Xl Oman Hotel Six Senses Zighy Bay Sense Salt Water Pool Panorama

Idyllisk strandluksus i Oman

Idyllisk strandluksus i Oman

8 dage fra 29.000 kr.

I poolvilla med egen butler på Six Senses Zighy Bay 5*

På Six Senses Zighy Bay får I barfodsluksus i topklasse blandt Omans dramatisk smukke ørkenlandskaber. Spa, gastronomi og service bringer tilsammen romantik og velvære til nye højder.

Barfodsluksus i Oman

Ved en afsides fiskerlandsby i Omans nordlige Musandam-provins har Six Senses skabt 82 autentiske villaer med privat pool. Den anerkendte kæde løfter som altid innovativt design og uformel luksus til nye højder, og skoene glemmer I hurtigt alt om. Glæd jer til at være barfodede og totalt afslappede - både i havet, på stranden og i villaen.

Indretningen er en spændende fusion af moderne og historisk omani-stil, hvor alt er i harmoni med omgivelserne. Villaerne er spækket med naturmaterialer, samtidig med at de mange moderne faciliteter og bekvemmeligheder er elegant integreret i det rustikke design, og udtrykket er enkelt og overskueligt.

Glæd jer til

 • En stor villa med privat pool og egen butler
 • Gastronomiske oplevelser i unikke omgivelser
 • Bjerge, ørken og snorkling
 • Sublim spa og service i top
 • Ankomst med jeep, speedbåd eller paraglider

Tiltalende beliggenhed

I ankommer til Six Senses Zighy Bay efter en betagende køretur gennem Omans rå ørkenlandskab. De dramatiske bjerge, der rejser sig stejlt omkring det flade område, står i skærende kontrast til det krystalblå hav, og ørkenens farvespil changerer som havet i solen. Midt i denne magiske og autentiske oase ligger Six Senses Zighy Bay direkte ud til halvanden kilometer uberørt, hvid sandstrand. 

Speedbåd, jeep eller paraglider

I kan selv vælge, hvordan den sidste del af rejsen skal forløbe. I kan (mod tillæg) vælge mellem en 10 minutters tur i speedbåd med fart på henover det glimtrende hav, en tur ned ad bjerget i jeep med udsigt over bugten og bjergene, eller en flyvetur med paraglider, hvor I roligt driver af sted med vinden. Her kan I skimte stranden og en lille landsby af villaer i miniatureudgave i horisonten. Turen foregår som tandemudspring.

Xl Oman Zighy Bay Six Senses Waterski

Ypperlige Six Senses

Gastronomiske restaurantoplevelser

På Six Senses Zighy Bay kan I vælge mellem tre resturanter, der byder på internationalt cuisine og retter, der er inspireret af lokale madtraditioner og råvarer.

Resturanterne ligger i forskellige højder, byder på vidt forskellige menuer og har hver deres helt egne, rustikke præg. Spis direkte på stranden, nyd en tilbagelænet middag under et tæppe af stjerner, eller tag plads på bjerget, hvor I ikke bare har udsigt over ørkenen, men også over Zighy Bay og bølgerne. 

Ud over de spændende restauranter ligger hotellet også inde med en vinkælder med over 400 mærker.

Six Senses spa

Som på Six Senses-kædens øvrige resorts har I på Six Senses Zighy Bay også mulighed for at besøge en eksklusiv Six Senses Spa, der er indrettet som en arabisk oase med harmoniske naturmaterialer under svale hvælvinger. Få individuel vejledning af spaens eksperter i alternativ medicin og terapi, forny krop og sjæl med en detox-behandling, eller slap af med en skøn massage.

Poolvilla med butler 

Her skal I bo på jeres rejse

I skal bo i egen villa på hele 247 m2 (heraf 86 m2, som er indendørs). Villaen er indrettet med sammenhængende sove- og opholdsrum og både indendørs og udendørs badeværelse. I forlængelse heraf har I jeres private pool med mulighed for at slænge sig i solstolene eller slappe af i skyggen under den hyggelige, overdækkede pavilion. 

Med villaen følger jeres private butler, der vil sørge fra alt fra rene håndklæder og iskoldt vand til bookinger i spa og restauranter og råd om de bedste aktiviteter.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Dubai t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • VIP ankomst service i Dubai lufthavn
 • 7 nætter på Six Senses Zighy Bay 5* i Pool Villa inkl. morgenmad
 • Overdådig villa, privat pool, solstole og butler 
 • Privat transfer i bil fra lufthavnen til Six Senses Zighy Bay t/r
Pris per person ved 2 voksne
7 nætter på Six Senses Zighy Bay i Pool Villa
RejseperiodeDobbeltEnkelt
22.06.24 ‑ 24.09.2428.000‑32.00051.000‑56.000
25.09.24 ‑ 13.12.2446.000‑49.00087.000‑90.000
14.12.24 ‑ 07.01.2571.000‑82.000136.000‑148.000
08.01.25 ‑ 30.04.2547.000‑49.00088.000‑90.000
01.05.25 ‑ 24.09.2532.000‑36.00059.000‑64.000
25.09.25 ‑ 27.10.2547.000‑49.00088.000‑90.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

 • Måltider udover morgenmad
 • Ankomsttransfer i speedbåd eller paraglider, tal med jeres rejserådgiver om mulighederne

Bemærk

 • Al bagage skal kunne være i bagagerummet på en almindelig 4 personers bil
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Oman

I kan naturligvis forlænge jeres ophold på Six Senses Zighy Bay eller kombinere med eksempelvis et ophold i Dubai. Ring og tal med jeres rejserådgiver for at høre nærmere om jeres næste arabiske eventyr. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.