Xl Norway Svalbard Polar Bear With Cubs Asgeir Helgestad

Sommer på Svalbard

Sommer på Svalbard

5 dage fra 24.000 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Den ultimative sommerrejse til Svalbard med alt inkluderet

Smeltevandet løber ned og forgrener sig i de golde vidder, hvor polarrævene er på udkig og rensdyrene græsser. I fjorden slikker sælerne sol på isflager, mens en Isbjørn løfter snuden for at spore dagens bytte. Det er blevet sommer på Svalbard.

På denne rejse til Svalbard, bor I på det stemningsfulde og komfortable Funken Lodge, der har til huse i historiske bygninger på Haugen-bjerget med skøn udsigt over Longyearbyen og Isfjorden.

Glæd jer til

 • Det ultimative Svalbard med alt inkluderet
 • Arktisk gastronomi og fuld forplejning på de bedste restauranter
 • Nordlys og rensdyrgryde på Camp Barentz
 • Sejltur til Nordenskjold-gletsjeren
 • Longyearbyen og ølsmagning på verdens nordligste bryggeri

Oplev Svalbard om sommeren - fra maj til oktober

Svalbard om sommeren er en oplevelse for livet. Og mere end det. Det er en følelse og en forbindelse til naturen i sin reneste og mest livsbekræftende form. Her venter jer en fascinerende og uvejsom verden på grænsen af det mulige, hvor liv og overlevelse er skåret helt ind til benet, men alligevel finder en vej.

Svalbard er stilhed og naturens storhed, der folder sig ud på sine helt egne og barske betingelser. Uforstyrret, urokkelig, utilgivende og i fuldkommen harmoni med sig selv.   

Om sommeren løsner det arktiske klima for en stund sit kolde, hårde greb om Svalbard. Nu åbner landskabet sig op for den rejsende, fjordene bliver igen sejlbare og hvalerne melder deres ankomst, mens Isbjørnen leger med dens unger og igen går på jagt efter sælerne ovenpå en lang, mørk vinter.

Det er en fortryllende tid, fuld af fornyet håb og liv. Og fuld af nye eventyr.

Xl Norway Svalbard Glacier Roy Mangersnes
Xl Norway Svalbard Snowmobile Sunset Vemund Solli
Xl Norway Svalbard Barentsburg Port Sea Office Marcela Cardenas
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København til Svalbards hovedby Longyearbyen med mellemlanding i Oslo. Ved ankomst i Longyearbyen, bliver I hentet i lufthavnen af jeres private guide og chauffør, som kører jer til Funken Lodge, hvor I skal bo de næste fire nætter. Godt 1200 km nord for polarcirklen. Det er en helt speciel følelse.

Efter I har pakket ud og set jer omkring på det hyggelige hotel, kan I glæde jer til en frokost på Restaurant Nansen, inden det er blevet tid til at gå på opdagelse i Longyearbyen – verdens nordligste helårsby.

Den er den perfekte start på jeres rejse til Svalbard – en fascinerende introduktion til øgruppens indbyggere, kultur og historie, som I bl.a. oplever med et besøg på et lokalt kunstgalleri og det berømte Svalbard Museum.

Om aftenen fuldender I dagen med en kulinarisk rejse gennem Svalbards enestående natur på Huset Restaurant. Nu er I landet.

Xl Svalbard Longyearbyen View Of Town From Sea
Xl Svalbard Longyearbyen Restaurant Nansen Waiter Foto Agurtxane Concellon
Xl Svalbard Longyearbyen Restaurant Nansen Meat Foto Agurtxane Concellon

I dag begynder eventyret på Svalbard for alvor, for I skal på arktisk safari i Isfjorden og dens forgreninger – i en såkaldt RIB-båd – en hårdfør, hurtig og aflukket gummibåd, der er som skabt til de barske omgivelser . Husk alligevel varmt tøj, kamera og gerne en god kikkert, for der er mulighed for opleve alt fra hvaler og sæler til søpapegøjer og kongen af Svalbards dyrerige; Verdens største landlevede rovdyr, isbjørnen.

Det bliver en fortryllende dag i Svalbards storslået natur og undervejs vil I gøre hold, så I kan strække benene på fast grund og varme jer på en hjemmelavet suppe.

Efter jeres safari, har I resten af dagen på egen hånd tilbage i Longyearbyen – måske der er noget fra gårsdagens byvandring, I gerne vil undersøge nærmere – inden I skal nyde en hjertevarm middag i minearbejdernes tegn på Restaurant Gruvelageret.

