Xl Oman Muscat Albustanpalace
Muscat, Oman

Al Bustan Palace - A Ritz-Carlton Hotel

Majestætisk luksus og fredfyldte strande i kort afstand til Muscat 

Al Bustan Palace folder sig majestætisk ud mellem klippebjerge, palmehaver og fredfyldte sandstrande få kilometer syd for Muscat. Det er en spektakulær beliggenhed, der kun er passende for et sted, der oprindeligt blev bygget som et palads for Omans mangeårige sultan, Qaboos bin Said. I dag venter jer et af landets ypperste luksusresorts til såvel par som familier med en spa, gourmetrestauranter, masser af plads og et væld af aktiviteter for alle aldre.

En eventyrlig oase tæt på Muscat

Al Bustan Palace ligger få kilometer fra Muscats pulserende bymidte, men er samtidig en verden væk fra Omans pulserende hovedstad. På 15 minutter kan I stå ved indgangen til byens ikoniske basar, Mutrah Souk, men herude kan I kun høre de vajende palmer rasle i vinden og bølgerne, der skvulper dovent på de lange sandstrande.

Lige her, midt i en lysende oase af græs og palmer, rejser Al Bustan Palace sig som et hvidt monument (med en kuppel i guld), omkranset af Omans støvede bjerglandskaber til den ene side – og Omanbugtens blå bagtæppe til den anden side. Det er en storslået kulisse for et storslået resort, der begynder med Omans største atrium – hele 38 meter er der til loftet, klædt i marmor og indhyllet i en subtil og elegant duft af røgelse. Nu er i fremme.    

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Grill, gourmet og live jazz lounge

En fiskeburger ved poolen på Blu, grillet seafood og shuwa-lam ved vandkanten på Beach Pavilion & Grill, Afternoon Tea i resortets overdådige atrium og kinesisk gourmet med autentiske, regionale specialiteter på China Mood. Al Bustan Palace leverer et højt kulinarisk niveau med noget for enhver smag og ethvert tidspunkt på dagen. På hovedrestauranten Al Khiran Kitchen, som serverer internationale snacks og retter hele dagen, kan I glæde jer til resortets store morgenmadsbuffet, mens dagen passende kan afrundes med stil, cocktails og live jazz på smagfulde Al Maha Jazz Lounge. 

Private strande, fem pools og spa

Private strande, fem pools og palmehaver, så langt øjet rækker. På Al Bustan Palace mangler I hverken plads til at boltre jer eller små kroge og nicher, hvor I kan trække jer tilbage og nyde roen. Find vej til Al Bustan Palace Spa by The Ritz-Carlton, der ligger fredfyldt ved en lille strand - her kan I bl.a. nyde de seks hammam værelser, dampbade, saunaer og et stort udvalg af kropsterapier med afsæt i omanske traditioner og essensolier. Dele af spaen er opdelt i områder til hhv. kvinder og mænd.   

Skønne aktiviteter for alle aldre

Tennisbaner, fitnesscenter, børneklub, kajakker, snorkling, kreative workshops og private udflugter til Muscat. Al Bustan Palace har et stort af aktiviteter for alle aldre – til vands og til lands – ligesom I finder et vandsportscenter ved stranden med et stort udvalg af tilbud (inkluderede og ikke-inkluderede, hør mere med jeres rejserådgiver).  

Værelser og suiter med udsigt

Al Bustan Palace har 250 værelser og suiter, der fordeler sig på ni kategorier: Fra en Mountain View og Deluxe Sea View Room (40 m2) med balkon og havudsigt til en overdådig Presidential Sea View Suite (300 m2) med to badeværelser, spisestue, balkon og meget mere. Vi er glade for hotellets Deluxe Lagoon Access (40 m2) Room, som ligger i stueetage med direkte adgang til hotellets haver og pool fra værelsets terrasse.  

I kan vælge mellem værelser og suiter med enten havudsigt, udsigt til bjergene eller private terrasser i stueplan med direkte adgang til resortets haver og pools. Alle værelserne er lyse, rummelige og har luksuriøse badeværelse med badekar samt Wi-Fi, te/kaffe, minibar, aircondition og tv.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jeg bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Oman

Alle vores rejser i Oman kan skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Men vi har også håndplukket hoteller og nøje udvalgt særlige oplevelser i både Abu Dhabi og Dubai.

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Mellemøsten, der matcher jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.