Xl Portugal Hotel Six Senses Douro Valley Areal Swimming Pool With Model

Vin & velvære på Six Senses 5* i Portugal

Vin & velvære på Six Senses 5* i Portugal

7 dage fra 23.000 kr.

Kontakt Margit

Tlf. 33 320 320

Porto og Douro-dalen

7 dage med historie, spa og afslappet luksus

Oplev en rejse til Portugal i vinen og velværens tegn. Nyd hyggelige og historiske Porto med base på fabelagtige The Yeatman 5* med perfekt beliggenhed i hjertet af byen. Og forkæl jer selv på Six Senses Douro Valley 5* i en gammel herskabsejendom i den naturskønne Douro-dal.

Denne rejse til Portugal er en vidunderlig blanding af historie, smuk natur og ægte livsnydelse oplevet med base på hoteller i særklasse. Alt sammen lige om hjørnet fra Danmark.

Glæd jer til

 • Forkælelse på The Yeatman 5* i Porto
 • Smuk køretur gennem Nordportugal i egen bil
 • Spa og smagfuld luksus på Six Senses Douro Valley 5*
 • Smuk natur i Dourodalen til fods, på cykel eller i båd
 • Gourmetmad til særdeles rimelige priser

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Porto 2 nætter på Porto 2 Højdepunkter Portvin og forkælelse på The Yeatman 5* i Porto Portvin og forkælelse på The Yeatman 5* i Porto
Douro Valley 4 nætter på Douro Valley 4 Højdepunkter Vin og velvære på Six Senses dybt ind i Douro-dalen. Gå på opdagelse i den smukke natur, nyd gourmet-mad og lad jer synke ned i en verden af forkælelse. Vin og velvære på Six Senses dybt ind i Douro-dalen. Gå på opdagelse i den smukke natur, nyd gourmet-mad og lad jer synke ned i en verden af forkælelse.

Portugisisk vin for kendere

Six Senses Douro Valley sætter en ære i at præsentere en af de mest eksklusive vinkældre suppleret af vineksperter, som kan give jer netop den vinoplevelse, I søger. På hotellet har mange aktiviteter sin rod i den lokale vinproduktion. Her er særlige vinmiddage, egentlige uddannelsesprogrammer, vin-weekends og daglige vinsmagninger, hvor områdets bedste producenter præsenterer deres vine, som I naturligvis kan melde jer til.

Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver til Porto direkte fra København. Herfra tager I en taxa til det luksuriøse hotel The Yeatman 5*, som ligger højt over Douro-floden med en fabelagtig udsigt over Porto - og omgivet af flere af byens bedste portvinshuse i hjertet af historiske Vila Nova de Gaia.

I har to nætter på The Yeatman.

Xl Portugal Porto Hotel The Yeatman Pool Evening City View

I dag har I hele dagen på egen hånd til at udforske Porto. Portugals andenstørste by folder sig ud som en fortryllende kulisse ved Douro-floden med byens historiske Ribeira-kvarter i centrum for det hele. Og selv om Porto er Lissabons lillesøster, er det på ingen måde en by, der lever et stille liv i skyggen af Portugals berømte hovedstad. Tværtom.

Nyd et glas portvin til den fabelagtige fåreost Queijo da Serra da Estrela. Bestil en Francesinha - Portugals croque monsieur - til frokost i selskab med de lokale og bordvin fra Douro-dalen. Eller slå vejen forbi en af byens historiske caféer som den vidunderlige art nouveau-café, Café Majestic, fra 1922. 

Porto er et skatkammer af historie og vidunderlig arkitektur med de ikoniske Azulejo-dekorationer, hippe caféer, madmarkeder, gallerier, charmerende butikker og en af verdens smukkeste boghandlere Livraria Lello. For ikke at nævne den historiske São Bento-station og vinsmagninger på nogle af byens verdensberømte portvinshuse. Der er nok at se til. Velkommen til Porto.   

 

 

Xl Portugal Porto Hotel The Yeatman Outdoor Breakfast City View
Xl Portugal Porto Ribeira Square Unesco Old Houses
Xl Portugal Porto Historical Street Tram

Opholdet i Porto er slut, og I kører nu i egen bil mod den smukke Douro-dal, der gemmer på næste mål for jeres rejse til Portugal: Six Senses Douro Valley 5*. Køreturen varer ca. 1,5-2 timer, men det er fristende at gøre stop undervejs i det skønne landskab.

Douro-dalen: vingårde, plantager og livet på floden

Det er ikke uden grund, at en del af den naturskønne Douro-dal er på UNESCO's verdensarvliste. De kuperede landskaber er udsmykket med terrasser, hvor vinstok efter vinstok leverer råvarerne til Portugals vidunderlige portvine. Ind i mellem de mange vinmarker er frugtplantager med f.eks. citrus, oliven og mandel. 

