Xl New Zealand 4Wd Jeep Westcoast Palmtrees Mountains Snow

New Zealand – ud på landet i 4WD

New Zealand – ud på landet i 4WD

26 dage fra 68.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

I firehjulstrækker til gejsere, cruises og bonderøve - 26 dage

Oplev de største attraktioner i New Zealand i 4WD ad landeveje, omveje og markveje. Inkl. ophold hos New Zealands svar på Bonderøven, vandreture og cruises i dybe fjorde og langs smukke kyster.

Glæd jer til

 • Kør selv-ferie i New Zealand i 4WD
 • Detaljeret kørselsvejledning inkl. derud, hvor kragerne vender
 • Ophold hos New Zealands svar på Bonderøven
 • Mange udflugter med cruises og lette vandreture
 • Alle de største attraktioner i New Zealand
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Kør selv-ferie på Nordøen og Sydøen

I kommer hele vejen rundt. Fra Nordøen til Sydøen. Spruttende gejsere, kæmpe gletsjere, maorikultur, dybe fjorde, majestætiske bjergkæder, dejlige byer, turkisblå søer … det hele er med på denne rejse til New Zealand. Og lidt til.

Ud på landet til bonderøven

På jeres rundrejse i New Zealand skal I bo to nætter hos New Zealands svar på Bonderøven, Dan Steele. Men glem almindelig bondegårdsferie. Han bor nemlig, hvor de grønne bjerge rejser sig og floderne mødes i Whanganui National Park. Der er et hav af aktiviteter at kaste sig ud i fra ridning over speedbåd eller kajak på floden til ture i 4-hjulstrækker blandt får og kvæg.

Mange udflugter inkluderet

I får masser af tips med til selv at tage på opdagelse i eget tempo, men nogle bør arrangeres hjemmefra for at få den bedste oplevelse. 

I skal sejle i kajak til Whale Island. På cruise og vandretur i vidunderlige Abel Tasman National Park. Vandre til New Zealands største gletsjer. Sejle til de store kongealbatrosser og køre til guløjede pingviner. Og på endnu et cruise - det bedste af dem alle på Milford Sound.

Xl New Zealand Queenstown Area Nevis 4Wd Jeep View Farm
Xl New Zealand Whakatane View To Whale Island
Xl New Zealand Whanganui National Park And River North Island
Det skal I opleve

Dagsprogram

I behøver ikke en 4WD for at komme ad standardruten til mange af denne rejses attraktioner. Men I kan godt. Og når nu I har den, så åbner der sig en hel ny verden af ekstra muligheder og ikke mindst en masse ekstra køreglæde. 

I får nemlig en detaljeret kørselsvejledning, så selv genveje og omveje ad markveje er med (husk at lukke lågen efter jer, så fårene ikke løber ud). Det må gerne være lidt sjovere end bare de brede landeveje. 

I rejser til New Zealand, hvor I lander i Auckland på Nordøen dag 2 lokal tid. Her bliver I budt velkommen i lufthavnen af en af Nyhavn Rejsers samarbejdspartnere i New Zealand. 

Komplet mappe med tips og kort

Ved ankomsten får I mere end et hjerteligt håndtryk og smil. I får også en omfattende rejsemappe med tips og rutebeskrivelser. Da I jo skal ud på landet i en 4WD, indeholder mappen også detaljerede informationer helt ned til, hvilke markveje vi anbefaler, at I kører ind ad. I skal bare huske at lukke lågen efter jer, så der ikke pludselig løber 1000 får rundt på den store vej. 

Når det er på plads, bliver I kørt til jeres hotel i Auckland. Har I overskud til det efter flyrejsen, så gå en tur langs havnen senere og nyd stemningen og udsigten til livet på bugten. Det er ikke uden grund, at Auckland kaldes City of Sails. 

The Great Ponsonby Arthotel 3+*, Auckland

Allerede her på den første dag af jeres rejse til New Zealand vil I mærke, hvordan mange af overnatningsstederne er udvalgt med en kenders hånd. I skal bo 2 nætter på The Great Ponsonby Arthotel. Det er et Bed & Breakfast, hvor man bare overvældes af de mange skønne detaljer i den gamle trævilla fra 1895.

