Xl Oman W Muscat Pool Cabanas
Muscat, Oman

W Muscat

Hipt designhotel med lækre pools og strandudsigt

W Muscat er et nyt hotel i køreafstand til Muscats fortryllende byliv og gåafstand til Qurum Beach. Resortet har både en pool på landjorden og en på tagterrassen. Og så er her syv gode restauranter.

Pool-liv med strandudsigt

W Muscat ligger i det moderne område Shatti Al Qurum i Omans hovedstad, Muscat. I kommer let hertil fra Muscats internationale lufthavn på blot 20 minutter. Resortet ligger ud til den kilometerlange Qurum Beach, der fordrer vidunderlige udsigter fra morgen til aften. Havet er lunt og lækkert, men de fleste vælger at nyde livet på en solstol ved resortets 1800 m2 store fælles poolområde. Poolen på tagterrassen er også et formidabelt valg, hvis I vil have nyt perspektiv på udsigt såvel som pool-livet. Vil I endnu længere ned i gear, så læg vejen forbi resortets spa.

Sydamerikansk, kinesisk eller grønt?

W Muscat har hele syv restauranter, caféer og barer, som henter inspiration fra verdens mange forskellige køkkener. De har hvert deres unikke design, som fortæller en historie og giver madoplevelserne et ekstra strejf af det moderne Oman.

Siddharta Lounge by Buddha-Bar serverer alt fra snacks til kølige drinks, når I nyder livet ved en af de to pools. Har I lyst til kinesisk, er Ba Ban stedet. Skal det være ekstra sundt, kan I nyde friske salater og grønne retter på Harvest. WET Deck serverer sydamerikanske retter i unikke spejlomgivelser inspireret af Omans funklende Bimmah Sinkhole, mens The Living Room byder på god musik, stemning og cocktails.

Xl Oman W Muscat Siddharta Lounge By Buddha Bar
Xl Oman W Muscat Living Room Lounge
Xl Oman W Muscat Spectacular Room Garden View Terrace

Udflugter i eventyrlige Muscat

Muscats eventyrlige byliv venter 20 minutters kørsel væk. Vi anbefaler, I kan tage på byrundtur med privat guide til Sultan Qaboos imponerende moské, den gamle bydel og den farverige Souk. Med en guidet byrundtur lærer I hurtigt byen at kende, får alle historierne med og kan så vende tilbage på egen hånd til steder, I vil fordybe jer i.

Moderne værelser

W Muscat har intet mindre end 279 værelser og suiter. De mest almindelige er på 40 eller 85 m2, men I kan også gå all in med en WOW-suite på 160 eller 205 m2. Indretningen er detaljeret og farverig og på mange måder en nyfortolkning af Omans, arabiske eventyr og sjæl.

Her er naturligvis aircondition, Wi-Fi og alle andre moderne fornødenheder, der gør livet på et næsten femstjernet hotel til et uforglemmeligt ophold.

De bløde senge lokker, men husk også at nyde udsigten fra værelserne over det Omanbugten og byens tage.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Oman Muscat Grand Mosque Ceiling
Oman, Mellemøsten

Glæd jer til

Fortryllende traditioner, metropoler og natur

Hipt designhotel 4+* i Muscat ved strand og by

Femstjernet oase på kanten af Al Hajar-bjergene

Eventyr og luksus i ørkenen

Strandforkælelse på The St. Regis 5* i Abu Dhabi

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Oman

Alle vores rejser i Oman kan skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Men vi har også håndplukket hoteller og nøje udvalgt særlige oplevelser i både Abu Dhabi og Dubai.

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Mellemøsten, der matcher jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.