Douro-floden snor sig stille gennem hele sceneriet. Vingårde inviterer til spændende besøg. Og små byer giver deres bidrag til livet i dalen med butikker, restauranter og også kajpladser til flodens både.

Six Senses Douro Valley 5'

Six Senses Douro Valley er Six Senses' første resort i Europa, og resortet har på unik vis formået at fusionere Portugals natur og kultur med den afslappede luksus, der er Six Senses' varemærke. 

Hotellet byder jer velkommen med stilren og varm indretning i en smuk, historisk ejendom. Her er spa, fine haver, et smukt poolområde, lækre værelser og gastronomi, der er på højt niveau, uden at priserne er det samme. Og så er her en unik ekspertise, hvad angår lokale vine. Det vil I opleve de næste dage.

Small Portugal Hotel Six Senses Douro Valley Douro Valley

De næste dage på jeres rejse til Portugal er en ren lise for sjælen, hvor I kan lave præcise så meget eller lidt, I har lyst til. 

I kan tage på skønne udflugter i den smukke Douro-dal med gåture og cykelture. Vil I sejle på Douro-floden, spænder mulighederne fra kanoer til wine & dine cruises. Hjemme på Six Senses Douro Valley kan I nyde afslapning ved poolen, sublim service, fantastisk mad og skønne spabehandlinger.

Mulighed for vinsmagning og vinmiddage på Six Sensses Douro Valley

Six Senses Douro Valley har med sin beliggenhed omgivet af vinmarker helt naturligt et særlig fokus på vin. I har derfor mulighed for at opleve både vinsmagninger og særlige vinmiddage baseret på et tæt samarbejde med udvalgte lokale producenter, der kommer forbi og præsenterer deres bedste vine.

Six Senses Douro Valley har samtidig deres egne vineksperter. De har sammensat en stort vinprogram, så I kan fordybe jer i et forløb, hvor I står med et vincertifikat for særlig viden, når I rejser. Forløbet er skabt som en rejse langs Douro-floden med smagsprøver og viden om vinproduktionen langs floden fra Porto og ind i landet. Flere gange om året arrangeres særlige vin weekends. 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker vinsmagninger og vinmiddage.

Xl Portugal Vineyard Hills Town River Douro Valley
Xl Portugal Wine Tasting
Xl Portugal Hotel Six Senses Douro Valley Shared Pool Apartments

Det er tid at sige farvel til Six Senses Douro Valley – eller måske bare på gensyn? Vi kan forlænge jeres rejse, hvis I ønsker et længere ophold i Portugal eksempelvis med et par overnatninger på The Yeatman 5* i Porto. inden hjemrejsen til Danmark.

Xl Portugal Lamego Cathedral Of Lamego Church
Håndplukkede til jer

Her skal I bo på jeres rejse

The Yeatman 5* i hjertet af Porto

Jeres rejse starter i en af Europas mest charmerende byer Porto, hvor I har god tid til at mærke byens sjæl og opleve de mange attraktioner, historiske bygninger, arkitektur og smukke udsigter. Og så er der hotellet - et af det nordlige Portugals mest luksuriøse hoteller med masser af plads på jeres værelse og en terrasse, hvor I kan nyde en af byens bedste udsigter.

Six Senses Douro Valley 5*

I skal bo på Six Senses Douro Valley 5*, der er Six Senses' første resort i Europa. Resortet har skabt en eventyrlig fusion af lokal kultur og den afslappede luksus, der er Six Senses' varemærke. 

Six Senses Douro Valley har til huse i en smuk, historisk ejendom. Her er spa, fine haver og et smukt poolområde. Mellem jeres udflugter i Douro-dalen kan I nyde smagfuld gastronomi til rimelige priser og ikke mindst vidunderlige vine. I har bil til rådighed.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Porto t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 2 nætter på The Yeatman 5*, Superior Room, inkl. morgenmad
 • 4 nætter på Six Senses Douro Valley 5*, Quinta Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Billeje fra dag 4 til 8 (VW Golf el. lign.) inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og alle nødvendige forsikringer
Pris per person ved 2 voksne
Vin & velvære på Six Senses 5* i Portugal
RejseperiodeDobbeltEnkelt
03.07.24 ‑ 31.10.2432.000‑34.00059.000‑61.000
01.11.24 ‑ 23.12.2422.000‑24.00040.000‑42.000
24.12.24 ‑ 14.01.2529.000‑33.00053.000‑62.000
15.01.25 ‑ 31.03.2522.000‑25.00041.000‑45.000
01.04.25 ‑ 31.05.2531.000‑35.00057.000‑64.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Ring og hør nærmere vedr. børnepriser. Børn 0-5 år bor og spiser gratis (børnemenu). Børn 6-11 år bor gratis.
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Portugal

Alle rejser til Portugal kan skræddersyes efter jeres ønsker og drømme. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at deltage i flere aktiviteter med udgangspunkt i portugisisk vin, vil forlænge ferien eller have flere oplevelser undervejs. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.