankomst og afrejse i New Zealand
 • 18 dages rundrejse i luksusbus fra Auckland til Christchurch
 • 18 x morgenmad, 1 x frokost og 12 x middage
 • Lokale engagerede rejseledere på hele rejsen rundt i New Zealand
 • 2 nætter The Cordis, Auckland
 • 2 nætter The Copthorne, Water View, Bay of Islands
 • 1 nat The Cordis, Auckland
 • 2 nætter The Millennium Hotel, Rotorua
 • 1 nat  James Cook Grand Chancellor Hotel, Wellington
 • 1 nat Chateau Hotel Marlborough, Blenheim
 • 1 nat Novotel Christchurch
 • 1 nat MacKenzie Country Inn, Twizel
 • 1 nat Scenic Hotel Southern Cross, Dunedin
 • 1 nat Distinction Hotel, Te Anau
 • 2 nætter Millennium Hotel, Queenstown
 • 1 nat Scenic Hotel Franz Josef Glacier, Franz Josef
 • 1 nat Punakaiki Resort, Punakaiki
 • 1 nat Novotel, Christchurch
Pris per person ved 2 voksne
New Zealand fra nord til syd i godt selskab
RejseperiodeDobbeltEnkelt
20.04.24 ‑ 31.03.2576.000‑85.00090.000‑101.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Mulighed for tilkøb af ekstra udflugter
 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra Billund, Aalborg eller Åarhus
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Alt på denne rejse kan skræddersys til jeres ønsker fra udflugter over rute til valg af hoteller. Tal med jeres rejserådgiver om jeres specifikke ønsker, så lægger vi alt på plads sammen.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.