• Hold ferie på det utroligt smukke Six Senses Douro Valley i Portugal
  • Poolområdet på Six Senses Douro Valley, Portugal
  • Bar/Lounge på Six Senses Douro Valley, Portugal
  • Pousada de Lisboa ligger i hjertet af Lissabon på den store plads Praca do Comércio

Vin & velvære på Six Senses 5* i Portugal

Lissabon og Douro-dalen med historie, spa og afslappet luksus, 8 dage fra 15.500 kr.

Glæd jer til:

Charmerende hotel Pousada de Lisboa 4+* i Lissabon

Smuk køretur gennem Nordportugal i egen bil

Spa og smagfuld luksus på Six Senses Douro Valley 5*

Smuk natur i Dourodalen til fods, på cykel eller i båd

Gourmetmad til særdeles rimelige priser

Læs mere

Oplev en rejse til Portugal i vinen og velværens tegn. Nyd hyggelige og historiske Lissabon med base på det majestætiske hotel Pousada de Lisboa 4+* med perfekt beliggenhed i hjertet af byen. Og forkæl jer selv på Six Senses Douro Valley 5* i en gammel herskabsejendom i den naturskønne Douro-dal.

Denne rejse til Portugal er en vidunderlig blanding af historie, smuk natur og ægte livsnydelse oplevet med base på hoteller i særklasse. Alt sammen lige om hjørnet fra Danmark.

Charmerende Pousada de Lisboa 4+*

Jeres rejse starter i en af Europas mest charmerende byer Lissabon, hvor I har god tid til at mærke byens sjæl og opleve de mange attraktioner, historiske bygninger, arkitektur og smukke udsigter.

I skal bo på Pousada de Lisboa 4+* i hjertet af Lissabon på den stemningsfulde plads Praca do Comércio. De smukke, gule bygninger, som omkranser pladsen var engang et kongeslot. I dag huser bygningerne ministerier, den berømte café Martinho da Arcada samt hotellet, som I skal bo på. Glæd jer til at mærke de historiske vingesus strømme, og bo i majestætiske omgivelser med unik indretning og god service. Her er desuden to skønne restauranter, og I har gåafstand til det meste i byen. Det er ikke uden grund, at Pousada de Lisboa er medlem af Small Luxury Hotels of the world.

Six Senses Douro Valley 5*

Næste højdepunkt på jeres rejse til Portugal er den naturskønne Douro-dal. Douro-floden snor sig gennem dalen, der er dekoreret med vinmarker i magiske terrasser. Dele af dalen er på UNESCO's verdensarvliste. 

I skal bo på Six Senses Douro Valley 5*, der er Six Senses' første resort i Europa. Resortet har skabt en eventyrlig fusion af lokal kultur og den afslappede luksus, der er Six Senses' varemærke. 

Six Senses Douro Valley har til huse i en smuk, historisk ejendom. Her er spa, fine haver og et smukt poolområde. Mellem jeres udflugter i Douro-dalen kan I nyde smagfuld gastronomi til rimelige priser og ikke mindst vidunderlige vine. I har bil til rådighed.

Portugisisk vin for kendere

Six Senses Douro Valley sætter en ære i at præsentere en af de mest eksklusive vinkældre suppleret af vineksperter, som kan give jer netop den vinoplevelse, I søger. På hotellet har mange aktiviteter sin rod i den lokale vinproduktion. Her er særlige vinmiddage, egentlige uddannelsesprogrammer, vin-weekends og daglige vinsmagninger, hvor områdets bedste producenter præsenterer deres vine, som I naturligvis kan melde jer til.

Skræddersyet rejse til Portugal

Alle rejser til Portugal kan skræddersyes efter jeres ønsker og drømme. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at deltage i flere aktiviteter med udgangspunkt i portugisisk vin, vil forlænge ferien eller have flere oplevelser undervejs. Vi kan forlænge jeres rejse, hvis I ønsker et længere ophold i Portugal eksempelvis med et par afsluttende dage på The Yeatman 5* i Porto.

Program

Dag 1
I rejser til Portugal

Hotel Pousada de Lisboa har bl.a. en fantastisk brunchrestaurantI flyver til Lissabon direkte fra København med ankomst tidlig eftermiddag. Herfra tager I en taxa til det historiske hotel Pousada Lisboa 4+*, som tidligere har været både kongeslot og ministerium. Glæd jer til at opleve hotellets unikke indretning og stil, der afspejler bygningens spændende historie og fortid. I bor perfekt i hjertet af byen på den stemningsfulde plads Praca do Comércio med gåafstand til alle de store seværdigheder, shoppinggader, restauranter m.m.

Dag 2-3
På opdagelse i Lissabon

Nyd smukke solnedgange og solopgange fra hotellet over Tagus-flodenI har de næste to dage på egen hånd til at udforske hyggelige Lissabon. I kan eksempelvis slentre direkte over Praca do Comércio-pladsen gennem triumfbuen til Rua Augusta – Lissabons største shoppinggade. I har også gåafstand til den gamle bydel, hvis højdedrag bugter sig gennem byen med hyggelige gader med huse, lokale butikker og smukke udsigter. 