XL Auckland Harbor Bridge Westhaven Marina New Zealand Boats Sails Dusk Sunset City Harbour

Auckland er et skønt sted at starte en rejse til New Zealand. Byen er venlig og åbner sig for en ned mod havet. Ved havnen er der hyggelige cafeer, barer og restauranter. 

Herfra går også mange sejlture ud i bugten og til de nærliggende øer. På Rangitoto Island, Aucklands yngste vulkan, runger den størknede lava hult, når I går. På Great Barrier Island er gode vandrestier, mens Waiheke Island er god til cykelture og til at nyde skønne, økologiske vine.

Xl New Zealand Auckland Waterfront Sky Tower

I henter jeres 4WD og kører nordpå langs kysten til den dejlige Coromandel-halvø. På vejen frister mange cafeer og restauranter til et stop, men der er også mange gode grunde til at køre videre. 

På Coromandel venter nemlig skønne strande, forunderlige klipper og varme kilder, der pibler op gennem sandet, så I kan bygge jeres eget badekar med varmt vand i sandet. Tag ud i den smukke natur til fods f.eks. til smukke Cathedral Cove eller i kajak. 

Dagen køretid er ca. 4 timer for de 260 km. Vi finder et godt hotel efter jeres ønsker i eller omkring den lille by Tairua, hvor I kan gå tur langs stranden og evt. op på toppen af Paku Hill, hvorfra der er en super udsigt over floden og strandene.

XL Natural Harbour Town Coromandel North Island New Zealand Boats

Syd for Coromandel-halvøen ligger Bay of Plenty med lækre strande og et utal af kiwi-plantager – alstå frugten! I kører langs kysten, og der er tid til at stoppe undervejs f.eks. ved en af plantagerne.

Helt ude ved indsejlingen til byen Tauranga vogter Mt Maunganui, der er et af maoriernes hellige steder. Det kan tage et par timer at nå toppen til fods, men udsigten herfra er fænomenal. Nede igen er der mange cafeer og restauranter, hvis I skal slappe lidt af. 

Dagens strækning er 230 km med en køretid på 3½ time. I overnatter på et hotel i byen Whakatane, hvorfra I skal på udflugt fra dagen efter.

Xl New Zealand Coromandel Bay Of Plenty View From Mt Maunganui Chris Mclennan

I dag skal I på en lidt anderledes tur ud i de smukke bugter af Bay of Plenty. Med katamaran ca 9 km fra kysten i Whakatane kommer I til et lille kajak paradis ved den lille ø, Whale Island. Her vil I møde pelssæler, de små blå pingviner, suler til lyden af newzealandske fuglelyde. Det bliver til ca to timer i kajak inden kaptainen byder på frisk kaffe og te ombord på katamaranen.

Husk badetøj, der vil også være mulighed og tid til at hoppe i det glitrende vand, før turen går retur til Whakatane. 

Xl New Zealand Whakatane View To Whale Island
XL Wildlife Yellow Eyed Penguins Animals New Zealand
Xl New Zealand Gannets At Cape Kidnappers Gannet Colony, Hawkes Bay

To gode råd for denne dag: Kom tidligt afsted og vælg nøje ud, hvad I vil se. Der er nemlig så utroligt meget at vælge mellem af oplevelser ved Rotorua

De termiske terrasser i Wai-O-Tapu

Kør f.eks. lidt i 9 om morgenen til Wai-O-Tapu, hvor I bl.a. kan se termiske vandhuller og søer i de mest utrolige farver som Champagne Pool. Navnet er lidt mere eksotisk end indholdet, som er 74 grader varmt syreholdigt vand, men det bobler som champagne. 

