Xl Switzerland Bergwelt Grindelwald Corner Room With Eiger View
Grindelwald, Schweiz

Bergwelt Grindelwald

Smagfuldt designhotel med spa og udendørs jacuzzi

Med Bergwelt Grindelwald har den skønne alpeby Grindelwald fået endnu et es i ærmet – med byens bedste restaurant, skønne suiter og et spaområde med udendørs jacuzzi.

Grindelwald er et mellemstort skiområde med velpræparerede pister og kabinelifter, der egner sig rigtig godt til begyndere og mellemniveau. Der er også pister i den vildere ende, ikke mindst den legendariske Lauberhorn, der både er den længste og hurtigste piste på World Cup-programmet med registrerede tophastigheder på op mod 160 km/t!

Skiferie med charme og stil

Grindelwald ligger i den tysktalende del af Schweiz. Det betyder fortrinlige konditorier, gemütlichkeit og et generøst landkøkken, der varmer både krop og sjæl. Det er en ægte schweizisk bjerglandsby med lave, traditionelle huse i sten og træ, gamle kirker og hyggelige stræder, hvor I finder mange gode spisesteder. Det her er skiferie med al den charme og stil, som Schweiz er kendt for.

Selve Grindelwald ligger i 1000 meters højde, klemt inde mellem bjergkæder, der rejser sig op over 4000 meter. Det er ikke bare en spektakulær scene. Det betyder også, at I kan stå på ski om formiddagen i frostvejr, mens eftermiddagen kan nydes i en udendørs jacuzzi med høj sol og milde temperaturer nede i dalen – og på Berwelt Grindelwald kan I netop glæde jer til at glide ned i hotellets udendørs jacuzzi efter dagens ski. Det kan ikke gøres meget bedre. 

 Togture, vandreture og action-eventyr  

I kan stå på ski i Grindelwald helt frem til april og hele Jungfrau-området omkring byen inviterer til skønne aktiviteter forår og sommer – fra vandreture i bjergene med hængebroer, vandfald og brusende floder til en spektakulær togtur – Europas højeste – til Jungfraujoch i 3450 meters højde. I kan også tage en af områdets svævebaner, der bl.a. fører jer op til udkigssteder som Schwarzhorn, hvor I kan gå på den svimlende First Cliff Walk - eller tage en 800 meter lang zipline med op til 84 km/t!

Xl Switzerland Bergwelt Grindelwald Restaurant
Xl Switzerland Bergwelt Grindelwald Fire & Ice SPA Indoor Pool
Xl Switzerland Bergwelt Grindelwald Luxury Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Smagfuldt designhotel tæt på skilift

Bergwelt Grindelwald ligger i centrum af Grindelwald, så I har den hyggelige by lige uden for hoveddøren, mens det blot tager 5-10 minutter at gå til den nærmeste kabinelift - hotellet har også en shuttlebus, der kører jer til og fra liften, når I ønsker det.

 

Det gennemførte hotel inviterer til afslapning og hygge med en skøn indretning, der balancerer perfekt mellem et moderne og luksuriøst design og en naturlig varme, der trækker tråde til områdets natur og traditionelle liv – i form af bl.a. rustikke træmøbler, træpaneler, elementer i natursten, stoftapeter, skindtæpper og varme lyskilder. Det hele er ledsaget af fantastiske udsigter over de schweiziske alper.

Spaområde med pool og udendørs jacuzzi

Hottellets Fice & Ice Spa byder på fitnesscenter, sauna, dampbad, indendørs pool og en vidunderlig udendørs jazucci med udsigt over bjergene, hvor I kan nyde et glas bobler og hvile fødderne efter dagens ski.

Soul Food, grill og skøn morgenbuffet

BG’s Grill er en af Grindewalds absolutte toprestauranter. Den stemningsfulde restaurant inviterer med egne ord til Casual Alpine Soul Food, skabt af den berømte østrigske chefkok Marcus G. Lindner.

Menukortet tager afsæt i lokale råvarer og specialiteter – en hel side er dedikeret til schweiziske kødudskæringer af højeste kvalitet, der tilberedes på restaurantens knitrende trægrill. BG’s Bergwelt Grindelwald byder også på en imponerende og original morgenbuffet, som I kan glæde jer til at starte dage med, mens solterrassen er det perfekte sted af afslutte en dag på ski. Hotellet har desuden en god bar og en stemningsfuld cigar lounge.

Værelser og suiter med bjergudsigt

Bergwelt Grindelwald har 90 stilfulde og individuelt indrettede værelser og suiter, der fordeler sig på 11 værelseskategorier – fra en Cosy Room With Eiger View (23 m2) til en Roof Suite (33 m2) med en knitrende brændeovn midt i værelset. Alle værelser har skønne gulv-til-loft vinduer, mens de fleste værelser har balkon med udsigt over Eiger og alle øvrige bjergtinder, der rejser sig over Grindelwald.

Alle værelser har minibar, kaffemaskine, aircondition og Wi-fi. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Schweiz

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Schweiz. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.