XL Peru Machu Picchu Lost City Of The Inca's View

Adventure i Andesbjergene

Adventure i Andesbjergene

23 dage

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Aktiv rejse til Peru, Bolivia og Chile

Oplev alle de store højdepunkter i Peru i kombination med nogle af Sydamerikas mest forunderlige seværdigheder og ukendte steder i Bolivia og Chile.

Rejsen byder på en perlerække af ufattelige oplevelser som f.eks. den glemte by Machu Picchu, inkahovedstaden Cuzco, indianerne på Titicacasøen, maleriske byer i Bolivia, store saltsletter og mangefarvede søer med flamingoer i tusindvis, månelandskaber og ørken i Chile samt hovedstaden Santiago de Chile.

Glæd jer til

 • Inkaernes hovedstad Cuzco og verdensunderet Machu Picchu
 • Titicacasøen og La Paz
 • Den gamle mineby Potosi
 • Oplevelser af lokale indianersamfund
 • Den unikke saltørken Uyuni

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Lima, Peru 1 nat på Lima, Peru 1 Højdepunkter Mød jeres guide og rejsegruppe. Mød jeres guide og rejsegruppe.
Cuzco, Peru 2 nætter på Cuzco, Peru 2 Højdepunkter Inkahovedstaden med hyggelige markedspladser og arkitektoniske kirker. Inkahovedstaden med hyggelige markedspladser og arkitektoniske kirker.
Ollantaytambo, Peru 1 nat på Ollantaytambo, Peru 1 Højdepunkter Fæstningen i den hellige Inkadal og spektakulære udsigt. Fæstningen i den hellige Inkadal og spektakulære udsigt.
Machu Picchu, Peru 1 nat på Machu Picchu, Peru 1 Højdepunkter Byen spanierne aldrig fandt og i dag Perus største seværdighed. Byen spanierne aldrig fandt og i dag Perus største seværdighed.
Cuzco, Peru 1 nat på Cuzco, Peru 1 Højdepunkter Sacsayhuaman, det gamle forsvarsanlæg og Inka-badet Tambo Machay. Sacsayhuaman, det gamle forsvarsanlæg og Inka-badet Tambo Machay.
Puno, Peru 2 nætter på Puno, Peru 2 Højdepunkter Sejl på Titicacasøen og spot vilde lamaer. Sejl på Titicacasøen og spot vilde lamaer.
La Paz, Bolivia 3 nætter på La Paz, Bolivia 3 Højdepunkter Imponerende udsigter over Andesbjergene og heksemarkedet Mercado de las Brujas. Imponerende udsigter over Andesbjergene og heksemarkedet Mercado de las Brujas.
Sucre, Bolivia 3 nætter på Sucre, Bolivia 3 Højdepunkter Landets officielle hovedstad med hvidkalkede facader og historiske museer. Landets officielle hovedstad med hvidkalkede facader og historiske museer.
Potosi, Bolivia 1 nat på Potosi, Bolivia 1 Højdepunkter På UNESCOS verdensarvsliste, kendt for byens sølvminer og spanske bygninger. På UNESCOS verdensarvsliste, kendt for byens sølvminer og spanske bygninger.
Uyuni, Bolivia 2 nætter på Uyuni, Bolivia 2 Højdepunkter Verdens største saltslette, spruttende gejsere, aktive vulkaner og røde flamingoer. Verdens største saltslette, spruttende gejsere, aktive vulkaner og røde flamingoer.
San Pedro de Atacama, Chile 2 nætter på San Pedro de Atacama, Chile 2 Højdepunkter Røde ørkenlandskaber og solnedgang over månedalen. Røde ørkenlandskaber og solnedgang over månedalen.
Santiago de Chile, Chile 2 nætter på Santiago de Chile, Chile 2 Højdepunkter Den historiske hovedstad fyldt med museer og omgivet af vingårde. Den historiske hovedstad fyldt med museer og omgivet af vingårde.
XL Peru Ollantaytambo Inca Fortress In The Sacred Valley In The Peruvian Andes

En rigtig adventurerejse

Det store Andeseventyr er arrangeret af Nyhavn Rejsers partner G Adventures, der har mange års erfaring med rejser i denne verdensdel. Det er en rigtig adventurerejse med vægt på ægte oplevelser og højt aktivitetsniveau. Indkvartering foregår under enkle kår med masser af atmosfære og tæt på lokalsamfundet: små hoteller og simple pensionater.

Transporten er en oplevelse i sig selv og foregår til fods, med offentlige busser, tog, båd og firhjulstrukne køretøjer.

Engelsktalende turleder

I rejser med en engelsktalende turleder i en lille gruppe på max. 15 deltagere (ofte kun ca. 10). Sammensætningen er international, så I kan møde ligesindede eventyrere fra alverdens lande. Mange udflugter er inkluderet, andre steder vil der være tid på egen hånd til at udforske byer og seværdigheder efter forslag fra turleder.

Vi planlægger jeres flyrejse, så I ankommer på det tidspunkt, der passer jer bedst. Fremme på hotellet får I anvisning på, hvornår I møder jeres rejseleder og resten af gruppen, der bor på samme hotel.

XL Chile Santiago De Chile Cable Car In San Cristobal Hill Panoramic View
XL Peru Peruvian Alpaca Animals
Bolivia Sol De Manana Geyser Mud
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Ankomst Lima, hvor I møder gruppen.

Small Peru Lima Coastline Beach

Morgenfly til Cuzco, den gamle atmosfærerige Inkahovedstad. Gåtur til de nærliggende spændende inkaruiner eller ad brostensgader og hyggelige stræder til markedsplads, gamle kirker og maleriske bygninger. Det er også muligt at tage på cykeltur, rafting eller ridning.