Lady Knox-gejseren

Når I er ved Wai-O-Tapu tidligt, bliver I ikke generet af for mange andre turister, og I kan nå over til den store Lady Knox-gejser kort derfra, inden den springer kl. 10.15. Hvordan vi kan være så sikre på tidspunktet? De lokale har et trick, der bl.a. involverer en håndfuld sæbepulver. Legenden fortæller, at tricket blev opdaget, da en lokal ville vaske tøj i det varme vand.

Maorikultur i Te Puia

Hvis I vil have indblik i maoriernes kultur, vil vi anbefale af køre omkring Te Puia 3 km syd for byen. Te Puia er hjemsted for Maori Arts and Crafts Institute, og I kan også opleve maoriernes arkitektur. Her er samtidig flere end 500 varme kilder og gejsere, så I kan få tilberedt en frokost i et hul i jorden. Her er der ikke brug for en ovn. 

Ved Rotorua er der mange tilbud om maorishows m.m. Tal med jeres rejserådgiver om et tip, hvis I vil slutte dagen af med en traditionel hangi dinner med show. Der er stor forskel på kvaliteten. 

Dagens kørsel er i lige strækning blot 95 km, som tager 1½ time.

XL Champagne Pool Wai O Tapu Geothermal Rotorua New Zealand Lake
Xl New Zealand Rotorua Wai O Tapu Lady Knox Geyser
Xl New Zealand Rotorua Mitai Maori Village Performance (Facebook Page)

Overskriften for denne dag lyder måske ikke så pænt, men dagen slutter med, at I bor hos New Zealands svar på bonderøven i dansk tv, Dan Steele. Men I skal opleve en masse inden. I kommer nemlig lige forbi New Zealands store vulkaner i Tongariro. 

Vulkanerne i Tonagriro National Park

Nåede I ikke Wai-O-Tapu dagen før, kommer I lige forbi, lige som I kan besøge det termiske område Waimango og vandfaldene Haka Falls på vejen. Men I kan også vælge at have så meget tid som muligt til at udforske utrolige månelandskaber ved vulkanerne.

Der er adskillige vandrestier af forskellig længde på vulkanerne. I kan flyve en kort tur over de utrolige månelandskaber eller tage skiliften op ved vulkanen Ruapehu og nyde udsigten herfra. Hør jeres rejsekonsulent, hvis vi skal arrangere noget hjemmefra. 

Blue Duck Lodge 3*, Whanganui

I skal nu sove to nætter på Blue Duck Lodge, der er en del af den store farm Blue Duck Station. Alene vejen hertil er en oplevelse. I kører ad små spektakulære veje, der snor sig gennem det kuperede landskab og følger floden ind til selve lodgen.

Farmen ejes og drives af Dan Steele, New Zealands svar på Bonderøven. I er ude i formidabel natur i Whanganui National Park langt fra alfarvej og tæt på floder og vandfald. Dagens kørsel er på 215 km og tager ca. 2½ time.

Xl New Zealand Tongariro National Park Kiwi Road Sign Mount Ruapehu
XL Tongariro National Park New Zealand Volcano Colours
Xl New Zealand Whakahoro Blue Duck Lodge

I starter dagen med et solidt morgenmåltid, og så er det ellers ud i den formidable natur. I bor nemlig lige, hvor de grønne bjerge rejser sig og floderne mødes i Whanganui National Park. 

Der er et hav af aktiviteter at kaste sig ud i på Blue Duck Station. Alle bunder i samme passion for naturen, uanset om I vil opleve naturen på hesteryg, sejle i speedbåd eller i kajak på floden, køre på mountainbike, vandre bl.a. store vandflad eller tage turen i 4-hjulstrækkere blandt får og kvæg. 

En af udflugterne er inkluderet, og I kan her vælge mellem udflugt på hesteryg, i 4WD eller i speedbåd på floden. I aftaler nærmere på stedet alt efter vejret og jeres dagsform. Om aftenen venter en ”Bush tucker dinner” på Blue Duck Cafe. Glæd jer til en solid bondegårdsmiddag.

