• Uros, de flydende sivøer ved Titicacasøen, Peru
 • Machu Picchu i Peru. Inkaernes glemte by
 • Santiago, Chile

Adventure i Andesbjergene

23 dages aktiv rejse til Peru, Bolivia og Chile, fra 35.500 kr.

Glæd jer til:

Inkaernes hovedstad Cuzco og verdensunderet Machu Picchu

Titicacasøen og La Paz

Den gamle mineby Potosi

Oplevelser af lokale indianersamfund

Den unikke saltørken Uyuni

Læs mere

Oplev alle de store højdepunkter i Peru i kombination med nogle af Sydamerikas mest forunderlige seværdigheder og ukendte steder i Bolivia og Chile.

Rejsen byder på en perlerække af ufattelige oplevelser som f.eks. den glemte by Machu Picchu, inkahovedstaden Cuzco, indianerne på Titicacasøen, maleriske byer i Bolivia, store saltsletter og mangefarvede søer med flamingoer i tusindvis, månelandskaber og ørken i Chile samt hovedstaden Santiago de Chile.

Det store Andeseventyr er arrangeret af Nyhavn Rejsers partner G Adventures, der har mange års erfaring med rejser i denne verdensdel. Det er en rigtig adventurerejse med vægt på ægte oplevelser og højt aktivitetsniveau. Indkvartering foregår under enkle kår med masser af atmosfære og tæt på lokalsamfundet: små hoteller og simple pensionater.

Transporten er en oplevelse i sig selv og foregår til fods, med offentlige busser, tog, båd og firhjulstrukne køretøjer.

I rejser med en engelsktalende turleder i en lille gruppe på max. 15 deltagere (ofte kun ca. 10). Sammensætningen er international, så I kan møde ligesindede eventyrere fra alverdens lande. Mange udflugter er inkluderet, andre steder vil der være tid på egen hånd til at udforske byer og seværdigheder efter forslag fra turleder.

Vi planlægger jeres flyrejse, så I ankommer på det tidspunkt, der passer jer bedst. Fremme på hotellet får I anvisning på, hvornår I møder jeres rejseleder og resten af gruppen, der bor på samme hotel.

Program

Dag 1
Lima, Peru

Ankomst Lima, hvor I møder gruppen.

Dag 2-3
Inkahovedstaden Cuzco

Morgenfly til Cuzco, den gamle atmosfærerige Inkahovedstad. Gåtur til de nærliggende spændende inkaruiner eller ad brostensgader og hyggelige stræder til markedsplads, gamle kirker og maleriske bygninger. Det er også muligt at tage på cykeltur, rafting eller ridning.

Dag 4
Fæstningen ved Ollantaytambo

I besøger Den hellige Inkadal på vej til Ollantaytambo, en imponerende inkaruin med stejle terrasser, der vogter en fæstning.

 

Dag 5
Togtur til Den glemte by Machu Picchu

I tager med morgentog fra Ollantaytambo til Aguas Calientes, byen med de varme kilder, der ligger ved foden af den berømte inkaby, Machu Picchu. Dagen er afsat til at udforske den imponerende inkaby, som spanierne aldrig fandt, og derfor "forsvandt" fra historien, indtil man igen hører om den i 1860’erne.

Dag 6-7
Machu Picchu og Cuzco

Da I har overnattet i Aguas Calientes, kan I bruge morgenen på at gense Machu Picchu inden alle dagsturisterne ankommer. Få andre oplevelser kan måle sig med fornemmelsen af at stå ved "Intipunku", Solporten, for at se morgendiset løfte sig og åbenbare synet over "Machu Picchu" og Andesbjergenes grønklædte bjerge med snedækkede tinder. I vender tilbage til Cuzco og bruger eftermiddagen og den følgende by på flere oplevelser i byen og omegnen, som fx Sacsayhuaman eller Tambo Machay.

 

Dag 8-9
Puno og Titicacasøen

I fortsætter over Altiplano-højsletten med ørkenlignende sletter, snedækkede bjergtinder og grønne marker med lamaflokke. I sejler på Titicacasøen og besøger indianerne på Uros, de flydende sivøer og Taquile, hvor de lokale lever traditionsrige samfund med rødder tilbage til inkatiden. I er nu næsten 4.000 m.o.h., luften er krystalklar og solen er skarp.

