Xl Oman Muscat Sailing Boat
Oplevelse i Oman

For sejl til Omanbugten fra Muscat

Privat katamarantur med snorkling i Omans ørige

Sejl med privat katamaran, kaptajn og personale i Omanbugten. I snorkler mellem tropefisk og skildpadder, nyder frokosten om bord og sejler retur i solnedgangen – eller bliver på havet et par dage endnu.

En eller flere dage på havet

Slip drømmen om at sejle i en privat katamaran fri og nyd en eller flere dage til søs i Omanbugten, Den Persiske Golf og på Det Arabiske Hav. Heldagsturen er oplagt for par eller familier, der rejser sammen, da I kan være op til 12 om bord. Vil I have flere dage på vandet med overnatning, kan I dog maksimalt være otte rejsende.

Frihed og vind i håret

Følelsen af frihed vil ingen ende tage fra I forlader Al Mouj-marinaen om morgenen. I kan selv præge programmet, men I vil ikke fortryde et stop ved Daymaniyat-øerne, der er kendt som det bedste snorkelspot i Oman. Øerne ligger kun tre timers sejlads fra Muscat og er derfor oplagt til et besøg på en heldagstur. Spring i vandet direkte fra båden, og lad jer imponere af øernes øde paradisstrande. Og udforsk en helt anden verden under havoverfladen med koralrev, farverige fisk, leopardhajer, rokker, skildpadder og endda hvalhajer – hvis I er rigtig heldige!

Én eller flere dage?

I sejler afsted med en 40 fods katamaran med aircondition, alskens komfort samt fire kahytter med dobbeltseng, bad og toilet. Frokosten serveres om bord, og dagsturen vender retur til Muscat efter cirka otte timer på vandet.

Tal med vores rejserådgivere om mulighederne. Som altid er pladsen begrænset, så forvent små kahytter, men store udsigter og naturoplevelser.

Xl Oman Muscat Sailing Relaxing Deck
Xl Oman Muscat Sailing Interior
Xl Oman Muscat Sailing Cabin
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Oman

Alt på denne rejse til Oman kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Oman.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.