Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Pool 69
São Teotónio, Portugal

Craveiral Farmhouse

Portugisisk landidyl, simple living og eget hus tæt på Alentejo-kysten

Hvidkalkede, stilfulde gårdhuse, omkranset af de skønneste, landlige omgivelser, hvor geder, æsler og kyllinger boltrer sig mellem økologiske køkkenhaver, marker og vilde blomsterenge. Fire pools, spa, yoga og jord-til-bord køkken. Craveiral Farmhouse er mere end et hotel. Det er landets rytme og ro. Cikadernes sang i aftenlyset. Og en drøm om et enklere liv. Det er følelsen af at høre til.

Det kan I se frem til

Luksus, landidyl og det enkle liv i Alentejo

Simple living på landet i Portugal

Følelsen af at høre til. Være til. Og nyde alt det, som er godt her i livet. Det er filosofien på Craveiral Farmhouse, der har skabt et af de slags steder, man ikke har et lyst til at forlade igen. Glæd jer til at nyde roen og den landlige rytme i fredfyldte omgivelser, hvor I kan vælge mellem et skønt udvalg af små, hvidkalkede huse i portugisisk landstil – med eget køkken og privat terrasse.

Craveiral Farmhouses værelser og hovedbygning fordeler sig på fire klynger eller ”gårde”, der alle er forbundet af skønne gangbroer i træ, omkranset af køkkenhaver, marker, skov og vilde blomsterenge.

Enkel luksus med omtanke

Hotellets ejer, Pedro Fanca Pinto, har haft et stærkt ønske om at efterlade et helt specielt sted til sine efterkommere – og det kan mærkes. Craveiral Farmhouses stilfulde og minimalistiske udtryk bærer tydeligt præg af ejerens personlige investering og varme, og de traditionelle huse er også nænsomt ombygget med afsæt i bæredygtige principper, og en oprigtig værdsættelse for stedets ånd og historie.

Mulighed for Adults Only

Med sin kombination af ”levende gård”, husdyr, velvære og private huse, er Craveiral Farmhouses et vidunderligt refugie for såvel par som familier – og søger I ekstra privatliv, er det muligt at bo i et Adults Only område, også med egen, direkte adgang til en pool, som kun for voksne. Hør mere om Adults Only på Craveiral Farmhouse med jeres rejserådgiver.

Nationalpark med vilde kyster og strande

Craveiral Farmhouse ligger lige udenfor landsbyen São Teotónio og blot 20 minutters kørsel fra nogle af Alentejo-kystens fantastiske, vilde strande som Praia do Carvarhal og Praia dos Machados, mens den populære Praia da Zambujeira byder på autentisk portugisisk feriestemning – hele kysten her ligger i nationalparken Parque Natural do Sudoeste Alentejano og byder på en perlerække af små klippebugter, fiskerlejer og vidunderlige naturområder med høje klippeskrænter, der skuer ud mod Atlanterhavet.  

Egen bil eller lej en Land Rover

Vi anbefaler, at I besøger Craveiral Farmhouse med egen bil, så I frit kan udforske og nyde det skønne område, men alternativt er der også mulighed for at leje en bil på hotellet – og det er naturligvis en Land Rover Defender.

Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Horse 16
Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse 57
Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Bike 49

Faciliteter og services

Jord-til-bord og stenovnspizza

Craveiral Farmtable er Craveiral Farmhouse knitrende hjerte – med åbent ildsted, bløde sofaer og udendørs bænke, hvor I kan nyde de lokale vine, mens solen går ned over de idylliske omgivelser. Restauranten byder på morgenmad (leveres også til jeres hus), stenovnspizzeria (i samarbejde med et socialt projekt), brunch (i weekender) samt et skønt udvalg af dagens (og årstidens) retter med lokale specialiteter, supper, salater, kager og ikke mindst rustikke grill-middage (fisk, kød eller vegetarisk).

Det hele tager afsæt i sæsonens råvarer med hjælp fra hotellets egne økologiske haver og regionens lokale producenter, vildtjægere og fiskere – glæd jer til den ægte smag af Alentejo, tilberedt i et skønt møde mellem traditionelle dyder og moderne udtryk.

Fire pools, wellness og yoga

Craveiral Farmhouse har fire pools, hvoraf en er for børn og en er indendørs, som del af et wellnesscenter med sauna, dampbad og et lille fitnesscenter. I kan også glæde jer til hotellets løbende Lu Yong yoga sessioner, mens Craveiral Farmhouse også tilbyder ayurvediske massager efter aftale.

Det gode liv på landet – med mange aktiviteter

Craveiral Farmhouse er et levende landsted – det betyder god plads og masser af søde dyr, som børn og voksne kan lære at kende. I kan ride en tur på gårdens heste eller æsler, tage en bold med ud på fodboldbanen og cykle en tur gennem markerne. Har I lyst til lidt mere action og eventyr, tilbyder Craveiral Farmhouse også udflugter med quadbikes, ligesom hotellet arrangerer alt fra særlige BBQs og picnics i området.

Fire gårde med 38 huse

Craveiral Farmhouse består af fire ”gårde” - Horta, Medronho, Azinho og Cravo - der rummer i alt 38 forskellige huse med lille køkken, brændeovn og privat terrasse. Alle husene er indrettet i en let og minimalistisk stil med moderne møbler, interiør af portugisiske designere og lyse træelementer, der giver en behagelig, landlig varme. Fik vi nævnt, at kæledyr også er tilladte?

Værelsestyper på Craveiral Farmhouse

 

  • Studio: (40 m2, 2 personer). Det mindste af husene med soveværelse, bad/toilet og køkken.
  • 1-Bedroom house: (64 m2, 2-4 personer) Soveværelse, opholdsstue med sofa opredning, bad/toilet og køkken. Ideelt for familie med 2 voksne og 2 børn.
  • Farmhouse: (64 m2, 2-4 personer). Soveværelse, opholdsstue med sofa opredning, bad/toilet og køkken.
  • Farmloft: (64 m2, 2 personer). Huset er bygget med åben plan, således at soveværelse, opholdsrum og køkken er i samme rum. Bad/toilet. Dette hus er en del af Cravo-gården, som har adgang til en pool, der er eksklusiv for gårdens beboere.
  • 2-Bedroom House: (85 m2, 4-6 personer). Her er 2 soveværelser, opholdsrum med sovesofa, bad/toilet og køkken. Huset har 2 udendørs terrasser og er ideelt for vennepar eller en familie med flere børn.
  • Owner’s House WeWood: (85 m2, 2 personer). Disse huse er designet med det bedste håndværk og en lidt mere luksuriøse i deres interiør. Soveværelse, opholdsrum, bad/toilet og køkken samt adgang til pool, der er til eksklusiv brug for beboer i Cravo-gården.
  • Farmers House: (85 m2, 4-6 persoenr). Huset har 2 soveværelser, opholdsrum med sovesofa, bad/toilet og køkken. Det er 2 private, udendørs terrasser. Ideelt for vennepar eller en familie med flere børn, der gerne vil have en smule mere luksus i de små detaljer.
Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Cooking 13
Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Food 07
Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Drink 41
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Portugal Moncarapacho Octant Hotels Vila Monte Drone Overview 2
Portugal, Europa

Glæd jer til

Det bedste af Portugal fra landlige Alentejo til Algarves strande

To vidunderlige 5* landsteder omgivet af smuk natur

Skøn boutique-stemning med sans for sted og historie

Jord-til-bord køkken og regionale specialiteter

7 dages billeje til at udforske byer, bjerge og kyster

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Portugal. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Portugal ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.