Xl New Zealand Whakahoro Blue Duck Lodge Sheep View Nature Photo Wendi Lane

I siger farvel til Blue Duck Station og kører gennem kuperet landbrugsland mod New Zealands hovedstad Wellington. Læg ruten omkring New Zealands ældste bosættelse Wanganui og kør herfra langs kysten til Wellington. Det er en lidt lang køretur, men vejene er gode. 

Wellington byder på flere gode kulturelle oplevelser end nogen anden by i New Zealand, og den helt store attraktion er Nationalmuseet Te Papa. Den smukkeste plads i Wellington er Civic Square, der er omkranset af pastelfarvede bygninger prydet med kunstværker. På havnefronten er gamle pakhuse ombygget til restauranter i smukke rammer, et godt sted at hænge ud.

I Wellington finder vi et godt hotel med god beliggenhed ud fra jeres ønsker. Dagens kørsel er 360 km og tager ca. 6 timer.

Xl New Zealand Wellington Cable Car

På rejser til New Zealand er transport sjældent bare at komme fra A til B. Slet ikke, når man som I har detaljerede kørselsvejledninger med tips til omveje og bagveje. Der er næsten altid en masse at se på vejen. Sådan er det også i dag, hvor I siger farvel til Nordøen og Wellington for at sejle til Sydøen. Sejlturen går gennem skærgårde, smukke fjorde og stræder, inden I lægger til i Picton. 

Abel Tasman National Park

I starter med at have nogle dage på den nordlige spids af Sydøenmed Picton, Abel Tasman National Park, Queen Charlotte Sound og vinområdet Marlborough. Her er en vidunderlig og mild natur sammenlignet med de rå bjerge og gletsjere, I snart vil møde. 

I kan tage på dejlige sejlture i de så bugter, smukke gåture, udflugter i kajak mm. I kan også svømme med vilde delfiner.

Dagens strækning er på 190 km og tager 3 timer plus 3½ times dejlig sejltur. Fremme i Abel Tasman National Park finder vi en god lodge til jer ud fra jeres ønsker til pris og komfort.

XL Picton New Zealand Town Mountains Sea Boats
Xl New Zealand Abel Tasman National Park Brigde Bark Bay Falls
XL Wine Trail Marlborough Vineyard Dusk Landscape New Zealand

I skal ud i den smukke natur på cruise og vandretur i Abel Tasman National Park. I sejler i katamaran langs gyldne kyster, svømmer ved lækre sandstrande, besøger en sælkoloni og udforsker regnskov med store bregnepalmer. Det er en guidet tur, så I kommer ad de bedste ruter og samtidig hører en masse om naturen.

Xl New Zealand Abel Tasman Catamaran On Deck
Xl New Zealand Abel Tasman Tourguide
XL New Zealand Lush Sub Tropical Forest Vegetation Of Abel Tasman National Park

I har en relativt lang, men uforglemmelig smuk køretur i dag på 315 km, som vil tage jer omkring 6 timer, hvis I kører ad jordvejen – ellers 4 timer ad hovedvejen. Hvis I kører tidligt kan I overveje at lægge vejen omkring hyggelige Nelson og evt. det store vinområde her, men ellers går vejen gennem frodige dale med floder, landbrugsland og hjortefarme.  

Før I når vestkysten, snor vejen sig af sted ved Buller Gorge, hvor en lang gangbro, der hænger i wires over kløften og floden, kan give et godt sug i maven. Tag evt. en lille omvej fra Westport til Cape Foulwind for at se den lokale sælkoloni. 

Pancake Rocks ved Punakaiki

Pandekageklipperne er et forunderligt geologisk fænomen. Klipperne ligger lag på lag på lag, og I kan også gå til store blowholes, hvor bølgerne skyder og af huller i klipperne.

Punakaiki Resort 4*

Ved Punakaiki skal I bo på Punakaiki Resort. Vi har udvalgt det for en høj standard og ikke mindst perfekt beliggenhed. Punakaiki Resort ligger ud til kysten med blændende udsigt til Det Tasmanske Hav. I har gåafstand til Pancake Rocks og Blow Holes, og I vil nyde en gåtur langs kysten. Beliggenheden tæt ved pandekageklipperne betyder også, at når I det ikke i dag, så gør I det i morgen, inden turen går videre.

