Xl Portugal Vineyard Hills Town River Douro Valley

Dourodalens vinland og Lissabons skønhed

Dourodalens vinland og Lissabons skønhed

8 dage fra 13.000 kr.

Kontakt Lars

Tlf. 33 320 320

Nordportugals smukke natur og Lissabons charme

Riv en uge ud af kalenderen, og lad jer forføre af pragtfulde Portugal. Nyd Nordportugals vidunderlige vinland, og bliv bjergtaget af de naturskønne omgivelser på jeres moderne boutiquehotel, før turen går videre til hjertet af Lissabon, hvor byens mange indtryk lokker og charmerer. Supplér med unikke naturoplevelser og gastronomi i topklasse – en perfekt getaway til Portugal.

Glæd jer til

 • Moderne boutiquehotel på bredden af Douro
 • Charmerende boutiquehotel i historisk ejendom centralt i Lissabon
 • 4 dages billeje til at opleve det nordlige Portugal
 • Vidunderlig vin og mad
 • Det gode liv i det autentiske Portugal
Det kan i se frem til

Masser af oplevelser

Smuk natur og selvforkælelse

Frodige, grønne bakker, terrasse efter terrasse med vinstokke, maleriske landsbyer og den blanke livsnerve, Dourofloden, der slanger sig gennem landskabet. Det er her, Portugals portvinsmagi bliver udøvet. Og her I kan tilbringe halvdelen af jeres rejse til pragtfulde Portugal. I bor på et moderne boutiquehotel, der tager begrebet udsigt til et helt nyt niveau. Med store glasflader og stringente linjer inviteres naturen inden for – lige ind til jer.

På egen hånd eller på arrangeret udflugt

Nyd udsigten, restauranterne, de dejlige værelser og faciliteterne, der får jer til at ønske, at I kunne blive for evigt. Men begiv jer alligevel udenfor, for omgivelserne er helt vidunderlige. Hotellet kan være behjælpeligt med at arrangere udflugter, hvis I ønsker det, og I kan også begive jer på tur til Porto, blot 45 min. væk i bil, hvis I trænger til nye indtryk.

I hjertet af Lissabon

Rejsen fortsætter til Portugals hovedstad Lissabon, der charmerer fra første færd. Her bor I lige i hjertet med al dets autentiske stemning og sanselige indtryk. Gå på opdagelse på egen hånd, eller book en guidet tur. Og husk at hvile fødderne lidt på jeres majestætiske hotel, hvis faciliteter forkæler i stor stil.

Lad os skræddersy jeres rejse til Portugal

Vi skræddersyr jeres rejse til Portugal. Kan I ikke få nok af Portugal, kan I forlænge rejsen og fortsætte til luksuriøse strandresorts som Vilalara og Pine Cliffs - eller til Craveiral og Villa Monte, hvor I også bor på boutiquehoteller.

Xl Portugal Lisbon Belem Tower Tagus River
Xl Portugal Lisbon Jeronimos Monastery Front Fountain Garden
Xl Portugal Lisbon Quinta Da Regaleira Sintra Underground Walkway
Det skal I opleve

Dagsprogram

I ankommer til Lissabon, får udleveret jeres bil og sætter kursen nordpå mod den frodige, legendariske Douro-dal. Det tager ca. 3,5 timer at nå frem til jeres hotel.

Octant Douro 5*

I skal bo 4 nætter på det moderne boutiquehotel Octant Douro 5*, et arkitektonisk kunstværk bygget i flere etager på en skråning ned mod Douro-floden. Indretningen er holdt i stilfulde stramme linjer, med masser af glas, der for alvor tager den omkringliggende natur ind. I bor i et Deluxe River View-værelse med morgenmad.

