Xl Portugal Hotel Pousada De Lisboa Lounge Area
Lissabon, Portugal

Pousada de Lisboa

Majestætisk hotel i historisk bygning

Pousada de Lisboa ligger i en historisk bygning, som både har været kongeslot og ministerium. Mærk historiens vingesus og nyd de majestætiske omgivelser - såvel som den gode service. Det er ikke uden grund, at hotellet er medlem af Small Luxury Hotels of the World.

Stemningfulde Praca do Comércio

Pousada de Lisboa ligger i hjertet af Lissabon på den store plads Praca do Comércio, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt ud over Tagus-floden. Fra 1600-tallet til 1700-tallet lå kongefamiliens slot på pladsen, men efter jordskælvet i 1755 blev slottet ubeboeligt. De gule, majestætiske bygninger er siden blevet restaureret og huser i dag ministerier, den berømte café Martinho da Arcada og ikke mindst hotel Pousada de Lisboa.

Glæd jer til at opleve den stemningsfulde plads, hvor bygninger såvel som den pompøse triumfbue Arco de Rua Augusta og en gigantisk statue af kongen José I, indkapsler områdets sjæl og historie.

Smuk bygning med majestætisk indretning

Pousada de Lisboa er et hotel med en majestætisk indretning, som afspejler bygningens smukke ydre og lange historie. 

Her mærker I historiens vingesus og nyder de næsten royale omgivelser med smukke, hvælvede lofte, marmorvægge med udskæringer og gulve beklædt med elegante gulvtæpper. Værelserne er ligeledes præget af en nyfortolkning af bygningens fortid med flotte, mørke trægulve og møbler, hvor stilen afspejler bygningens historie uden at gå på kompromis med komforten.

Xl Portugal Hotel Pousada De Lisboa Sunrise
Xl Portugal Hotel Pousada De Lisboa Restaurant Brunch
Xl Portugal Hotel Pousada De Lisboa Spa Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

90 unikke værelser

Pousada de Lisboa har 90 værelser, og I kan vælge mellem forskellige værelsestyper såsom Classic - og Superior Rooms. Hvert værelse har en unik indretning i tråd med hotellets historie, sjæl og stil, og her er alle de faciliteter, som forventes af at skønt førsteklasses hotel som Pousada de Lisboa såsom tv, aircondition, minibar med mere.

Super beliggenhed med gåafstand til alt

I finder ikke et hotel som Pousada de Lisboa i Lissabon, hvor beliggenheden er så perfekt. Lige uden for døren venter byens hovedattraktioner, seværdigheder, shopping, butikker og museer på jer. I kan eksempelvis slentre direkte over Praca do Comércio-pladsen gennem triumfbuen til Rua Augusta – Lissabons største shoppinggade. I har også gåafstand til den gamle bydel, hvis højdedrag bugter sig gennem byen med hyggelige gader med huse, lokale butikker og smukke udsigter. 

Vil I gerne opleve nogle af Lissabons yderområder, kan I nemt hoppe på sporvognen og eksempelvis besøge Belém, der er kendt for sine gamle klostre, søfarernes monument og en helt særlig kage.

Steak house med stil

Derudover kan I nyde kulinariske oplevelser i hotellets steak house i stueetagen med udsigt til Praca do Comércios livlige plads. Her skaber det hvælvede loft en hyggelig, varm atmosfære og det delikate, varierede menukort går hånd i hånd med kvalitet og et højt serviceniveau.

Derudover byder området med sin centrale beliggenhed på et væld af restauranter, caféer og barer for enhver smag.

Brunch under åben himmel

På Pousada de Lisboa starter I dagen med udsøgt brunch af friske råvarer og høj kvalitet. Restauranten er overdækket af et glastag, der kan skydes til side og skaber et fantastisk dagslys. Og sammen med den stilistiske indretning, klinkefliser på gulvet og grønne planter føles det næsten som at være udenfor.

Tid til lidt forkælelse

Efter en oplevelsesrig dag i Lissabon kan I forkæle jer selv med et besøg i hotellets opvarmede indendørspool og saunaen efterfulgt af et besøg i spaen, som byder på skønne behandlinger. Trænger I i stedet til at røre jer, kan I benytte hotellets motionslokale. 

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Portugal Vineyard Hills Town River Douro Valley
Portugal, Europa

Glæd jer til

Moderne boutiquehotel på bredden af Douro

Charmerende boutiquehotel i historisk ejendom centralt i Lissabon

4 dages billeje til at opleve det nordlige Portugal

Vidunderlig vin og mad

Det gode liv i det autentiske Portugal

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Portugal. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Portugal ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.