XL Pancake Rocks Punakaiki Lookout West Coast South Island New Zealand
Xl New Zealand Punakaiki Pororari Gorge Pororari River Paparoa Nationalpark
Xl New Zealand Buller Gorge Swing Bridge NZ Longest Swingbridge South Island

I bevæger jer videre ned langs den rå vestkyst på Sydøen af New Zealand. Dagens mål er de kæmpe gletsjere, hvor vi inkluderer en vandretur til Fox Glacier om eftermiddagen. På vejen til Fox kan I stoppe i Hokitika, der er et centrum for jadearbejder. 

Vandretur til New Zealands største gletsjer

Fox Glacier er den største af de store gletsjere på vestkysten af Sydøen i New Zealand. Og den, der er nemmest at komme til. I skal på en nem og smuk vandretur dertil. 

I går langs en flod gennem landskaber formet af gletsjerne, så I fornemmer de store kræfter, naturen kan slippe løs. Arrene i naturen viser, hvor Fox Glacier gik til i sin storhedstid, og jeres naturguide fortæller jer både om dannelsen af gletsjeren og dens klimamæssige udfordring i dag. I kommer tæt på isen, men man kan ikke længere komme op at gå på den. Hvis I ønsker det, kan vi alternativt arrangere en helikoptertur over Fox Glacier.

Distinction Fox Glacier Te Weheka Hotel 4*, Fox

I bor en enkelt nat på det smagfulde boutique-hotel Distinction Fox Glacier Te Weheka ved foden af Southern Alps. Både Fox Glacier og de lokale restauranter er lige om hjørnet. Den anden store gletsjer Franz Josef Glacier er kun 20 minutter væk.

Xl New Zealand Fox Glacier Guided Walk Group Stones
Xl New Zealand Fox Glacier Valley Walk Guide Tour
XL New Zealand DH Fox Glacier Exterior

Få km fra Fox ligger den smukke sø Lake Matheson, der ofte ligger spejlblank med spejlinger af Mount Cook. Start dagen med at gå en tur ved søen, før I kører videre sydpå. Der er som altid masser af muligheder for smukke stop, gåture mm. Tal med jeres rejserådgiver om gode tips, så I kan nå at nyde naturen og samtidig komme frem til tiden. I skal tilbagelægge 285 km. Det tager ca. 4½ time. 

Knights Point Lookout og Shipwreck Walk

I starten kører I med Southern Alps på venstre hånd og den rå klippekyst på højre. På vejen kommer I helt ud til kysten ved Knights Point Lookout. Stop og nyd den formidable udsigt. 

Lidt før Haast kan vi anbefale at tage den afmærkede vandretur "Ship Creek Walk" med en lille afstikker ud på "Monro Beach Walk". Det er en smuk tur mellem fjord og smukke skove. Hvis I er her mellem oktober og december kan I opleve pingvinerne surfe på bølgerne ud for kysten.

Xl New Zealand Knights Point Lookout South Island
Xl Australia Queensland Fraser Island Shipwreck On Beach Jeeps
XL Lake Wanaka Mt Aspiring New Zealand Mountains View Nature

Vandfald, vandreture og formidable udsigter

Når I har passeret floden Haast River, kører I ind i landet mod Wanaka langs Mt. Aspiring National Park og de store søer Lake Wanaka og Lake Hawea. 

Køreturen mellem Vestkysten gennem Haast Pass og Wanaka er en flot tur. Tag evt. en halv times gåtur til Blue Pools, der er spektakulære vandhuller. Fra Cameron Flat er der formidable udsigter over Makarora-dalen og de omkringliggende bjerge. I kan se flere vandfald, bl.a. Thunder Creek Falls, der falder 28 m.

