Xl Oman Zighy Bay Six Senses Pool Villa Suite Beach Front Aerial
Oman

Six Senses Zighy Bay

Idyllisk isolation og gennemført barfodsluksus ved smuk sandstrand

I et afsides hjørne af Omans billedskønne Musandam-provins har Six Senses Zighy Bay skabt en lille landsby af rustikke poolvillaer, hvor barfodsluksus og gennemført velvære går hånd i hånd - kun en kort flyvetur fra Danmark.

Mellem bjerg og hav

Six Senses Zighy Bay ligger storslået ud til en finkornet sandstrand og ved foden af et stort bjergmassiv, der giver en hel særlig følelse af at være komplet afskåret fra omverdenen. Dette er ikke et almindeligt strandresort, men en idyllisk lille landsby med sand i gaderne og luksuriøse poolvillaer gemt væk bag rustikke afskærmninger, så I har privatliv overalt.

Hjemme i Oman

Det gennemførte design er helt i Six Senses' ånd, og naturmaterialer, enkelhed og harmoni med omgivelserne krydres med tekstiler i glade pangfarver. Kombinationen af lokale byggetraditioner og moderne komfort sikrer et helt unikt udtryk. Men selv om resortet ikke ligner noget, I har set før, så er følelsen særdeles velkendt: Det er følelsen af at være hjemme. Helt enkelt.

En oase, ikke et resort

Six Senses Zighy Bay er ikke blot et resort, det er et bjerg, en oase og en strand. På bjerget kan I paraglide, tage på picnic, vandre eller spise middag på den eksklusive restaurant Sense on the Edge. Oasen er et fatamorgana af duftende hennabuske, dadelpalmer og krydderurter til eget forbrug. Og den 1,5 km lange strand er et kapitel for sig med det fineste, blødeste sand og krystalklart vand, som også indbyder til snorkling.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Ankom i speedbåd, i bil eller med paraglider!

Resortets gæster tilbydes at vælge mellem tre unikke ankomster: En smuk tur med speedbåd i 10 minutter, en køretur ned ad bjerget med udsigt over bugten eller en flyvetur med paraglider (som tandem-spring) ned fra bjerget. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne.

Eksklusivt Dhow-krydstogt

Som gæster på Six Senses Zighy Bay har I også mulighed for at tilkøbe et tredages krydstogt med hotellets private skib, en luksuriøs dhow konstrueret i traditionel arabisk stil med alle moderne bekvemmeligheder. Med blot seks sovepladser er her lagt op til en virkelig eksklusiv oplevelse med kok, yogainstruktør og massageterapeuter om bord. I sejler gennem den berømte Musandam-fjord omgivet af bjerge og koralrev, der myldrer af liv. Kontakt jeres rejserådgiver for at høre nærmere om mulighederne.

Også for børn!

Udforsk lokale råvarer i køkkenhaven, og hils på resortets tamme geder. Six Senses Zighy Bay er et fortræffeligt familieresort med børne- og teenageklub, hvor der arrangeres alt fra cupcake-bagning til skattejagter og olympiske lege. Ved siden af saltvandspoolen er et mindre legeområde med blandt andet rutsjebane, trampolin, bordtennis og bueskydning.

To idylliske pools

Resortets hovedpool ligger centralt mellem strand og restauranter, mens den anden pool, der er en saltvandspool, ligger i resortets ene ende. Begge pools er meget fredfyldte og smukt anlagt med kig til bjerget, palmerne og stranden.

Gastronomi i højderne eller helt nede på jorden

På Six Senses Zighy Bay bydes I på gennemført gastronomi, der enten kan nydes som buffet og à la carte i hovedrestauranten eller om aftenen også i The Summerhouse, der serverer kød-, vegetar- og fiskeretter med et bistro-inspireret twist.

I kan også besøge gourmetrestauranten Sense on the Edge (kun torsdag, fredag & lørdag), der ligger på toppen af bjerget lige under stjernehimlen, eller Shua Shack (kun mandag), der serverer traditionelt arabisk lam i ægte beduinstil på stranden. Husk at bestille bord hjemmefra, og bemærk, at visse restauranter har begrænsede åbningstider i sommerhalvåret.

XL Oman Six Senses Zighy Bay Pool Villa Suite Beachfront
XL Oman Six Senses Zighy Bay Bedroom
Xl Oman Hotel Six Senses Zighy Bay 2Bdr Pool Villa Bedroom 1St Floor DKPL 102396
Generationsrejser til Six Senses Zighy Bay

Poolvilla og barfodsluksus i luksuriøs oase

Villaer med unik charme

På Six Senses Zighy Bay kan I vælge mellem tre forskellige villatyper.