XL Portugal Castelo De Paiva Octant Douro Picnic Boat View
Small Portugal Castelo De Paiva Octant Douro A Terra Bar Terrace Lounge
XL Portugal Castelo De Paiva Octant Douro Pool Terrace Mountain View 2

I har dagene på egen hånd til at opleve livet, maden og vinen i den smukke Douro-dal. I området ligger mange lokale, spændende restauranter og vingårde. Porto ligger kun 45 min. væk i bil, så det er oplagt at tage på smuttur herind en af dagene. I kan også blive på hotellet og nyde jeres dejlige værelse, de smukke omgivelser og de lækre faciliteter – besøg spaen, få pulsen op i fitnesscenteret, og nyd den delikate mad i hotellets restauranter, der lægger stor vægt på lokale råvarer og madtraditioner. Hotellet arrangerer smagninger og forskellige oplevelser, bl.a. en tur til Paiva Walkways i Arouca – 8 km gangbroer i så godt som uberørt natur. En oplevelse ud over det sædvanlige med et unikt indblik i biologi, geologi og arkæologi.

Xl Portugal Vineyard Hills Town River Douro Valley

Jeres ophold på Octant Douro 5* er slut, og I kører retur mod Lissabon, hvor I har nogle dage til at opleve den smukke hovedstad. Vi anbefaler, at I stopper undervejs i en eller flere af Nordportugals skønne byer, f.eks. middelalderbyen Obidos, universitetsbyen Coimbra eller hellige Fatima. I ankommer til hotellet, hvor I tjekker ind. Her bor I så centralt, som det næsten lader sig gøre.

Medmindre I ønsker at have bilen, mens I bor i Lissabon, skal den afleveres hos udlejningsfirmaet inden check in. Det er vores erfaring, at det er meget nemt at komme rundt i Lissabon uden bil; her er en velfungerende infrastruktur, bl.a. moderne busser, en effektiv metro og naturligvis de klassiske, charmerende sporvogne.

Xl Portugal Lisboa Old Tram In Street
Xl Portugal Lisbon Jeronimos Monastery Front Fountain Garden
Xl Portugal Lisbon Street Restaurant Colors

Pousada de Lisboa 4+*

I skal bo 3 nætter på Pousada de Lisboa 4+*. Hotellet ligger i en historisk bygning, som både har været kongeslot og ministerium. Mærk historiens vingesus, og nyd de majestætiske omgivelser - såvel som den gode service. Også selv om smukke Lissabon lokker med sine mange tilbud lige uden for døren. Det er ikke uden grund, at hotellet er medlem af Small Luxury Hotels of the World. I bor i et Classic værelse med morgenmad.

Xl Portugal Hotel Pousada De Lisboa Lounge Area

Nyd dagene og Lissabon – Portugals smukke, charmerende hovedstad. Har I lyst til at komme på en guidet bytur, er vi naturligvis behjælpelige. Ellers er det bare at kaste sig ud i at opleve byen på egen hånd.

Kør en tur med de klassiske sporvogne, besøg det historiske Belémkvarter, hvor Vasco da Gama drog af sted til Indien i 1497, og nyd en Pastel de Nata på en lokal café. Her er nok at lave, og når I trænger til at hvile fødderne, er jeres hotel tæt på.

Xl Portugal Lisbon The Columns Wharf Downtown Sunset

I er nået til jeres sidste dag i Portugal. Når I er tjekket ud fra hotellet, får I en transfer til lufthavnen, hvorefter turen går hjem til Danmark. I har naturligvis også mulighed for at forlænge jeres rejse – tal med jeres rejserådgiver.

Xl Portugal Lisbon Rossio Square Fountains Statue
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København – Lissabon t/r
 • 4 dages billeje (VW Golf el. lign) inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og alle nødvendige forsikringer
 • 4 nætter på Octant Douro 5* i et Deluxe River View, inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Pousada Lisboa 4+* i et Classic værelse, inkl. morgenmad
 • Transfer hotel - lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Dourodalens vinland og Lissabons skønhed
RejseperiodeDobbelt
24.02.24 ‑ 31.03.2412.000‑14.000
01.04.24 ‑ 14.08.2414.000‑16.000
15.08.24 ‑ 30.09.2416.000‑18.000
01.10.24 ‑ 31.10.2415.000‑17.000
01.11.24 ‑ 14.12.2413.000‑15.000
15.12.24 ‑ 31.12.2412.000‑14.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Portugal

Alle rejser til Portugal kan skræddersyes efter jeres ønsker og drømme. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at deltage i flere aktiviteter med udgangspunkt i portugisisk vin, vil forlænge ferien eller have flere oplevelser undervejs. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.