Xl Four Seasons Hotel Ritz Portugal Lisboa Outdoor Lounge
Lissabon, Portugal

Four Seasons Hotel Ritz Lisbon

Lissabons mest luksuriøse hotel

Four Seasons Hotel Ritz Lisbon er et af Lissabons mest luksuriøse hoteller. Her indfries alle forventninger, I måtte have til et femstjernet hotel. Nyd top gastronomi og service, sublim spa samt store værelser med unik indretning inspireret af 1800-tallet.

Hotellet ligger i hjertet af Lissabon på en af byens syv høje, hvorfra I har en fantastisk udsigt ud over byen, Eduardi VII-parken og Atlanterhavet i det fjerne. I har desuden gåafstand til de fleste af byens store seværdigheder.

Stilfuldt design inspireret af 1800-tallet

Indenfor på Four Seasons Hotel Ritz er det som at træde ind i en verden forbeholdt de royale. Overalt på hotellet kan I nyde de stilfulde omgivelser, hvor indretningen er inspireret af 1800-tallet med fine detaljer i en smagfuld fusion med nutidens moderne udtryk.

Nogle af værelserne er indrettet, så de afspejler indretningen, som den så ud på kongefamiliens slot i Portugal i starten af 1800-tallet. Andre er inspireret af Biedermeiers idylliske og romantiske indretningsstil fra samme tidsperiode. Og rundt omkring på gangene kan I fordybe jer i spændende malerier, som vidner om Portugals fortid og tidligere dyder.

Xl Four Seasons Hotel Ritz Portugal Lisboa Lobby
Xl Four Seasons Hotel Ritz Portugal Lisboa Lounge
Xl Four Seasons Hotel Ritz Portugal Lisboa Four Seasons Junior Suite
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Forkælelse i spaen

The Ritz Spa er med sine mange behandlingsmuligheder såsom massage, ansigtsbehandlinger og mange flere en verden for sig. Her slipper I alle hverdagens tanker om stress og jag, og får fornyet jeres energi. Det er ren forkælelse for krop og sjæl. 

Opvarmet pool, fitness og løbebane

Før eller efter jeres besøg i spaen, kan I slappe af i den opvarmede indendørs pool i fredfyldte omgivelser. Trænger I i stedet til at være aktive, kan I benytte hotellets veludstyrede fitnesscenter eller løbe på den 400 meterlange udendørs løbebane, kun forbeholdt hotellets gæster.

Gastronomi og kulinariske oplevelser

Four Seasons Hotel Ritz er det oplagte valg for jer, der vil have det allerbedste. Hotellets restaurant Veranda er en af Lissabons gastronomiske perler og deres japanske restaurant O Japonês byder på kulinariske retter og delikat sushi, der sender jeres smagsløg på et sansefuldt eventyr.

I starter dagen med brunch på Veranda, hvis menukort senere på dagen byder på udsøgte skaldyrsfade, autentiske portugisisk-inspirerede retter og skønne desserter. Veranda har et skønt udendørs område, hvorfra I kan nyde de lune sommermorgener og -aftener med udsigt ud over parken og havet i det fjerne.

Afternon tea oog cocktails

I den stemningsfulde lounge kan I synke ned i de bløde loungemøbler og nyde jeres afternoon tea. Og i det store barområde kan I sidst på dagen forkæle jer selv med fantastiske cocktails til pianistens toner, der blidt strømmer fra klaveret.

Unikke værelser og suiter med balkon

Four Seasons Hotel Ritz har forskellige værelsestyper og luksussuiter, hvis indretning afspejler hotellets eksklusive stil med farver, detaljer og møbler, der sender tankerne hen mod 1800-tallet uden at gå på kompromis med komforten. Nyd at have god plads og egen balkon eller terrasse med smuk udsigt ud over hotellets store, grønne have og byen med sine mange historiske fokuspunkter såsom St. Georges fæstning.

Hotellets i alt 282 værelser og suiter er indrettet med alle de moderne faciliteter, I har brug for såsom aircondition, Wi-Fi, tv, minibar m.m.

Værelsestyper

  • Superior Rooms er på 42 m2 med 9 m2 balkon. I får enten en twin -, queen eller king size seng, og her er plads til tre voksne eller to voksne og et barn.
  • Deluxe Rooms er på 49 m2 med 9 m2 balkon. I får enten en king size seng eller to twin senge, og her er plads til tre voksne eller to voksne, et barn og et spædbarn.
  • Premier Rooms er på 49 m2 med 9 m2 balkon. I får enten en king size seng eller to twin senge, og her er plads her er plads til tre voksne eller to voksne, et barn og et spædbarn.
  • Four Seasons Junior Suiter er på 73 m2 med 9 m2 balkon. I får enten en king size seng eller to twin senge. Her kan I bo tre voksne eller to voksne med et barn og et spædbarn.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Portugal. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Portugal ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.