XL Portugal Castelo De Paiva Octant Douro Pool Overview 3
Castelo de Paiva, Portugal

Octant Douro

Moderne boutiquehotel på bredden af Douro-floden

Nyd den sublime udsigt over Douro-floden, den friske bjergluft og næsten uvirkeligt stilfulde omgivelser. Det er Octant Douro 5*. Et arkitektonisk mesterværk af et hotel bygget i flere etager skrånende ned mod den legendariske flod. Store glasflader og minimalistiske, stringente linjer sikrer optimal udnyttelse af lyset – og af den storslåede udsigt. 

Et moderne kunstværk i smuk samhørighed med Douro-floden 

Trænger I til at komme helt ned i gear og samtidig være i et med naturen, er Octant Douro 5* det rette sted. Her midt i det nordlige Portugals fantastiske vinland ligger det moderne boutiquehotel højt hævet – næsten svævende – over Portugals livsnerve, Douro-floden.

Her er tænkt over alle detaljer, lige fra udsigten til gastronomien. Bliv forkælet i spaen, tag en dukkert i en af de tre pools, eller få pulsen op i de luksuriøse fitnessfaciliteter. Eller tag en afstikker til pragtfulde Porto, der blot ligger en kort køretur væk.

Tæt på pulserende Porto

Octant Douro 5* ligger blot 40 km fra portvinens hovedstad, Porto. Det er derfor nemt at tage på en smuttur ind til den pulserende storby, der ud over portvin i rigelige mængder også byder på rig historie og kultur – og en guldgrube af oplevelser. Gå ikke glip af et besøg i den gamle bydel. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gastronomi

Octant Douro byder på hele tre restauranter, hvis gastronomiske niveau alle er meget højt. Fælles for restauranterne er deres lokalt orienterede koncept, hvor respekten for de lokale madtraditioner – tilberedt med lokale råvarer – er i højsædet. Hotellet har desuden et stort udvalg af portvine. 

Raiva Restaurant: Ud over at være navnet på det distrikt, hvor Octant Douro ligger, er Raiva også navnet på en restaurant, der lægger stor vægt på et enkelt, afslappet køkken. Med stort fokus på innovation, nyfortolkning og eventyrlige sammensætninger, der fungerer eminent i deres helhed. 

À TERRA Bar & Canteen: À TERRA er meget mere end ’bare’ en bar og en kantine – det er en livsstil, hvor det hele handler om smagene, de friske råvarer og oplevelsen i sig selv. Restauranten er uformel med en enkel menu, men bruger kun det bedste af det bedste, så der er der fuld knald på både smage og kvalitet. 

Be MY GUEST: Skræddersyede gastronomiske oplevelser fra en af hotellets topkokke. En eksklusiv middag med 6 eller 9 retter på et af hotellets mange smukke områder. 

Lækker spa og fitnessfaciliteter

Forestil dig at være nedsænket i vand i luksuriøse omgivelser – lige midt i naturen. Det er muligt på Octant Douro, hvor I fra den minimalistiske og utrolig elegante spa skuer ud over Douro-floden og dens frodige bredder. Her finder I fem behandlerrum, hydroterapi, sauna og tyrkisk bad – alt sammen med gulv til loft-vinduer for at nyde udsigten optimalt. Produkterne, der bruges til behandlingerne, er fra irske Moss of the Isles, der fremstiller veganske, etiske og bæredygtige produkter. Gå ikke glip af hotellets Moss-signaturbehandlinger, f.eks. Body Renewal, hvor I kommer helt ned i gear med velduftende produkter. 

Trænger I til at få pulsen lidt i vejret, er der adgang til lækre fitnessfaciliteter hele døgnet – naturligvis også med udsigt. 

3 pools at vælge imellem

Når I er færdige i spaen eller blot trænger til en dukkert – eller en udsigt, der er næsten mere uvirkelig end fra resten af hotellet, selv om det er svært at forestille sig – er der hele tre pools på Octant Douro. En glasklædt pool med udsigt over floden – inde i spaen – en på hotellets midterste etage (udendørs) og en på taget med en bar og solstole. Vælg jeres favorit, og glæd jer til at slappe helt af. 

Værelser på Octant Douro 5* 

Octant Douro 5* er et mesterværk i sig selv, men det mest spektakulære er alligevel udsigten, der kan nydes fra hele hotellet via de enorme gulv til loft-vinduer, glasbroer og store terrasser, der alle er anlagt for at iscenesætte udsigten så smukt som muligt. Hotellet har i alt 61 værelser, mange med udsigt mod floden. Sådan et anbefaler vi – gerne med privat terrasse.

  • Deluxe River View: Der er ikke noget som at vågne med solen og nyde en unik udsigt over Douro-floden. Det har I muligheden for i et Deluxe River View-værelse. Her møder moderne design og neutrale toner minimalisme og sofistikeret interiør. SmarTV, Wi-Fi, aircondition, sikkerhedsboks, minibar med vand, kaffemaskine, elkedel mv.  
  • Superior River View: Med sine to vægge af glas bliver begrebet panoramaudsigt taget til et helt nyt niveau i et Superior River View-værelse. Det er holdt i neutrale farvetoner med minimalistisk interiør og moderne design og masser af komfort. SmarTV, Wi-Fi, aircondition, sikkerhedsboks, minibar med vand, kaffemaskine, elkedel mv. 
  • River View With Balcony: Hvad er bedre end et værelse med en fantastisk udsigt til Douro-floden på et lækkert boutiquehotel? Det er et værelse med en fantastisk udsigt til Douro-floden – og egen terrasse! Nyd en friskbrygget espresso på terrassen, mens du trækker bjergluften dybt ned i lungerne og nyder roen, flodens brusen og solens stråler. SmarTV, Wi-Fi, aircondition, sikkerhedsboks, minibar med vand, kaffemaskine, elkedel mv. 

 

XL Portugal Castelo De Paiva Octant Douro Pool Terrace Mountain View
Small Portugal Castelo De Paiva Octant Douro Twin Mountain View
Small Portugal Castelo De Paiva Octant Douro Nature Experiences
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Portugal Vineyard Hills Town River Douro Valley
Portugal, Europa

Glæd jer til

Moderne boutiquehotel på bredden af Douro

Charmerende boutiquehotel i historisk ejendom centralt i Lissabon

4 dages billeje til at opleve det nordlige Portugal

Vidunderlig vin og mad

Det gode liv i det autentiske Portugal

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Portugal. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Portugal ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.