Xl Svalbard Polar Circle Boat Dingy Zodiac Expedition
Xl Svalbard Blue Whale Spray Animal
Xl Svalbard Restaurant Gruvelageret Dessert

Xl Svalbard Nordenskjold Glacier Boat People

I dag stævner I atter ud i Isfjorden, denne gang med et lille skib med kurs mod den forladte, russiske mineby, Pyramiden, hvor der venter jer en af de mest mærkværdige og specielle oplevelser på Svalbard. På vejen dertil, gør I stop ved den majestætiske Nordenskjold-gletsjer, som I oplever, mens I nyder en varm frokost ombord.

Det er en vidunderlig dag, fuld af fascinerende fortællinger og storslået natur, der virklig binder oplevelsen af dette unikke verdenshjørne sammen. Efter hjemkomst til Longyearbyen, afslutter I dagen med en generøs og velfortjent middag i Mary-Ann’s hyggelige vinterhave – Svalbards grønneste oase.    

Xl Svalbard Restaurant Mary Anns Polarrigg Extiror

Svalbards historie og kultur er uløseligt forbundet med kulminerne og jagten på det sorte guld – og en rejse til Svalbard er ikke fuldent uden et besøg til den nedlagte Kulmine 3, efterfulgt af et grillmåltid på Coal Miners Bar & Grill.

Men det er kun begyndelse på jeres sidste dag på Svalbard – for senere på eftermiddagen står den på ølsmagning på verdens nordligste bryggeri, inden turen er kommer til et muligt højdepunkt på jeres arktiske eventyr: Nordlys og rensdyrgryde på Camp Barentz. Med eller uden nordlys, er en ting sikker: Der venter jer en magisk aften og afsked med Svalbard.

Xl Svalbard Longyearbyen Coalmine Group Photo Agurtxane Concellon
Xl Svalbard Camp Barentz Dinner Eating Photo Tommy Gammekos
Small Svalbard Northermost Brewery Beer Tasting

Jeres arktiske eventyr er ved vejs ende og det er blevet tid til at sætte kurs hjem mod Danmark. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Danmark med mellemlanding i Oslo.

Xl Svalbard Ringed Seal Animal
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Sjældne udflugter og de største oplevelser med privat guide

På denne rejse til Svalbard har vi kombineret de største højdepunkter med en række sjældne oplevelser, der bringer jer helt tæt på Svalbards betagende natur og unikke, arktiske kultur.

Vi har også lagt vægt på, at I oplever det hele i gode hænder med kyndige guides og god komfort, så I får mest ud af jeres rejse og trygt kan fordybe jer i de enestående landskaber, fortællinger og oplevelser, som er Svalbard.

Arktisk gourmet og autentiske madoplevelser

På Svalbard kan det være svært at finde plads på de bedste restauranter. Derfor har vi planlagt og inkluderet alle måltider på et udvalg af håndplukkede restauranter på hele rejsen, så I bare kan læne jer tilbage og nyde smagen af Svalbard.

Glæd jer ikke bl.a. til at opleve enestående nordisk gourmet på Huset Restaurant med rensdyr, rype og ringsæl og autentiske, arktiske retter tilberedt efter Svalbards bedste, lokale traditioner i Mary-Ann’s Vinterhave.

Stemningsfyldt hotel med udsigt over Longyearbyen

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Longyearbyen via Oslo t/r
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på Funken Lodge 4*, Longyearbyen. Dobbeltværelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Arktisk-asiatisk fusion med udsigt til Isfjorden
 • Oplevelse: Oplev Longyearbyen i fortid og nutid
 • Oplevelse: Smagen af Svalbard på Huset Restaurant
 • Oplevelse: Arktisk safari på Svalbard
 • Oplevelse: Minehistorie og ærlig mad på Gruvelageret
 • Oplevelse: Sejltur til Nordenskjold-gletsjeren og Pyramiden
 • Oplevelse: Rensdyrsteaks og aftenhygge i Mary-Ann's vinterhave
 • Oplevelse: I fodsporene på Svalbards helte
 • Oplevelse: Grillmåltid på Coal Miners Bar & Grill
 • Oplevelse: Arktisk ølsmagning på Svalbard Brewery
 • Oplevelse: Nordlys og rensdyrgryde på Camp Barentz
Pris per person ved 2 voksne
Sommer på Svalbard
RejseperiodeDobbelt
21.05.24 ‑ 30.09.2423.000‑25.000
01.05.25 ‑ 30.09.2524.000‑26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Kontakt os, hvis I ønsker en eller flere dage i Oslo
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Svalbard

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid rejsen efter jeres ønske. Vores rejser til Svalbard foregår med fly fra København med mellemlanding i Oslo, hvor I f.eks. har mulighed for at forlænge jeres rejse med flere spændende oplevelser. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.