Te Wanaka Lodge 3*, Wanaka

I skal bo 2 nætter på Te Wanaka Lodge i Wanaka. Det er en super hyggelig Te Wanaka Lodge er en Bed & Breakfast Lodge – og vel at mærke med en fabelagtig morgenmad! Gæstfriheden hos værtsparret er stor, og de er altid klar med gode råd om cykelture, fisketure, vandreruter mm.

XL New Zealand Wanaka Te Wanaka Lodge Exterior

I har hele dagen til at udforske naturen omkring Wanaka. Her er super hyggeligt, guddommeligt smukt og et væld af udflugter fra Wanaka at tage på. Wanaka ligger ved bredden af billedskønne Lake Wanaka med udsigt til de hvidtoppede Mt. Aspiring-bjerge.  

Udflugter fra Wanaka

Ved Wanaka kan alt lade sig gøre, hvis man vil være aktiv i naturen. Vandreture, sejlture, ture i 4WD, cykelture, helikopterture til bjerge og gletsjersøer og udflugter til gletsjeren Rob Roy. En af de helt store Wanaka oplevelser er Siberia Experience, hvor I bliver fløjet ud i vildmarken, vandrer gennem naturen og sejler i speedbåd hjem. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en udflugt hjemmefra.

XL Flowers Wanaka Lake Mountains Nature New Zealand

Hvis Wanaka er den lille og rolige legeplads i New Zealand, er Queenstown den store og til tider også vilde. Her går turen til nu. 

I har jo jeres egen 4WD på jeres rejse til New Zealand, og det betyder, at I kan vælge rute og tempo, som I vil. Dagen i dag er et godt eksempel. Der er to ruter til Queenstown: Den hurtige og den utroligt smukke.

Den hurtige går ad hovedvejen, er lidt længere, men også meget hurtigere, så I kommer frem til Queenstown på 1-2 timer. Det har den fordel, at I hurtigt er fremme ved alle de tilbud, Queenstown har.

Den utroligt smukke går ad mindre veje gennem vinterhalvårets skisportsområde. I kører oppe på plateauet og har de vildeste udsigter over Queenstown og bjergene i The Remarkables. Det kræver tid til at fotografere en del undervejs, så sæt 3-4 timer af til denne rute, så I også kan komme ud på vandreruterne. 

I har to overnatninger på et godt og centralt hotel i Queenstown, som vi finder ud fra jeres ønsker.

Xl New Zealand 4Wd Jeep River Fall Car
Xl New Zealand Queenstown View Bobs Peak Tourist View
Xl New Zealand Queenstown Gondola Bluebird Landscape

Queenstown ligger smukt ved bredden af Lake Wakatipu omkranset af bjergkæden The Remarkables. Her kan alt lade sig gøre af tænkelige og utænkelige naturoplevelser og vild action. Vi kan arrangere en masse hjemmefra, men I kan også vælge at se, hvordan dagsformen er og så beslutte jer på stedet. 

Der er frit valg mellem white water rafting, faldskærmsudspring, elastikspring og ture i 4Wd til naturscenerier, der dannede kulisser for filmene om Ringenes Herre. 

Skal det være mere fredeligt, så kom ud på en smuk cykeltur eller sejl over Lake Wakatipu med dampskibet TSS Earnslaw til Walter Peak Station, der er gammel fårefarm. Vi kan anbefale at spise aftensmad i Skyline Restaurant i 400 m højde fra Bob's Peak, der nås med svævebanen Queenstown Gondola.

Xl New Zealand Earnslaw On Lake Wakatipu

I har masser af tid til at udforske Queenstown lidt mere alternativt køre af sted mod næste mål, der er Te Anau 2½ time (175 km) fra Queenstown.

Te Anau er porten til Fiordland og en lille flække ved bredden af Lake Te Anau. I kan sejle over søen for at se Te Anau Glow Worm Caves, en grotte med en himmel af glødende sankthansorme.

Blue Ridge B&B 3+*, Te Anau

I skal bo 2 nætter på det hyggelige bed & breakfast Blue Ridge. Der er blot 3 værelser, så bestil endelig i god tid. Der er et hjertevarmt værtspar, gode værelser, mange faciliteter og gratis Wi-Fi.