XL Peru Cuzco Morning Sun Plaza De Armas City View

I besøger Den hellige Inkadal på vej til Ollantaytambo, en imponerende inkaruin med stejle terrasser, der vogter en fæstning.

XL Peru Ollantaytambo

I tager med morgentog fra Ollantaytambo til Aguas Calientes, byen med de varme kilder, der ligger ved foden af den berømte inkaby, Machu Picchu. Dagen er afsat til at udforske den imponerende inkaby, som spanierne aldrig fandt, og derfor "forsvandt" fra historien, indtil man igen hører om den i 1860’erne.

XL Peru Machu Picchu Llama Ruins

Da I har overnattet i Aguas Calientes, kan I bruge morgenen på at gense Machu Picchu inden alle dagsturisterne ankommer. Få andre oplevelser kan måle sig med fornemmelsen af at stå ved "Intipunku", Solporten, for at se morgendiset løfte sig og åbenbare synet over "Machu Picchu" og Andesbjergenes grønklædte bjerge med snedækkede tinder. I vender tilbage til Cuzco og bruger eftermiddagen og den følgende by på flere oplevelser i byen og omegnen, som fx Sacsayhuaman eller Tambo Machay.

XL Peru Sacsayhuaman Peruvian Girls And Alpacas People

I fortsætter over Altiplano-højsletten med ørkenlignende sletter, snedækkede bjergtinder og grønne marker med lamaflokke. I sejler på Titicacasøen og besøger indianerne på Uros, de flydende sivøer og Taquile, hvor de lokale lever traditionsrige samfund med rødder tilbage til inkatiden. I er nu næsten 4.000 m.o.h., luften er krystalklar og solen er skarp.

Xl Peru Small Settlement Near Puno Village Altiplano

I sejler langs Titicacasøens bredder, og begiver jer ind i Bolivia i bus med udsigt til de imponerende Andesbjerge, hvor mange tinder er over 6 km høje. Tid til at gå på opdagelse i La Paz’ gader, besøge heksemarkedet og månedalen i byens udkant.

XL Peru Titicaca Lake Uros Islands View Canoe Local Girl

I flyver til Sucre, landets officielle hovedstad, der er kendetegnet ved sin behagelige atmosfære, spændende museer og smukke hvide bygninger fra den spanske kolonitid. Tæt på byen kan I se dinosaurus-spor, der er over 60 mill. år gamle.

XL Bolivia Colonial Architecture In The Town Sucre

Potosi er erklæret verdens kulturarv af UNESCO pga. sine mange velbevarede spanske bygninger, men byen er især kendt for sølvminer, der i kolonitiden bragte store rigdomme til spanske kolonitidsherrer. I skal naturligvis opleve en mine, der fortsat er i brug.

Xl Bolivia Potosi San Cristobal De Lipez Church

I står tidligt op og kører til den lille flække Uyuni, hvor I overnatter, inden I i firhjulstrukne køretøjer begiver jer ud i de surrealistisk smukke landskaber på verdens største saltslette ved Uyuni. I skal se søer i røde, grønne og hvide farver, spruttende geysere, mudderbassiner, termiske bade, røde flamingoer i tusindvis og knejsende vulkaner i klassisk kegleform. Området er utvivlsomt en af Sydamerikas bedst gemte naturperler, og vil for mange stå som højdepunktet på rejsen, da det ikke ligner andet her på kloden.

Xl Bolivia Colchani Salar De Uyuni Salt Pyramids

I forlader Bolivias højsletter, kører forbi Licancabúr-vulkanen 3000 m. ned i højde til den chilenske grænse. Jeres mål er den maleriske landsby San Pedro de Atacama, der er omgivet at vejrbidte, men uendeligt smukke røde ørkenlandskaber, et af verdens tørreste områder. I slapper af i byens støvede gader og tager på opdagelse i den forunderlige månedal med store sandklitter og eroderede klippelandskaber.

Xl Chile Atacama Desert Salar De Atacama Laguna Chaxa Flamingo Animal

I flyver sydpå fra Calama til Chiles hyggelige, historiske hovedstad, hvor I slutter rejsen med at besøge vingårde, museer og spise middag i trendy Bellavista.

XL Santiago De Chile Santa Lucia Park Hill

Rejsen slutter og deltagerne tager afsked efter et fantastisk eventyr over Andesbjergene gennem tre lande. Hjemrejsen påbegyndes dag 22, medmindre I vil opleve Påskeøen eller fortsætte med andre oplevelser.

XL Chile Easter Island Ahu Tongariki
Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse København - Lima og Santiago - København med LAN Airlines
 • Lufthavnsskatter
 • Lokal transport med bus, tog, fly, båd og til fods
 • Alle overnatninger, 19 nætter på hostel/guesthouse, 2 nætter simpel indkvartering (sovesal) i Uyuni
 • Som angivet dag 15-17. M =Morgenmad, F= Frokost, A= Aften
 • G Adventures turleder samt lokal guide

Ikke inkluderet

 • Øvrige måltider (beregn ca. USD 400)
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport til og fra lufthavnen ved ankomst og afrejse (kan bestilles)
 • Indkvartering er i delt dobbeltværelse. Ønsker du dit eget værelse kan dette fås mod tillæg på 5.990 kr.

Bemærk

 • Afrejse muligt fra Århus, Ålborg, Rønne og Billund mod et tillæg på fra kr. 700,-
 • Ring til Lasse Westh og hør mere om denne fantastiske adventurerejse

 

 • Pris, hvis du rejser alene

  G Adventures giver mulighed for, at man kan rejse alene, men alligevel nøjes med at betale samme pris pr. person som par. Det forudsætter dog, at man deler værelse med en anden i gruppen – altid af samme køn! Man kan også bestille enkeltværelse, men det er til forhøjet pris.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Peru. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.