Gammel gul sporvogn foran Jeronimos klostret i LissabonTag sporvognen rundt

Vil I gerne opleve nogle af Lissabons yderområder, kan I nemt hoppe på sporvognen og eksempelvis besøge Belém, der er kendt for sine gamle klostre. Eller eksempelvis besøge den romantiske by Sintra, der er på UNESCOs liste over verdensarv. I sommer-halvåret kan I også tage på stranden ved Cascais og Estoril (kun 30 min fra byen).

Dag 4
Rejsen fortsætter til den smukke Douro-dal

Douro dalen med vinmarker og en lille by ved floden

Opholdet i Lissabon er slut, og I kører nu i egen bil mod den smukke Douro-dal, der gemmer på næste mål for jeres rejse til Portugal: Six Senses Douro Valley 5*. Køreturen varer ca. 3,5-4 timer, og I kan stoppe undervejs i en af de hyggelige, maleriske byer såsom Fatima, Coimbra eller Vizeu.

Douro-dalen: vingårde, plantager og livet på floden

Det er ikke uden grund, at en del af den naturskønne Douro-dal er på UNESCO's verdensarvliste. De kuperede landskaber er udsmykket med terrasser, hvor vinstok efter vinstok leverer råvarerne til Portugals vidunderlige portvine. Ind i mellem de mange vinmarker er frugtplantager med f.eks. citrus, oliven og mandel. 

Douro-floden snor sig stille gennem hele sceneriet. Vingårde inviterer til spændende besøg. Og små byer giver deres bidrag til livet i dalen med butikker, restauranter og også kajpladser til flodens både.

Velvære og spa på Six Senses Douro Valley, PortugalSix Senses Douro Valley 5*

Six Senses Douro Valley er Six Senses' første resort i Europa, og resortet har på unik vis formået at fusionere Portugals natur og kultur med den afslappede luksus, der er Six Senses' varemærke. 

Hotellet byder jer velkommen med stilren og varm indretning i en smuk, historisk ejendom. Her er spa, fine haver, et smukt poolområde, lækre værelser og gastronomi, der er på højt niveau, uden at priserne er det samme. Og så er her en unik ekspertise, hvad angår lokale vine. Det vil I opleve de næste dage.

Dag 5-7
Vin, natur og afslapning på Six Senses Douru Valley

Six Senses Douro Valley, PortugalDe næste dage på jeres rejse til Portugal er en ren lise for sjælen, hvor I kan lave præcise så meget eller lidt, I har lyst til. 

I kan tage på skønne udflugter i den smukke Douro-dal med gåture og cykelture. Vil I sejle på Douro-floden, spænder mulighederne fra kanoer til wine & dine cruises. Hjemme på Six Senses Douro Valley kan I nyde afslapning ved poolen, sublim service, fantastisk mad og skønne spabehandlinger.

Vinranker i Douro dalen, PortugalMulighed for vinsmagning og vinmiddage på Six Senses Douro Valley

Six Senses Douro Valley har med sin beliggenhed omgivet af vinmarker helt naturligt et særlig fokus på vin. I har derfor mulighed for at opleve både vinsmagninger og særlige vinmiddage baseret på et tæt samarbejde med udvalgte lokale producenter, der kommer forbi og præsenterer deres bedste vine.

Six Senses Douro Valley har samtidig deres egne vineksperter. De har sammensat en stort vinprogram, så I kan fordybe jer i et forløb, hvor I står med et vincertifikat for særlig viden, når I rejser. Forløbet er skabt som en rejse langs Douro-floden med smagsprøver og viden om vinproduktionen langs floden fra Porto og ind i landet. Flere gange om året arrangeres særlige vin weekends. 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker vinsmagninger og vinmiddage.

Dag 8
Hjemrejse fra Portugal til Danmark

Mateus paladset i byen Vila Real, PortugalDet er tid at sige farvel til Six Senses Douro Valley – eller måske bare på gensyn? Vi kan forlænge jeres rejse, hvis I ønsker et længere ophold i Portugal eksempelvis med et par overnatninger på The Yeatman 5* i Porto. Ellers kører I retur til Lissabon (ca 3,5 timer), hvor flyet til København afgår ved 17 tiden. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Vin & velvære på Six Senses 5* i Portugal
RejseperiodeDobbeltEnkelt
28.01.21 - 29.03.2115.000-17.00018.000-21.000
30.03.21 - 27.06.2119.000-22.00024.000-30.000
28.06.21 - 31.10.2122.000-24.00030.000-32.000
01.11.21 - 05.12.2116.000-18.00019.000-21.000
06.12.21 - 14.12.2115.000-17.00019.000-21.000
15.12.21 - 27.12.2122.000-24.00031.000-33.000
28.12.21 - 31.12.2126.000-28.00035.000-37.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

  • Ring og hør nærmere vedr. børnepriser. Børn 0-5 år bor og spiser gratis (børnemenu). Børn 6-11 år bor gratis.