Pool Villa

82 m2 indendørs areal og i alt 247 m2 inkl. pool og terrasse. Privat pool og en overdækket pavillon. Villaerne er indrettet med sammenhægende sove- og opholdsrum samt både inden- og udendørs badeværelse. Mod et tillæg kan I booke en villa med direkte strandadgang.

Spa Pool Villa

82 m2 indendørs areal - I alt 247 m2 inkl. pool og terrasse. Villaen er identisk med en pool villa bortset fra, at I her får en personlig in-villa spa, hvor I kan nyde private Six Senses Spa-behandlinger udført af de professionelle terapeuter.

Pool Villa Suite

126 m2 indendørs areal - I alt 412 m2 inkl. pool og terrasse. Rummelig indretning med privat pool og overdækket pavillon med strandadgang. Separat soveværelse og opholdsrum. Badeværelse med inden- og udendørs brusebad.

Større villaer

Er I flere, der rejser sammen, er det også muligt at booke større villaer med to soveværelser eller de endnu større Private Reserves, hvor I har et privat område på hele 3 km2 og en villa med 8-10 sengepladser. 

Jeres butler leder jer til jeres poolvilla på 161 m2, der er skabt traditionel omani-arkitektur og rustikke sten, så den smyger sig perfekt ind i omgivelserne.

En port åbner til den store gårdhave med solterrasse, spiseplads, en skyggefuld lounge med farverige daybeds og ikke mindst jeres egen pool. Gårdhaven kan åbnes i den ene ende, hvis I ønsker at lukke mere af havets brise ind.

To smukke etager

Indenfor er hvidskurede vægge, de smukkeste trælofter, stengulve i stueetagen og trægulve på førstesal og en enkel indretning med skønne detaljer.

I stueetagen er master bedroom med toilet og stort badeværelse med badekar indenfor og brus udenfor. På første sal er en stor stue, endnu et soveværelse med eget badeværelse og en balkon med den smukkeste udsigt.  

Hvem skal bo oppe, og hvem skal bo nede? Begge dele er lige fristende, men det vigtige er, at I er sammen i en vidunderlig villa med god plads til at være jer selv, når der er brug for det. I kan vælge, om der skal være to dobbeltsenge eller en dobbeltseng og to enkeltsenge plus eventuel ekstra opredning.

I kan være 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn på generationsrejse til Six Senses Zighy Bay i Oman.

Der er naturligvis aircondition, wi-fi, CD- og DVD-afspiller, satellit-tv og Nespresso-maskine. Selv et køleskab fyldt med vin er her.

HÅNDPLUKKET TIL DIG

Hotellet indgår i følgende rejseforslag

Xl Oman Zighy Bay Six Senses Beach Sunbeds
Dubai, Mellemøsten

Glæd jer til

Poolvilla og familieluksus kort rejsetid fra Danmark

Idyllisk natur og børnevenlig strand

Smagfuld gastronomi for alle aldre

Hyggelige familieaktiviteter

Shopping og sjov i Dubai med mulighed for besøg i Burj Khalifa

Xl Oman Hotel Six Senses Zighy Bay Mail Pool
Oman, Mellemøsten

Idyllisk strandluksus i Oman

8 dage fra

29.500 kr.

Glæd jer til

En stor villa med privat pool og egen butler

Gastronomiske oplevelser i unikke omgivelser

Bjerge, ørken og snorkling

Sublim spa og service i top

Ankomst med jeep, speedbåd eller paraglider

Xl Oman Hotel Six Senses Zighy Duplex 2Bdr Pool Villa Aerial
Oman, Mellemøsten

Glæd jer til

Luksusvilla med stor, privat pool

Børnevenlig sandstrand

Sublime smagsoplevelser for store og små smagsløg

Hyggelige aktiviteter og intenst samvær

Kort rejsetid til luksus og afslapning i bedste Six Senses-stil

Xl Oman Zighy Bay Six Senses Main Pool Woman Aerial View
Dubai, Mellemøsten

Glæd jer til

Ultimativ barfodsluksus kun 6 timer fra Danmark

Egen villa med privat pool og butler

Topklasses gastronomi i underskønne omgivelser

Snorkling, sejlture og paragliding

2 dages shopping i Dubai, inkl. high tea i Burj Khalifa

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Oman

Alle vores rejser i Oman kan skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Men vi har også håndplukket hoteller og nøje udvalgt særlige oplevelser i både Abu Dhabi og Dubai.

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Mellemøsten, der matcher jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.