Dag 10-11
La Paz, Bolivia

I sejler langs Titicacasøens bredder, og begiver jer ind i Bolivia i bus med udsigt til de imponerende Andesbjerge, hvor mange tinder er over 6 km høje. Tid til at gå på opdagelse i La Paz’ gader, besøge heksemarkedet og månedalen i byens udkant.

Dag 12-13
Hovedstaden Sucre

I flyver til Sucre, landets officielle hovedstad, der er kendetegnet ved sin behagelige atmosfære, spændende museer og smukke hvide bygninger fra den spanske kolonitid. Tæt på byen kan I se dinosaurus-spor, der er over 60 mill. år gamle.

 

Dag 14
Sølvminebyen Potosi

Potosi er erklæret verdens kulturarv af UNESCO pga. sine mange velbevarede spanske bygninger, men byen er især kendt for sølvminer, der i kolonitiden bragte store rigdomme til spanske kolonitidsherrer. I skal naturligvis opleve en mine, der fortsat er i brug.

Dag 15-17
Saltsletterne ved Uyuni (2 M, 2F, 2A)

I står tidligt op og kører til den lille flække Uyuni, hvor I overnatter, inden I i firhjulstrukne køretøjer begiver jer ud i de surrealistisk smukke landskaber på verdens største saltslette ved Uyuni. I skal se søer i røde, grønne og hvide farver, spruttende geysere, mudderbassiner, termiske bade, røde flamingoer i tusindvis og knejsende vulkaner i klassisk kegleform. Området er utvivlsomt en af Sydamerikas bedst gemte naturperler, og vil for mange stå som højdepunktet på rejsen, da det ikke ligner andet her på kloden.

 

Dag 18-19
Ørkenen ved San Pedro de Atacama, Chile

I forlader Bolivias højsletter, kører forbi Licancabúr-vulkanen 3000 m. ned i højde til den chilenske grænse. Jeres mål er den maleriske landsby San Pedro de Atacama, der er omgivet at vejrbidte, men uendeligt smukke røde ørkenlandskaber, et af verdens tørreste områder. I slapper af i byens støvede gader og tager på opdagelse i den forunderlige månedal med store sandklitter og eroderede klippelandskaber.

Dag 20-21
Santiago de Chile, hovedstaden

I flyver sydpå fra Calama til Chiles hyggelige, historiske hovedstad, hvor I slutter rejsen med at besøge vingårde, museer og spise middag i trendy Bellavista.

Dag 22-23
Hjemrejse og ankomst til Danmark

Rejsen slutter og deltagerne tager afsked efter et fantastisk eventyr over Andesbjergene gennem tre lande. Hjemrejsen påbegyndes dag 22, medmindre I vil opleve Påskeøen eller fortsætte med andre oplevelser.

 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Adventure i Andesbjergene, 23 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
09.07.20 - 31.12.2035.000-37.00035.000-37.000
01.01.21 - 20.11.2136.000-38.00036.000-38.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse København - Lima og Santiago - København med LAN Airlines
 • Lufthavnsskatter
 • Lokal transport med bus, tog, fly, båd og til fods
 • Alle overnatninger, 19 nætter på hostel/guesthouse, 2 nætter simpel indkvartering (sovesal) i Uyuni
 • Som angivet dag 15-17. M =Morgenmad, F= Frokost, A= Aften
 • G Adventures turleder samt lokal guide

Ikke inkluderet

 • Øvrige måltider (beregn ca. USD 400)
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport til og fra lufthavnen ved ankomst og afrejse (kan bestilles)
 • Indkvartering er i delt dobbeltværelse. Ønsker du dit eget værelse kan dette fås mod tillæg på 5.990 kr.

Bemærk

 • Afrejse muligt fra Århus, Ålborg, Rønne og Billund mod et tillæg på fra kr. 700,-
 • Ring til Lasse Westh og hør mere om denne fantastiske adventurerejse

Extra info

Pris, hvis du rejser alene

G Adventures giver mulighed for, at man kan rejse alene, men alligevel nøjes med at betale samme pris pr. person som par. Det forudsætter dog, at man deler værelse med en anden i gruppen – altid af samme køn! Man kan også bestille enkeltværelse, men det er til forhøjet pris.