Xl Portugal Porto Hotel The Yeatman Outdoor Breakfast City View
Porto, Portugal

The Yeatman

Michelin-gastronomi og forkælelse

The Yeatman i Porto er et af det nordlige Portugals mest luksuriøse hoteller. Nyd fabelagtig udsigt til Douro-floden og Portos historiske centrum, sublim spa og Michelinstjerne-gastronomi. Medlem af Relais & Châteaux.

The Yeatman i Porto ligger højt over Douro-floden omgivet af de bedste portvinshuse i hjertet af Vila Nova de Gaia på flodens sydlige bred. I har mageløs udsigt mod et af ikonerne for Porto, Ponte Luís I-broen, og hele det UNESCO-beskyttede historiske centrum.

Unik arkitektur skaber udsigt og stemning

Hotellet er anlagt ned af højdedraget mod Douro-floden, så udsigten kan nydes fra alle værelser, restaurant, pool, spa med mere. På de mange niveauer er der skabt store og små grønne rum i et stort haveanlæg, som kan nydes - selv om I er på et byhotel. Haven er indhegnet, så har I børn med, kan I trygt lade dem løbe omkring, hvis de ikke er i poolen eller børneklubben.

Xl Portugal Porto Hotel The Yeatman Pool Evening City View
Xl Portugal Porto Hotel The Yeatman Bacchus Suite Evening Fireplace Bath
Xl Portugal Porto Hotel The Yeatman Outdoor Pool Night Town
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på The Yeatman

The Yeatman har 109 værelser og suiter. I vil nyde at have masser af plads på værelset og på jeres terrasse, uanset hvilken kategori I vælger. Indretningen er klassisk luksus, hvor forskellige vinproducenter har bidraget til udsmykningen. På badeværelset finder I eksklusive produkter fra Caudalie.

The Yeatman restaurant med to Michelinstjerner

Vinen er eksklusiv og et gennemgående tema samtidig med, at chefkok Ricardo Costa fra The Yeatman Restaurants har to Michelinstjerner. Så kan I nok allerede forestille jer, hvad der venter af gastronomiske oplevelser. Hoteller sætter en ære i at parre vin og mad til den ypperste smagsoplevelse. Prøv en tasting menu!

Vinothérapie spa

Spaen på The Yeatman er en verden for sig. Her er søjlegange og formidabel indendørs spapool med panoramavinduer mod floden og Porto. Også her går vintemaet igen fra skincare produkter og terapier baseret på ekstrakter fra druer til de afslappende "barrel baths". 

Luksus, vin og historie i Porto

The Yeatman i Porto er en oase for jer, der elsker forkælelse, god mad, skønne vine og masser af historie. Beliggenheden blandt vinproducenterne er brugt som designtema overalt på The Yeatman. For eksempel den smukke infinitypool, der er formet som en vinflaske. På værelserne indgår spændende artefakter fra vingårde i dekorationen, og spaens vino-terapier er en historie for sig. 

Men mest af alt går vintemaet igen i form af forrygende vine i restauranten og vinkælderen, der har en af landets mest eksklusive samlinger af portugisisk vin.

Vinsmagninger, vinmiddage, vinseminarer med mere er en naturlig del af hverdagen på The Yeatman. 

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Portugal Hotel Six Senses Douro Valley Aerial View
Portugal, Europa

Glæd jer til

Forkælelse på The Yeatman 5* i Porto

Smuk køretur gennem Nordportugal i egen bil

Spa og smagfuld luksus på Six Senses Douro Valley 5*

Smuk natur i Dourodalen til fods, på cykel eller i båd

Gourmetmad til særdeles rimelige priser

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Portugal. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Portugal ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.