XL New Zealand Blue Ridge B&B Te Anau Outside View

I dag skal I opleve et af de største ikoner for rejser til New Zealand, Fiordland med de spektakulære fjorde. 

Cruise på Milford Sound

Vi har udvalgt det efter vores mening bedste cruise på Milford Sound. I kommer tættere på vandfaldene og helt ud til fjordens munding. I bliver kørt til fjorden, så I kan nyde naturscenerierne på vejen langs brusende floder i stedet for at have øjnene på vejen, og I kan også tage med på en vandretur med de bedste guider i Fiordland.

Xl New Zealand Milford Sound Boat Cruise Sailing Real Journeys
Xl New Zealand Milford Sound Fiordland Trips N Tramps Waterfall Boat
XL New Zealand Fiordland Milford Sound Navigator Scenic1

Nu går jeres rejse til New Zealand videre til Skotland. Sådan vil I nok føle det, når I har krydset det bølgende landbrugsland syd for bjergene og ankommer til Dunedin på østkysten. Turen er på 300 km og tager 4½ time.

Sækkepiber, whisky og guld

Dunedin er et stykke Skotland i eksil grundlagt af skotske immigranter. Selv landskaberne virker helt skotske med rå højland og søer. Store guldfund i midten af 1800-tallet gav byen rigdom og vækst. I dag kan I stadig se herskabelige bygningsværker og fantastisk arkitektur. I centrum ligger St. Paul’s Cathedral ud mod den ottekantede plads Octagon.

Stor og imponerende er også den gamle banegård med tårn og lagkagesten. Det forstår sig, at byen har både whisky destilleri, sækkepibeorkestre og pubber.

I skal bo to nætter i Dunedin. Vi finder et godt hotel med den rigtige beliggenhed ud fra jeres ønsker.

Xl New Zealand Dunedin Railway Station

Denne dag skal I nyde noget af New Zealands rige fugleliv. I skal på en smuk sejltur langs Otago-halvøen tæt på Dunedin for at se de kæmpe kongealbatrosser ved Taiaroa Head. De kan have et vingefang på over 3 m. I området er også mange andre fugle og sæler. 

Senere kører i med bus til et sted, hvor I kan komme ganske tæt på de sjældne guløjede pingviner – uden at forstyrre dem! Turen varer 5-6 timer i alt.

XL New Zealand Otago Sealion
Xl New Zealand Albatross Landing Bird Animal Shutterstock 18627274
XL New Zealand Otago Yellow Eyed Penguin Near Sea

Start dagen med at køre nordpå langs kysten. Ved Moeroaki kan I køre et smut ned til stranden for at se Moeraki Boulders, der er spøjse runde sten, der ligger som kæmpe Pinocchiokugler spredt ud over stranden. 

Kort efter går turen ind i land igen mod de mageløse bjerge i Southern Alps. Når I kommer til Omarama, kan vi anbefale at bruge lidt tid på at se Clay Cliffs, der rejser sig råt og lodret op fra jorden. Lidt efter kommer I til Twizel, hvor I skal overnatte. Turen hertil er på små 300 km og tager 4 timer. 

Fortsæt til Mt. Cook Village

I første omgang bør I dog køre videre med det samme, for I kan her tage en afstikker til venstre til Mt. Cook. Der er vel 60 km, og I skal tilbage samme vej. 

Mount Cook er New Zealands højeste bjerg på 3.724 m. Ved bjerget er restauranter og et museum over Sir Edmund Percival Hillary (20. juli 1919 – 11. januar 2008), der ikke bare var den første til at bestige Mt Cook, men også den første til at bestige Mt Everest. I kan vandre og cykle og blive fløjet i fly og helikopter over bjergene. Der er også mulighed for at sejle på en gletsjersø med isbjerge!

I Twizel finder vi en god lodge ud fra jeres ønsker.

