Xl Svalbard Nordenskjold Glacier Boat People
Oplevelse i Svalbard

Bådtur til Svalbards fjorde og Nordenskjold-gletsjeren

På sporet af Svalbards hemmelige fjorde og fortællinger

Stævn ud på verdens nordligste fjordcruise - en fortryllende sejltur i Svalbards fjorde med arktiske dyr, den dramatiske Skansebukt, Nordenskjold-gletsjeren og meget mere.

Heldagstur med kyndig guide og frokost ombord (mar.-okt.).

Massive gletsjere, vindblæste klippekyster og mennesketomme minebyer. Gamle skibsvrag og forladte jagthytter på fjerne stenstrande - og gravsteder uden navne. Arktiske dyr, der hver dag kæmper for deres overlevelse i en nådesløs – og betagende smuk – verden af is og sten. Velkommen til Svalbard, en af menneskehedens yderste poster.

Fjordcruise med komfortabelt og charmerende skib

I dag stævner I ud fra Longyearbyen med et charmerende og robust, lille skib. I sætter kurs nordpå over Isfjorden, ind i dens forgreninger og sidearme. Nu starter eventyret.

Arktisk safari, Nordenskjold-gletsjeren og Brucebyen

På dagens fjordcruise kan I glæde jer til at opleve Svalbards fantastiske, arktiske landskaber, mens I spejder efter hvaler, sæler, isbjørne og arktiske fugle ved fugleklinten Diabas. Husk jeres kamera på denne tur og gerne en god kikkert.

I passerer også den forladte mineby Brucebyen, hvis forladte barakker fortæller historien om de mennesker, der gennem tiderne har prøvet lykken her ved verdens ende. Nu øjner I snart det isblå skær i horisonten. En flod af is, der skyller ned mod jer i Billefjorden: I er ankommet til Nordenskjold-gletsjeren. Og nu er det tid til en varm frokost.

Xl Svalbard Nordenskjold Glacier View
Xl Svalbard Billefjorden Skansen Cliffs Abandoned Cabin
Xl Svalbard Nordenskjold Glacier Boat People

Skansbukta, Svenskhuset og tilbage til Longyearbyen

Sidst på eftermiddagen er det blevet tid til at sætte kurs tilbage mod Longyearbyen. På vejen hjem passerer I den gamle gipsmine ved den dramatiske Skansbukta, der med sine gamle huse, rustne både og kulvogne, smadrede flasker og efterladt værktøj fortæller den fascinerende historie om fordums eventyrer og lykkejægere - både dem, som klarede den og dem, som ikke gjorde.

Dagens eventyr slutter netop med historien om det berygtede Svenskhuset. Vi vil ikke afsløre for meget, men det er en heltemodig gyserhistorie, der på mange måder indfanger både dagens oplevelser og Svalbards enestående historie.

Praktisk information

I bliver hentet på jeres hotel cirka kl. 8.30 med forventet afgang fra Longyearbyen kl. 9.00. Udflugten varer cirka 10-11 timer og I kan forvente at være hjemme igen cirka kl. 19.30 om aftenen. Vi anbefaler, at I medbringer varmt og vindtæt tøj, herunder varmt undertøj, handsker og huer. Hør mere med jeres rejserådgiver.

I får serveret en god frokost på skibet, men der er hele dagen mulighed for at tilkøbe snacks, vafler og drikkevarer ombord på skibet, hvor det er muligt at betale med såvel kontanter som kreditkort.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Norway Svalbard Polar Bear With Cubs Asgeir Helgestad
Svalbard, Norge, Europa

Sommer på Svalbard

5 dage fra

25.000 kr.

Glæd jer til

Det ultimative Svalbard med alt inkluderet

Arktisk gastronomi og fuld forplejning på de bedste restauranter

Nordlys og rensdyrgryde på Camp Barentz

Bådtur til Nordenskjold-gletsjeren

Longyearbyen og ølsmagning på verdens nordligste bryggeri

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Norge

Alt på denne rejse til Norge kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Norge.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.