Xl New Zealand Dunedin Moeraki Boulders Stones
XL Aoraki Mt. Cook Sheep Herd Man Dog Mountain NZ
Xl New Zealand Church Of The Good Shepard With Beautiful Mountain Background, Lake Tekapo

Det er blevet den sidste hele dag på jeres rejse til New Zealand. Og er vejret med jer, starter den så uendeligt smukt. I kører nemlig fra Twizel mod Christchurch, og kort efter starten kommer en af de smukkeste udsigter, man kan tænke sig: Udsigten over Lake Pukaki, der kan lyse turkisblåt, så det næsten ser uvirkeligt ud.

Når I ganske givet har taget en ufattelig mængde fotos her, kører I videre mod Christchurch. Og kort efter er den ”gal igen”. Nu hedder søen bare Lake Tekapo og kræver næsten lige så mange fotos. I kan nøjes med at se den fra den korte sydlige bred, men I kunne jo også give jer tid til at udforske den lidt mere …

Tudor-stil i Christchurch

Når I har løsrevet jer fra søerne, kører I via Burkes Pass ind i landbrugslandet på østsiden af bjergene mod kysten og Christchurch. 

Byen er kendt for lige boulevarder, fine engelske haver og bygninger i tudor-stil med bindingsværk og blyindfattede ruder. I 2011 var der jordskælv i Christchurch. Kirken og store dele af centrum led omfattende skader. Der er blevet arbejdet hårdt på genopbygning, og livskraften har også givet nye attraktioner.

Eliza's Manor Boutique Hotel 3+*, Christchurch

Den sidste nat i New Zealand skal I bo på et charmerende boutique bed & breakfast, hvor I føler jer hensat til en svunden tid. Nyd charmen, den smukke arkitektur og den aristokratiske stemning på Eliza’s Manor Boutique Hoteli Christchurch. Det historiske B&B ligger i gåafstand til den botaniske have og Victoria Lake.

XL Lake Pukaki Mount Cook Southern Alps New Zealand Woman View Bench People
XL Punts Avon River Christchurch City New Zealand Traditionally Dressed Boatmen
Xl New Zealand Christchurch Elizas Manor Boutique Hotel

Jeres rejse til New Zealand er forbi. Desværre. I kører mod lufthavnen, afleverer bilen og flyver hjem for at lande i Danmark dag 26. Velkommen hjem.

Xl New Zealand Christchurch Cafe Tram
Oplevelser står i kø

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukkede hoteller og lodges

Her skal I bo på jeres rejse

Vi reserverer hoteller og spændende lodges for jer hele vejen på Sydøen. I skal blot køre af sted og indtage de skønne oplevelser. Ikke mindst skal I bare se at komme ud af bilen tit og ofte ved de mange mageløse udsigtspunkter og på de smukkeste vandreture. I bliver belønnet med fantastiske oplevelser.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Auckland / Christchurch-København, via Hamborg
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Auckland lufthavn til hotel
 • 20 dages 4WD billeje, Auckland-Wellington og Picton-Christchurch. Fri km, fuld forsikring, selvrisiko kr. 0,00 og envejsgebyrer
 • Udførlig kørselsvejledning og kort
 • 23 nætter på 3* turistklasse hoteller og Bed&Breakfast med eget bad/toilet
 • 21 x morgenmad 
 • 1 x middag på Blue Duck Lodge
 • Færgebillet fra Wellington til Picton  
 • Oplevelse: I kajak til Whale Island
 • Oplevelse arrangeret af Blue Duck Station
 • Oplevelse: Cruise og vandretur i Abel Tasman National Park
 • Oplevelse: Vandrettur til New Zealands største gletsjer
 • Oplevelse: Bedste cruise på Milford Sound
 • Oplevelse: Cruise til albatrosser og pingviner
Pris per person ved 2 voksne
New Zealand - ud på landet i 4WD
RejseperiodeDobbelt
24.03.23 ‑ 28.02.2468.000‑77.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Benzin
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Alt på denne rejse kan skræddersys til jeres ønsker fra udflugter over rute til valg af hoteller. Tal med jeres rejserådgiver om jeres specifikke ønsker, så lægger vi alt på plads sammen.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.